אחרי כל 2 נאגלות אני מנקה את המחבת ושמה שמן מחדש, גם ככה הוא נשרף וכבר לא נקי.אם כבר מדברים על טיגון שניצלים.
החידה שלי:
אחרי שאני מטגנת נגלה חלק מהפרורים נשארים במחבת.
ואז כשאני מטגנת עוד כמות הפרורים שנותרו במחבת נשרפים ונדבקים לשניצלים החדשים.
מה עושים למנוע את זה?
בין כל כמות לכמות אתם שוטפים את המחבת ומייבשים ומחממים מחדש שמן?
נשמע לי הזוי...
טיגון בשמן עמוקמה נותן לשניצלים כמו של חתונות את הצבע הכתום-מוזהב שלהם? אני משתמשת בפירורי לחם מוזהבים ולא יוצא ככה. למה?
טיגון בשמן עמוק עם רשת, הפרורים שוקעים למטה.אם כבר מדברים על טיגון שניצלים.
החידה שלי:
אחרי שאני מטגנת נגלה חלק מהפרורים נשארים במחבת.
ואז כשאני מטגנת עוד כמות הפרורים שנותרו במחבת נשרפים ונדבקים לשניצלים החדשים.
מה עושים למנוע את זה?
בין כל כמות לכמות אתם שוטפים את המחבת ומייבשים ומחממים מחדש שמן?
נשמע לי הזוי...
אני מורחת את החזות בשמן ואז מצפה בפירורים מתובלים.כותבת את המתכון שלי פה שוב ושוב
וכל אלה שמכירות ומכינות תעדנה:
שניצלים זהובים, פריכים מבחוץ, רכים מבפנים עם מינימום שמן
ובלי לכלוך וקלי קלותתת:
מרכיבים:
חזה עוף פרוס לשניצלים\חתוך לאצבעות-איך שאוהבים
בשקית הקפאה מערבבים:
פירורי לחם מוזהבים
פפריקה מתוקה כמות נכבדת
שום גבישי לפי הטעם
מלח לפי הטעם
טובלים כל חתיכה בשקית הפירורים (לא צריך ביצה)
מחממים תנור על 200 מע'
מרפדים תבנית ח"פ בנייר אפיה, מניחים את החתיכות הטבולות בצפיפות בתבנית,
מטפטפים שמן על החזות, לא מידי בקמצנות (נשאר בתבנית בסוף הרוב)
אופים כ-10 דק' עד שהשמן מבעבע
להפוך ולאפות עוד דקה
מעדן
או לקחת נייר סופג ולהעביר קלות על המחבת...מה שעוד עוזר לצבע של השניצל ושלא יהיו פירורים שנדבקים ,
לשים מקלות גזר בטיגון ומידי פעם כשמשחירים להחליף.
אחרי 2-3 נגלות אני מטה בזהירות את המחבת לצד אחד ואוספת עם כף את הפרורים השחורים - לפח. אחכ מטב לצד השני וכנ"ל.אם כבר מדברים על טיגון שניצלים.
החידה שלי:
אחרי שאני מטגנת נגלה חלק מהפרורים נשארים במחבת.
ואז כשאני מטגנת עוד כמות הפרורים שנותרו במחבת נשרפים ונדבקים לשניצלים החדשים.
מה עושים למנוע את זה?
בין כל כמות לכמות אתם שוטפים את המחבת ומייבשים ומחממים מחדש שמן?
נשמע לי הזוי...
מקררת טיפה את המחבתאם כבר מדברים על טיגון שניצלים.
החידה שלי:
אחרי שאני מטגנת נגלה חלק מהפרורים נשארים במחבת.
ואז כשאני מטגנת עוד כמות הפרורים שנותרו במחבת נשרפים ונדבקים לשניצלים החדשים.
מה עושים למנוע את זה?
בין כל כמות לכמות אתם שוטפים את המחבת ומייבשים ומחממים מחדש שמן?
נשמע לי הזוי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
25.06
י"ט סיון
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
25.06
י"ט סיון
פתיחת מסלול
קורס פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיון
פתיחת מסלול:
התכנית המקצועית להכשרת אדריכלי פנים ומעצבים
לעבוד בתחום האדריכלות תוך שנתיים בלבד! וללמוד תכנים בלעדיים שיתנו לך יתרון ענק וביקוש גדול בשוק!
מסלול לגברים
27.06
כ"א סיון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
30.07
כ"ד תמוז
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
9.09
ו' אלול
פתיחה חגיגית:
קורס פרסום וקופי+
איך מפיקים קפמיינים לחברות הכי גדולות בשוק? איך בונים אסטרטגיה מדוייקת? מהו המסר? כתיבה שיווקית, קופי ויצירתיות, ואפילו כתיבה לסושיאל ולדיגיטל!
עם תכני AI
תהילים פרק יט
א לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד:ב הַשָּׁמַיִם מְסַפְּרִים כְּבוֹד אֵל וּמַעֲשֵׂה יָדָיו מַגִּיד הָרָקִיעַ:ג יוֹם לְיוֹם יַבִּיעַ אֹמֶר וְלַיְלָה לְּלַיְלָה יְחַוֶּה דָּעַת:ד אֵין אֹמֶר וְאֵין דְּבָרִים בְּלִי נִשְׁמָע קוֹלָם:ה בְּכָל הָאָרֶץ יָצָא קַוָּם וּבִקְצֵה תֵבֵל מִלֵּיהֶם לַשֶּׁמֶשׁ שָׂם אֹהֶל בָּהֶם:ו וְהוּא כְּחָתָן יֹצֵא מֵחֻפָּתוֹ יָשִׂישׂ כְּגִבּוֹר לָרוּץ אֹרַח:ז מִקְצֵה הַשָּׁמַיִם מוֹצָאוֹ וּתְקוּפָתוֹ עַל קְצוֹתָם וְאֵין נִסְתָּר מֵחַמָּתוֹ:ח תּוֹרַת יְהוָה תְּמִימָה מְשִׁיבַת נָפֶשׁ עֵדוּת יְהוָה נֶאֱמָנָה מַחְכִּימַת פֶּתִי:ט פִּקּוּדֵי יְהוָה יְשָׁרִים מְשַׂמְּחֵי לֵב מִצְוַת יְהוָה בָּרָה מְאִירַת עֵינָיִם:י יִרְאַת יְהוָה טְהוֹרָה עוֹמֶדֶת לָעַד מִשְׁפְּטֵי יְהוָה אֱמֶת צָדְקוּ יַחְדָּו:יא הַנֶּחֱמָדִים מִזָּהָב וּמִפַּז רָב וּמְתוּקִים מִדְּבַשׁ וְנֹפֶת צוּפִים:יב גַּם עַבְדְּךָ נִזְהָר בָּהֶם בְּשָׁמְרָם עֵקֶב רָב:יג שְׁגִיאוֹת מִי יָבִין מִנִּסְתָּרוֹת נַקֵּנִי:יד גַּם מִזֵּדִים חֲשֹׂךְ עַבְדֶּךָ אַל יִמְשְׁלוּ בִי אָז אֵיתָם וְנִקֵּיתִי מִפֶּשַׁע רָב:טו יִהְיוּ לְרָצוֹן אִמְרֵי פִי וְהֶגְיוֹן לִבִּי לְפָנֶיךָ יְהוָה צוּרִי וְגֹאֲלִי: