לבסיס:
2.5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
2 חלמונים
1 כף וניל
קורט מלח
200 גרם נטורינה חתוכה לקוביות [או כוס שמן, העוגה תתפורר יותר]
למלית:
250 גרם שוקולד מריר
200 גרם חלבה
לפירורים:
שארית הבצק
50 גרם חלבה
3 כפות קמח
1 כף סוכר
מעבדים בקערת מיקסר את כל החומרים לבצק אחיד. משטחים 3/4 ממנו בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.
בסיר קטן ממיסים שוקולד מריר עם חלבה עד שמתקבל קרם חלק.
יוצקים את הקרם מעל לבסיס.
את יתרת הבצק מערבבים עם 3 כפות קמח, 50 גרם חלבה מפוררת ו-1 כף סוכר לקבלת פירורים. אם לא מספיק פירורי, מוסיפים עוד קצת קמח וסוכר. מפזרים מעל השוקולד עם החלבה ואופים ב 180 מעלות כ-40-45 דקות או עד שהעוגה שחומה יפה מלמעלה
אם הפירורים דביקים מדי מוסיפים עוד קצת קמח
פורסים כשהעוגה קרה בסכין חדה ולא משוננת
נערך לאחרונה ב: