יפהפה!!תודה לך על הטיפ המוצלח!
אמנם חילקתי ל6 פסים ולכן יצאו לא מאוד גבוהות אבל ממש מקל על הקליעה ומשפר אותה.
צפה בקובץ המצורף 600611
אז אחרי החשק שהאשכול הזה נתן לי,
גם אני הכנתי.
הבצק יצא נהדר!
המילוי - פחות. היתה לי הרגשה ששמתי כמות נכבדת על כל עלה, אבל איכשהו המילוי נעלם....
יש אולי המלצה למילוי שוקולדי-נוטף יותר? כזה שירגישו בכל פרוסה?
תודה רבה.
מה המתכון של הגבינה שהכנת?הכנתי שבוע שעבר הכנתי חלק עם גבינה וחלק עם שוקולד יצא מדהיםםםםםםם
תאמת שאני כבר מכינה מלא שנים שמרים תמיד יצא לי מעולה אבל הפעם היתה לזה עסיסיות מיוחדת
אני אישית הוספתי למלוי קצת שוקולד מריר וקינמון שזה בכל שדרג
ואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווקיבלתי מתכון מעולה לעוגת שמרים שוקולד עם פרורים מלמעלה, מתכון שמנצח את כל המתכונים שניסיתי..(מצורפת תמונה, לא הכי מדויק וסימטרי..)צפה בקובץ המצורף 549015
שווה לנסות!!!
יוצא אורירי, תפוח וטעיםםםם.
מהכמות הזו יוצא 4 תבניות אינגליש קייק.
החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.
החומרים למילוי מערבבים במיקסר)
כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר
אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)
בהצלחה!!!
בטח שיש.קיבלתי עכשיו התראה על ציטוט תגובה שלי באשכול הזה..ונזכרתי בשמרים האלה...
ולא תאמינו אני כבר תקופה ארוכה עושה מתכון אחר לשמרים !והרבה יותר טובב...
אם יהיה ביקוש ארשום..
אני בדיוק פותחת את האשכול כדי להעתיק את המתכון כי נאבד לי...קיבלתי עכשיו התראה על ציטוט תגובה שלי באשכול הזה..ונזכרתי בשמרים האלה...
ולא תאמינו אני כבר תקופה ארוכה עושה מתכון אחר לשמרים !והרבה יותר טובב...
אם יהיה ביקוש ארשום..
ברור שכן!קיבלתי עכשיו התראה על ציטוט תגובה שלי באשכול הזה..ונזכרתי בשמרים האלה...
ולא תאמינו אני כבר תקופה ארוכה עושה מתכון אחר לשמרים !והרבה יותר טובב...
אם יהיה ביקוש ארשום..
את מעלה מתכון יותר טוב?בטח שיש.
למרות שהבן שלי נעול על אלו.
אשמח אם תעלי עוד היום, שאוכל להכין לשבת.
תודהאני סך הכל ביקשתי מ @זהבהלה שתעלה.
לי אין.
תודה, איזה כיף!אתם מבקשות ככ יפה אז בשמחה
מקווה שלא תתאכזבו..
זה לטעמי מתכון יותר טוב, אבל סגנון שונה לחלוטין מהקודם כי קודם כל זה בלי הפירורים, דבר שני זה יותר כמו החנויות(שומני) ופחות אוורירי מהשמרים של הפירורים.
בצק:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
1 מרגרינה
1/2 כוס שמן
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
כ 1 1/4 כוסות מים פושרים
מעבדים לבצק נח מתפיחים ועובדים
מילוי שוקולד:
2 כוסות קקאו
2 כוסות שוקולית
2 כוסות סוכר
3/4 כוס פודינג וניל
ושמן עד שיגיע למרקם של ממרח
מילוי קנמון:
סוכר שמן וקנמון...
אחרי האפיה מברישה בסירופ שהכנתי
כוס סוכר
כוס מים
מעט מיץ לימון
כמה טיפות תמצית וניל
הסירופ לא חייב להיות חם אבל העוגות כן
הכנתי בכוסות מדידה, יוצא בין 4-6 פסים אפשר גם לעשות שושנים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הִנֵּה בָּרְכוּ אֶת יְהוָה כָּל עַבְדֵי יְהוָה הָעֹמְדִים בְּבֵית יְהוָה בַּלֵּילוֹת:ב שְׂאוּ יְדֵכֶם קֹדֶשׁ וּבָרְכוּ אֶת יְהוָה:ג יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: