עוגות/עוגיות משתפת-פסי שמרים מוצלחים ביותר!!

dinaday

משתמש פעיל
אז אחרי החשק שהאשכול הזה נתן לי,
גם אני הכנתי.
הבצק יצא נהדר!
המילוי - פחות. היתה לי הרגשה ששמתי כמות נכבדת על כל עלה, אבל איכשהו המילוי נעלם....

יש אולי המלצה למילוי שוקולדי-נוטף יותר? כזה שירגישו בכל פרוסה?

תודה רבה.
 

הרי זהב

משתמש מקצוען
לא מבינה איך מספיק לכם המילוי בכמות הנ"ל. אני מכינה כמות וחצי וככה הפסים עם מילוי מספק ועסיסי. והכנתי כבר מלאאא פעמים. (מתכון זה ספציפית פעמיים, והיה מדהים. אבל סתם בכללי עשרות פעמים עוגות שמרים בכל מיני וריאציות)
 

ANANAS

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
אז אחרי החשק שהאשכול הזה נתן לי,
גם אני הכנתי.
הבצק יצא נהדר!
המילוי - פחות. היתה לי הרגשה ששמתי כמות נכבדת על כל עלה, אבל איכשהו המילוי נעלם....

יש אולי המלצה למילוי שוקולדי-נוטף יותר? כזה שירגישו בכל פרוסה?

תודה רבה.
אצלנו מכינים שמרים עם מילוי ממרח שוקולד פרה
יוצא מושלם
טעים ושוקולדי בכל ביס
 

*טובית*

משתמש מקצוען
@זהבהלה , תודה!!!
הכנתי היום פעם ראשונה.
יצא מוששששששששששששששששששששששששששששש
גם בטעם גם ביופי.
(לקח לי 13 עמודים להחליט מה בדיוק המתכון המושלם, ז"א סוג כוסות המדידה וכדו'. אז למי שמעוניינת, השתמשתי בקילו קמח. וכוסות המדידה היו קרטון, של שתיה חמה, הגודל הבינוני).
 

סייעתא דשמייא

משתמש צעיר
הכנתי שבוע שעבר הכנתי חלק עם גבינה וחלק עם שוקולד יצא מדהיםםםםםםם
תאמת שאני כבר מכינה מלא שנים שמרים תמיד יצא לי מעולה אבל הפעם היתה לזה עסיסיות מיוחדת
אני אישית הוספתי למלוי קצת שוקולד מריר וקינמון שזה בכל שדרג
 

*טובית*

משתמש מקצוען
הכנתי שבוע שעבר הכנתי חלק עם גבינה וחלק עם שוקולד יצא מדהיםםםםםםם
תאמת שאני כבר מכינה מלא שנים שמרים תמיד יצא לי מעולה אבל הפעם היתה לזה עסיסיות מיוחדת
אני אישית הוספתי למלוי קצת שוקולד מריר וקינמון שזה בכל שדרג
מה המתכון של הגבינה שהכנת?
ואפשר להקפיא אותה?
 

סייעתא דשמייא

משתמש צעיר
זה המלית אבל הכמות שרשומה זה לבצק מ4.5 כוסות קמח

2 גבינה

1 שמנת חמוצה

1 חב' חמאה מרוככת

1.5 כוס סוכר

3 סוכר וניל

3 כפות גדושות קמח

2 ביצים

עושים את זה לילה קודם שמים בתבנית אינגלישקייק ואז מוציאים את זה כשזה קפוא

מרדדים בצק כך שהגבינה הקפואה תיכנס במרכז ומקפלים את השוליים מלמעלה (אגב זה מתכון שלקחתי מאחד האשכולות פה)

ומלמעלה מפזרים פירורים


4.5 כוסות קמח

1 חמאה

1 ביצה

1 כוס מים פושרים

1/2 חב' שמרים טריים

1/4 כוס שמן

1 סוכר וניל

זה יוצא מעדן ברמות על
אני כבר כמה שנים מנסה שמרים גבינה והשילוב של הבצק + המלוי הזה הוא מעולה

וכן אפשר להקפיא אני אישית הקפאתי והטעם שלו מעולה
 
נערך לאחרונה ב:

באתי לחלום

משתמש פעיל
קיבלתי מתכון מעולה לעוגת שמרים שוקולד עם פרורים מלמעלה, מתכון שמנצח את כל המתכונים שניסיתי..(מצורפת תמונה, לא הכי מדויק וסימטרי..) צפה בקובץ המצורף 549015
שווה לנסות!!!
יוצא אורירי, תפוח וטעיםםםם.
מהכמות הזו יוצא 4 תבניות אינגליש קייק.

החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.

החומרים למילוי מערבבים במיקסר)

כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו

החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר

אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)

בהצלחה!!!
ואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
הרסת לי את כל הדיאטה!!!
יצא שלמות של עוגת שמרים
טעם וניחוח שנמשך ונמשך ונמשך...
 

*טובית*

משתמש מקצוען
קיבלתי עכשיו התראה על ציטוט תגובה שלי באשכול הזה..ונזכרתי בשמרים האלה...
ולא תאמינו אני כבר תקופה ארוכה עושה מתכון אחר לשמרים !והרבה יותר טובב...
אם יהיה ביקוש ארשום..
בטח שיש.
למרות שהבן שלי נעול על אלו.
אשמח אם תעלי עוד היום, שאוכל להכין לשבת.
 

נשיקה

משתמש פעיל
קיבלתי עכשיו התראה על ציטוט תגובה שלי באשכול הזה..ונזכרתי בשמרים האלה...
ולא תאמינו אני כבר תקופה ארוכה עושה מתכון אחר לשמרים !והרבה יותר טובב...
אם יהיה ביקוש ארשום..
אני בדיוק פותחת את האשכול כדי להעתיק את המתכון כי נאבד לי...
אם יש לך מתכון טוב יותר אשמח שתכתבי.
תודה רבה!
 

סביונית

משתמש מקצוען
קיבלתי עכשיו התראה על ציטוט תגובה שלי באשכול הזה..ונזכרתי בשמרים האלה...
ולא תאמינו אני כבר תקופה ארוכה עושה מתכון אחר לשמרים !והרבה יותר טובב...
אם יהיה ביקוש ארשום..
ברור שכן!
רק אולי תפתחי בשבילו נושא חדש
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
אנחנו כבר מכורים למתכון הזה... אין שבת בלי פס שמרים!
אבל נשמח למתכון נוסף
 

זהבהלה

משתמש מקצוען
אתם מבקשות ככ יפה אז בשמחה
מקווה שלא תתאכזבו..
זה לטעמי מתכון יותר טוב, אבל סגנון שונה לחלוטין מהקודם כי קודם כל זה בלי הפירורים, דבר שני זה יותר כמו החנויות(שומני) ופחות אוורירי מהשמרים של הפירורים.

בצק:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
1 מרגרינה
1/2 כוס שמן
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
כ 1 1/4 כוסות מים פושרים
מעבדים לבצק נח מתפיחים ועובדים

מילוי שוקולד:
2 כוסות קקאו
2 כוסות שוקולית
2 כוסות סוכר
3/4 כוס פודינג וניל
ושמן עד שיגיע למרקם של ממרח

מילוי קנמון:
סוכר שמן וקנמון...

אחרי האפיה מברישה בסירופ שהכנתי
כוס סוכר
כוס מים
מעט מיץ לימון
כמה טיפות תמצית וניל
הסירופ לא חייב להיות חם אבל העוגות כן

הכנתי בכוסות מדידה, יוצא בין 4-6 פסים אפשר גם לעשות שושנים...
 

*טובית*

משתמש מקצוען
אתם מבקשות ככ יפה אז בשמחה
מקווה שלא תתאכזבו..
זה לטעמי מתכון יותר טוב, אבל סגנון שונה לחלוטין מהקודם כי קודם כל זה בלי הפירורים, דבר שני זה יותר כמו החנויות(שומני) ופחות אוורירי מהשמרים של הפירורים.

בצק:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
1 מרגרינה
1/2 כוס שמן
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
כ 1 1/4 כוסות מים פושרים
מעבדים לבצק נח מתפיחים ועובדים

מילוי שוקולד:
2 כוסות קקאו
2 כוסות שוקולית
2 כוסות סוכר
3/4 כוס פודינג וניל
ושמן עד שיגיע למרקם של ממרח

מילוי קנמון:
סוכר שמן וקנמון...

אחרי האפיה מברישה בסירופ שהכנתי
כוס סוכר
כוס מים
מעט מיץ לימון
כמה טיפות תמצית וניל
הסירופ לא חייב להיות חם אבל העוגות כן

הכנתי בכוסות מדידה, יוצא בין 4-6 פסים אפשר גם לעשות שושנים...
תודה, איזה כיף!
יש מצב להמיר את המרגרינה בשמן?
ניסית פעם?
 

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה