לא יודעת להגיד לך. לא בטוחה, כי המליות הן לא מהסוג היציב שנפרס כיאות לאחר אפיה.זה השאלה- חיב להיות כיס, או שאם אעשה את זה בצורת פס ארוך (ואחתוך אחרי האפיה לפרוסות) גם ילך?
תודה!
לא יודעת להגיד לך. לא בטוחה, כי המליות הן לא מהסוג היציב שנפרס כיאות לאחר אפיה.זה השאלה- חיב להיות כיס, או שאם אעשה את זה בצורת פס ארוך (ואחתוך אחרי האפיה לפרוסות) גם ילך?
תודה!
אני טוחנת בלי המים בכלל אחרי סינון -זה יוצא להיפך מאד עיסתי ... אח"כ כשמוסיפים את הבצל המטוגן עם השמן זה נהיה יותר רךהם יצאו לך יפהפיים!
ותודה על המתכון! אגב, למה את מערבלת בבלנדר? זה לא יוצא נוזלי?
יווואו עשית לי חשקאתמול הכנתי את זה עם המילוי חומוס- אבל בגרסא המלאה! מחומוס מושרה ומבושל וכו
יצא ליגה!! הילדים ממש אהבו ואמרתי להם שזה לחמניה במילוי פלאפל!
עשיתי לזה סגירה כמו אמפנדס -מאד מרשים ויפה!
אני מכינה הרבה שמרים בבית אבל הבצק הזה עם החומץ היה חידוש בשבילי -יצר דק קריספי ומעולה!
הוראות למילוי שעשיתי : זה לא הרבה יותר מסובך פשוט צריך לתכנן את זה יום לפני ולהשרות חומוס יבש עם
לבשל סה"כ שעה וחצי עם אבקת אפיה/ סודה לשתיה ומים בשפע
לשטוף כמה פעמים כדי לסנן את רב הקליפות
לטחון בבלנדר עם מלח , כמון ופלפל שחור
להוסיף לתערובת בצל מטוגן - לפחות מ-2 בצלים
זהו התערובת מוכנה
צפה בקובץ המצורף 422018
מקפלים את השוליים קצת פנימה אצבע אחרי אצבע ונוצר כמין צמה-סלסול כזהאיך סגרת אותם??
יפיפייםאתמול הכנתי את זה עם המילוי חומוס- אבל בגרסא המלאה! מחומוס מושרה ומבושל וכו
יצא ליגה!! הילדים ממש אהבו ואמרתי להם שזה לחמניה במילוי פלאפל!
עשיתי לזה סגירה כמו אמפנדס -מאד מרשים ויפה!
אני מכינה הרבה שמרים בבית אבל הבצק הזה עם החומץ היה חידוש בשבילי -יצר דק קריספי ומעולה!
הוראות למילוי שעשיתי : זה לא הרבה יותר מסובך פשוט צריך לתכנן את זה יום לפני ולהשרות חומוס יבש עם
לבשל סה"כ שעה וחצי עם אבקת אפיה/ סודה לשתיה ומים בשפע
לשטוף כמה פעמים כדי לסנן את רב הקליפות
לטחון בבלנדר עם מלח , כמון ופלפל שחור
להוסיף לתערובת בצל מטוגן - לפחות מ-2 בצלים
זהו התערובת מוכנה
צפה בקובץ המצורף 422018
תודה שעדכנת!הכנתי אתמול---
טעים טעיםםם טעיםםםםם!!
בצק מושלם, נח לעבודה,
וטעים בכל מילוי שהוא!!
תודה!!!!
אני גם עשיתי פעם מילוי כזה והוספתי קצח. אם כי לא יצא מדויק ומאוזן.אני עשיתי את זה
חלק במילוי כמו פיצה
וחלק עם פירה בטטה+ בצל מטוגן+ גבינה מלוחה
יצא מדהים!!!
תודה רבה!
מילאתי חלק בצל ופטריות,תודה שעדכנת!
במה מילאת? מסקרן לשמוע.
אולי נוסיף עוד לרפרטואר הנרחב פה.
לכולן היו רעיונות מקסימים.
כן!!!יצא לך דביק?
תשמני מעט את הידים ותכדררי כדור, עדין נדבק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד הִנֵּה מַה טּוֹב וּמַה נָּעִים שֶׁבֶת אַחִים גַּם יָחַד:ב כַּשֶּׁמֶן הַטּוֹב עַל הָרֹאשׁ יֹרֵד עַל הַזָּקָן זְקַן אַהֲרֹן שֶׁיֹּרֵד עַל פִּי מִדּוֹתָיו:ג כְּטַל חֶרְמוֹן שֶׁיֹּרֵד עַל הַרְרֵי צִיּוֹן כִּי שָׁם צִוָּה יְהוָה אֶת הַבְּרָכָה חַיִּים עַד הָעוֹלָם: