לא. אני מדברת על תרד שנקרא באנגלית spinach. לדעתי זה יותר טעים מעלי סלק.את גם מדברת על העלי סלק, נכון, זה לא משהו אחר שנקרא תרד?
יש לי בבית טרי ונקי מחרקים, שאני שטפתי והקפאתי. אשתדל לצלם למען יראו עיניכןתרד- בא בצורת עלים קטנים יותר ולא קלחים וטעמו חמצמץ יותר. מגיע טרי או שטוף וקפוא. מעולם לא ראיתי טרי נקי מחרקים.
את זה גם אני עושה שוטפת ומנקה בעצמי תרד. כי אין טרי נקי שניתן לקנותלא. אני מדברת על תרד שנקרא באנגלית spinach. לדעתי זה יותר טעים מעלי סלק.
יש לי בבית טרי ונקי מחרקים, שאני שטפתי והקפאתי. אשתדל לצלם למען יראו עיניכן
קניתי באושר עד, כאמור
האמת שגם בכוסות חד"פ וגם בכוסות מדידה יצא לי בסדר גמור. למרות שזה נשמע מוזר.@shira bira איזה גודל כוסות?
עליו אני מדברת.לא. אני מדברת על תרד שנקרא באנגלית spinach. לדעתי זה יותר טעים מעלי סלק.
יש לי בבית טרי ונקי מחרקים, שאני שטפתי והקפאתי. אשתדל לצלם למען יראו עיניכן
קניתי באושר עד, כאמור
מגיע בקופסאות שקופות בכמה גדלים.עליו אני מדברת.
טרי ונקי מחרקים- כלומר סוג של חסלט, או שאת בדקת וניקית? באיזה אריזות זה מגיע?
כן, כמו חסלט, עם כיתוב שצריך להשרות ולשטוף- כמו הכיתוב על חסה של חסלט.עליו אני מדברת.
טרי ונקי מחרקים- כלומר סוג של חסלט, או שאת בדקת וניקית? באיזה אריזות זה מגיע?
אני נאלצת לסתור אותך. יש נקי מחרקים, אבל לא שטוף.מגיע בקופסאות שקופות בכמה גדלים.
אין טרי ונקי מחרקים ברשתות השיווק
צריך לנקות ולבדוק לבד.
אני תמיד שמחה לסתירות מהסוג הזהכן, כמו חסלט, עם כיתוב שצריך להשרות ולשטוף- כמו הכיתוב על חסה של חסלט.
זה הגיע בקופסה פלסטיק, כמו של איגלו, ועטוף בניילון כמו חסה.
מקווה שמובן...
אבל אין כל הזמן. אשתדל לזכור לעדכן בפעם הבאה שיש
אני נאלצת לסתור אותך. יש נקי מחרקים, אבל לא שטוף.
בדקתי עכשיו ומה שיש לי במקפיא זה בלי העטיפה החיצונית, כך שאין לי את הפרטים הנ"לאני תמיד שמחה לסתירות מהסוג הזה
תוכלי לציין את שם המשווק/מגדל וגוף הכשרות?
תודה
לא יודעת להגיד לך. אני לא משתמשת בהם.
תודה שעדכנת.הכנתי ויצא מקסים.
מלאתי חלק בחומוס וחלק בעלי סלק. ממש מעדן.
יצאו 18 בינוניים.
הבצק היה ממש שומני ולא דביק, כף זה אמור לצאת?
תודה לשירה בירה
מאמינה שכל צורת כיס סגור תעבוד טוב.חייב להיות בצורה הזאת, או שכל צורה תלך טוב?
זה השאלה- חיב להיות כיס, או שאם אעשה את זה בצורת פס ארוך (ואחתוך אחרי האפיה לפרוסות) גם ילך?מאמינה שכל צורת כיס סגור תעבוד טוב.
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: