עוגות/עוגיות חיתוכיות פירורים-חלבה-שוקולד

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
IMG_4769_800x600.jpg


לבסיס:
2.5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
2 חלמונים
1 כף וניל
קורט מלח
200 גרם נטורינה חתוכה לקוביות [או כוס שמן, העוגה תתפורר יותר]

למלית:
250 גרם שוקולד מריר
200 גרם חלבה


לפירורים:
שארית הבצק
50 גרם חלבה
3 כפות קמח
1 כף סוכר

מעבדים בקערת מיקסר את כל החומרים לבצק אחיד. משטחים 3/4 ממנו בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.



בסיר קטן ממיסים שוקולד מריר עם חלבה עד שמתקבל קרם חלק.

יוצקים את הקרם מעל לבסיס.

את יתרת הבצק מערבבים עם 3 כפות קמח, 50 גרם חלבה מפוררת ו-1 כף סוכר לקבלת פירורים. אם לא מספיק פירורי, מוסיפים עוד קצת קמח וסוכר. מפזרים מעל השוקולד עם החלבה ואופים ב 180 מעלות כ-40-45 דקות או עד שהעוגה שחומה יפה מלמעלה

אם הפירורים דביקים מדי מוסיפים עוד קצת קמח

פורסים כשהעוגה קרה בסכין חדה ולא משוננת
 
נערך לאחרונה ב:

miri r

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
צפה בקובץ המצורף 958820

לבסיס:
2.5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
2 חלמונים
1 כף וניל
קורט מלח
200 גרם נטורינה חתוכה לקוביות [או כוס שמן, העוגה תתפורר יותר]

למלית:
250 גרם שוקולד מריר
200 גרם חלבה


לפירורים:
שארית הבצק
50 גרם חלבה
3 כפות קמח
1 כף סוכר

מעבדים בקערת מיקסר את כל החומרים לבצק אחיד. משטחים 3/4 ממנו בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.



בסיר קטן ממיסים שוקולד מריר עם חלבה עד שמתקבל קרם חלק.

יוצקים את הקרם מעל לבסיס.

את יתרת הבצק מערבבים עם 3 כפות קמח, 50 גרם חלבה ו-1 כף סוכר לקבלת פירורים. אם לא מספיק פירורי, מוסיפים עוד קצת קמח וסוכר. מפזרים מעל הריבה ואופים ב 180 מעלות כ-40-45 דקות או עד שהעוגה שחומה יפה מלמעלה

אם הפירורים דביקים מדי מוסיפים עוד קצת קמח

פורסים כשהעוגה קרה בסכין חדה ולא משוננת
יאמיייי
 

רותי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נראה כלבבי:)
1- מה עושה עם הלבונים? - זורקת?
כתבל 1 כף וניל התכוונת לתמצית וניל<
 

יבר

משתמש מקצוען
את יתרת הבצק מערבבים עם 3 כפות קמח, 50 גרם חלבה מפוררת ו-1 כף סוכר לקבלת פירורים. אם לא מספיק פירורי, מוסיפים עוד קצת קמח וסוכר. מפזרים מעל הריבה ואופים ב 180 מעלות כ-40-45 דקות או עד שהעוגה שחומה יפה מלמעלה
כנראה התכוונת שמורחים מעל לשוקולד. לא ?!
או שיש כאן באיזשהו שלב גם ריבה ?

ומה לעשות עם החלבונים ?
יש מצב לשים ביצה אחת שלמה במקום 2 חלמונים ?

תודה רבה על שפע המתכונים שאת נותנת מכל הלב !
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כנראה התכוונת שמורחים מעל לשוקולד. לא ?!
או שיש כאן באיזשהו שלב גם ריבה ?

ומה לעשות עם החלבונים ?
יש מצב לשים ביצה אחת שלמה במקום 2 חלמונים ?

תודה רבה על שפע המתכונים שאת נותנת מכל הלב !
אויש זו טעות
אין ריבה
זה מתכון שהתבססת בו על מתכון אחר שלי [חיתוכיות פירורים עם ריבה] ובטעות נשארה הריבה.
מתקנת.
תודה רבה

בפריך צריך את החלמון.
את החלבונים תוסיפי לחביתה של ארוחת ערב :)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker זה לא ילך עם קרם חלווה? :(
אם את רוצה להכין עם קרם חלבה, אין בעיה.
הכי פשוט יהיה לך לעבוד כך:
תכיני בצק כמו במתכון.
מעל לבצק תמרחי קרם חלבה ומעל זה תפזרי שוקולד צ'יפס בנדיבות.
מעל זה שימי את הפירורים- בלי חלבה. רק כמו שהם בתוספת סוכר וקמח.
רפיה כרגיל

אני מכינה את זה גם כך לפעמים.
יוצא מעולה
 

leale levi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הכנתי, יצא נחמד-אחרי 35 דקות אפיה הלכתי לראות מה עם זה וזה כבר היה מידי אפוי:(
אז זה טעים עם קצת טעם שרוף, לא נורא...
אולי באמת מי שמכינה שתבדוק כבר אחרי 25-30 דקות...
תודה בכל אופן- את ממש מעשירה לי את ספר המתכונים! אין כמוך!!
 

מעצבת אלבומים

משתמש מקצוען
צפה בקובץ המצורף 958820

לבסיס:
2.5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
2 חלמונים
1 כף וניל
קורט מלח
200 גרם נטורינה חתוכה לקוביות [או כוס שמן, העוגה תתפורר יותר]

למלית:
250 גרם שוקולד מריר
200 גרם חלבה


לפירורים:
שארית הבצק
50 גרם חלבה
3 כפות קמח
1 כף סוכר

מעבדים בקערת מיקסר את כל החומרים לבצק אחיד. משטחים 3/4 ממנו בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.



בסיר קטן ממיסים שוקולד מריר עם חלבה עד שמתקבל קרם חלק.

יוצקים את הקרם מעל לבסיס.

את יתרת הבצק מערבבים עם 3 כפות קמח, 50 גרם חלבה מפוררת ו-1 כף סוכר לקבלת פירורים. אם לא מספיק פירורי, מוסיפים עוד קצת קמח וסוכר. מפזרים מעל השוקולד עם החלבה ואופים ב 180 מעלות כ-40-45 דקות או עד שהעוגה שחומה יפה מלמעלה ואם הפירורים דביקים מדי מוסיפים עוד קצת קמח

פורסים כשהעוגה קרה בסכין חדה ולא משוננת

הני תודה על המתכונים
שמתי לב שבהרבה מהמתכונים שלך יש מלח לי באופן אישי אסור לצרוך מלח ואני מאמינה שיש הרבה אנשים כאלה פשוט רק לסוכר יש מודעות
השאלה שלי מה אפשר להחליף במקום המלח ושלא יריגשו את החסר או שאפשר לוותר עליו
תודה מראש
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמד

א לְדָוִד בָּרוּךְ יְהוָה צוּרִי הַמְלַמֵּד יָדַי לַקְרָב אֶצְבְּעוֹתַי לַמִּלְחָמָה:ב חַסְדִּי וּמְצוּדָתִי מִשְׂגַּבִּי וּמְפַלְטִי לִי מָגִנִּי וּבוֹ חָסִיתִי הָרוֹדֵד עַמִּי תַחְתָּי:ג יְהוָה מָה אָדָם וַתֵּדָעֵהוּ בֶּן אֱנוֹשׁ וַתְּחַשְּׁבֵהוּ:ד אָדָם לַהֶבֶל דָּמָה יָמָיו כְּצֵל עוֹבֵר:ה יְהוָה הַט שָׁמֶיךָ וְתֵרֵד גַּע בֶּהָרִים וְיֶעֱשָׁנוּ:ו בְּרוֹק בָּרָק וּתְפִיצֵם שְׁלַח חִצֶּיךָ וּתְהֻמֵּם:ז שְׁלַח יָדֶיךָ מִמָּרוֹם פְּצֵנִי וְהַצִּילֵנִי מִמַּיִם רַבִּים מִיַּד בְּנֵי נֵכָר:ח אֲשֶׁר פִּיהֶם דִּבֶּר שָׁוְא וִימִינָם יְמִין שָׁקֶר:ט אֱלֹהִים שִׁיר חָדָשׁ אָשִׁירָה לָּךְ בְּנֵבֶל עָשׂוֹר אֲזַמְּרָה לָּךְ:י הַנּוֹתֵן תְּשׁוּעָה לַמְּלָכִים הַפּוֹצֶה אֶת דָּוִד עַבְדּוֹ מֵחֶרֶב רָעָה:יא פְּצֵנִי וְהַצִּילֵנִי מִיַּד בְּנֵי נֵכָר אֲשֶׁר פִּיהֶם דִּבֶּר שָׁוְא וִימִינָם יְמִין שָׁקֶר:יב אֲשֶׁר בָּנֵינוּ כִּנְטִעִים מְגֻדָּלִים בִּנְעוּרֵיהֶם בְּנוֹתֵינוּ כְזָוִיֹּת מְחֻטָּבוֹת תַּבְנִית הֵיכָל:יג מְזָוֵינוּ מְלֵאִים מְפִיקִים מִזַּן אֶל זַן צֹאונֵנוּ מַאֲלִיפוֹת מְרֻבָּבוֹת בְּחוּצוֹתֵינוּ:יד אַלּוּפֵינוּ מְסֻבָּלִים אֵין פֶּרֶץ וְאֵין יוֹצֵאת וְאֵין צְוָחָה בִּרְחֹבֹתֵינוּ:טו אַשְׁרֵי הָעָם שֶׁכָּכָה לּוֹ אַשְׁרֵי הָעָם שֶׁיֲהוָה אֱלֹהָיו:
נקרא  8  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה