עם שמרים יבשים או טריים (או שאין הבדל)?אני מכסה בניילון נצמד
עוטפת בשמיכה ופוך(אמיתי..) ואחרי 10 דק זה כמעט גולש לי..
עם שמרים יבשים או טריים (או שאין הבדל)?אני מכסה בניילון נצמד
עוטפת בשמיכה ופוך(אמיתי..) ואחרי 10 דק זה כמעט גולש לי..
יבשים שקניתי לפני שנה ושמתי בהקפאה..עם שמרים יבשים או טריים (או שאין הבדל)?
לא עקבתי אם ענו לך.אני לשה ביד ולא במיקסר - אולי זה משנה?
יש לי שמרים יבשים, החבילה באמת פתוחה כבר תקופה, ואני מאחסנת אותה בארון.
כמה זמן אפשר להשתמש בשמרים פתוחים? האם צריך לשמור בקירור?
אני מאכסנת במקפיא קבוע. ולא רואה שום בעיה במאפי השמרים. בד"כ תוך חצי שעה תופח לי.שמרים חייב במקרר! לא במקפיא, זה הורג את פטריית השמרים.
את מוציאה את השמרים פרק זמן לפני ההכנה כדי שיגיעו לטמפרטורת החדר?אני מאכסנת במקפיא קבוע. ולא רואה שום בעיה במאפי השמרים. בד"כ תוך חצי שעה תופח לי.
.
לא. מהמקפיא לקערה.את מוציאה את השמרים פרק זמן לפני ההכנה כדי שיגיעו לטמפרטורת החדר?
קראתי שזה מאוד עוזר.
כמובן יבשים. טריים לא מאמינה שיחזיקו מעמד בהקפאה.ומדובר בשמרים יבשים. אולי זה משנה.
ככה שמעתי. אבל אדרבה, שמחה לשמועאני מאכסנת במקפיא קבוע. ולא רואה שום בעיה במאפי השמרים. בד"כ תוך חצי שעה תופח לי.
.
אני מאחסנת את השמרים בפריזר [פחות קפוא מהמקפיא].אני לשה ביד ולא במיקסר - אולי זה משנה?
יש לי שמרים יבשים, החבילה באמת פתוחה כבר תקופה, ואני מאחסנת אותה בארון.
כמה זמן אפשר להשתמש בשמרים פתוחים? האם צריך לשמור בקירור?
אם מכניסים את החמרים לפי סדר מסוים, זה לא קשה בכלל,רק כי אני לא מצליחה לדמיין איך לשים מספיק זמן ביד (אח, כואב...)
שמרים יבשים עדיף לא לשמור בקירור- כך אמרה לי שפית אחת. הם צריכים להשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.לא עקבתי אם ענו לך.
שמרים חייב במקרר! לא במקפיא, זה הורג את פטריית השמרים.
אני לשה שנים ארוכות ביד, ויוצא מצויין, אבל באמת ללוש הרבה.
מעניין, בצקים זה ה תחום שלי... ודווקא במקרר נשמר לי הכי טוב.שמרים יבשים עדיף לא לשמור בקירור- כך אמרה לי שפית אחת. הם צריכים להשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
שמרים יבשים עדיף לא לשמור בקירור- כך אמרה לי שפית אחת. הם צריכים להשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
כפי שכבר כתבתי, עד עכשיו שמרתי את השמרים בארון ולא בקירור והבצק כמעט לא תפח.מעניין, בצקים זה ה תחום שלי... ודווקא במקרר נשמר לי הכי טוב.
כל חודשיים בערך אני גומרת חבילה.
איזה יופי!אתמול פתחתי חבילה חדשה (ואח"כ כמובן שמרתי בקופסא אטומה בקירור) והבצק תפח תוך רבע שעה! עדיין לא יצא לי להשתמש בשמרים מהמקרר אבל אני רואה שאחסון בארון לא עשה איתם טוב.
מה גודל הכוס מדידה?קיבלתי מתכון מעולה לעוגת שמרים שוקולד עם פרורים מלמעלה, מתכון שמנצח את כל המתכונים שניסיתי..(מצורפת תמונה, לא הכי מדויק וסימטרי..)צפה בקובץ המצורף 549015
שווה לנסות!!!
יוצא אורירי, תפוח וטעיםםםם.
מהכמות הזו יוצא 4 תבניות אינגליש קייק.
החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.
החומרים למילוי מערבבים במיקסר)
כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר
אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)
בהצלחה!!!
240 מ"למה גודל הכוס מדידה?
תודה לך על הטיפ המוצלח!מקפיאה לעשר דקות (זה עוזר שזה יוצא חיתוך מדויק, פה זה הוקפא פחות זמן מרוב חוסר זמן)
חותכת באמצע הרולדה ואז קולעת בסיבוב את שניהם
מקווה שזה מובן
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: