עוגות/עוגיות משתפת-פסי שמרים מוצלחים ביותר!!

טליהבא

משתמש מקצוען
1 קלו קמח + 2 כפות שמרים יבשים
4 ביצים
כוס סוכר
חצי כפית מלח
כוס חלב
ואם חסר נוזלים מוסיפה מים אין לי מושג כמה ,לפי העין!
מעבדת את הבצק ומוסיפה 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
 

משתדרגת

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
@זהבהלה הפעם ניסתי את המילוי מהמתכון המחודש
יצא טעים בדיוק כמו בקונדיטוריה!!
את הטכניקה לקחתי מאיזה אתר
צפה בקובץ המצורף 747201צפה בקובץ המצורף 747197
יכולה לתת קישור הדרכה לקליעה של השמרים?
תגידי, כשאת חותכת את הפס שמרים לרוחב אחרי המילוי - לא בורח החוצה המילוי?
אני ממש רוצה ללמוד את הקליעה הזו:)
 
נערך לאחרונה ב:

פלמינגו.

משתמש מקצוען
יכולה לתת קישור הדרכה לקליעה של השמרים?
תגידי, כשאת חותכת את הפס שמרים לרוחב אחרי המילוי - לא בורח החוצה המילוי?
אני ממש רוצה ללמוד את הקליעה הזו:)
לא זוכרת בכלל איזה אתר
ראיתי את התמונה. הורדתי. ועשיתי לפי התמונות
והמילוי לא יוצא לי בכלל עשיתי של זהבהלה מהמתכון השני
בהצלחה
 

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
קיבלתי מתכון מעולה לעוגת שמרים שוקולד עם פרורים מלמעלה, מתכון שמנצח את כל המתכונים שניסיתי..(מצורפת תמונה, לא הכי מדויק וסימטרי..)צפה בקובץ המצורף 549015
שווה לנסות!!!
יוצא אורירי, תפוח וטעיםםםם.
מהכמות הזו יוצא 4 תבניות אינגליש קייק.

החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.

החומרים למילוי מערבבים במיקסר)

כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו

החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר

אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)

בהצלחה!!!
@זהבהלה תודה על המתכון!
אחד הדברים!!!!!
ממליצה מאד!! לא קראתי את כל התגובות באשכול אבל המתכון כתוב ברור הוראות מצוינות ותוצאות---
 

קבצים מצורפים

  • 20201027_234952.jpg
    20201027_234952.jpg
    KB 722.5 · צפיות: 122
  • 20201027_234935.jpg
    20201027_234935.jpg
    KB 911.1 · צפיות: 120

תיקתוק

משתמש סופר מקצוען

זהבהלה

כל מה ששווה באליאקספרס !!!
מנוי פרימיום

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים

T.S

משתמש פעיל
נראה מצוין! נראה שחתכת את הרולדה באמצע וקלעת בורג?
תודה:eek:, עשיתי לפי ההדרכה של @ציפופו 1 ו@OR_Design

עושים רולדה ממולאת שוקולד, ואז חותכים את הרוחדה לאורך ל 2 חצאי רולדות שרואים את העלים והשכבות, מלפפים אחד בשני ושמים בתבנית.
לדעתי זה יוצא יותר טעים וקראנצ'י מהקליעה הרגילה של 2 רולדות שלמות
בכיף
פשוט מאד
רולדה אחת במקום 2 (ז"א מקילו 4)
מורחת, מגלגלת
(אני עשיתי עם ממרח תמרים קינמון ומעט סוכר כי אני שונאת שוקולד חח)

מקפיאה לעשר דקות (זה עוזר שזה יוצא חיתוך מדויק, פה זה הוקפא פחות זמן מרוב חוסר זמן)
חותכת באמצע הרולדה ואז קולעת בסיבוב את שניהם
מקווה שזה מובן
 
נערך לאחרונה ב:

לווים

משתמש מקצוען
קיבלתי מתכון מעולה לעוגת שמרים שוקולד עם פרורים מלמעלה, מתכון שמנצח את כל המתכונים שניסיתי..(מצורפת תמונה, לא הכי מדויק וסימטרי..)צפה בקובץ המצורף 549015
שווה לנסות!!!
יוצא אורירי, תפוח וטעיםםםם.
מהכמות הזו יוצא 4 תבניות אינגליש קייק.

החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.

החומרים למילוי מערבבים במיקסר)

כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו

החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר

אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)

בהצלחה!!!
הי,
אתמול הכנתי אחרי תקופה ארוכה שלא הכנתי.
העוגות נראו מושלמות
אבל סה"כ לדעתי היה יותר טעם של בצק מאשר של שוקולד מה הסיבה?? פשוט למרוח יותר?

אגב מה עושים עם חבילה של שמרים פתוחה? לשמור במקרר? להקפיא?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה