איך מגלגלים את הבצק לנחש?
מפעילים מעט לחץ על הבצק -שמונח ע"ג משטח עבודה- ועם 2 ידיים מגלגלים אחורה וקדימה עד שהוא מתארך לגודל הרצוי.
מקווה שהובנתי
לפני זה לרדד את הבצק?
איך מגלגלים את הבצק לנחש?
מפעילים מעט לחץ על הבצק -שמונח ע"ג משטח עבודה- ועם 2 ידיים מגלגלים אחורה וקדימה עד שהוא מתארך לגודל הרצוי.
מקווה שהובנתי
הרידוד נותן אוורור הוא חובה לפני הגלגול.לפני זה לרדד את הבצק?
מרדדים ואז מגלגלים לרולדה?הרידוד נותן אוורור הוא חובה לפני הגלגול.
טוב, התקלת אותי קצת,לפני זה לרדד את הבצק?
טוב, התקלת אותי קצת,
ואילו הייתה אפשרות של הודעה אישית, הייתי מעדיפה-כדי לא לקרר את האחרות...
מאד מעריכה את אלה שמרדדות, ואני לא ביניהן...
ודאי תקבלנה שכר נוסף על העמל!
בעבר ניסיתי מס' פעמים ואני לא שמתי לב להבדל
החלות יוצאות לי תפוחות, אווריריות, טעימות ויפות
[לשבתות בהן איני צריכה את כל הכמות-השכנות כבר סידרו תור ביניהן]
לא היה התפחה מספיק לפני ההכנסה לתנור ו/או מידי הרבה נוזלים בבצקלמה לפעמים כל התפיחה (בתנור) היא לרוחב?
בצק רך לא טוב?לא היה התפחה מספיק לפני ההכנסה לתנור ו/או מידי הרבה נוזלים בבצק
אני אחרי האפייה שמה על החלות שקית ניילון ועל זה מגבת - החלות יוצאות רכות רכות ולא מתייבשות אחרי שניה כמו חלות ביתיות.לאפות את החלות בהתחלה על חום גבוה 220- 250 מעלות,
עשר דקות,
ואז להנמיך ל180מעלות לרבע שעה.
מרדדים מלבן ומגלגלים אותו ל"נחש".מרדדים ואז מגלגלים לרולדה?
או איך בדיוק?
צריך רך אבל לפעמים מספיק רבע כוס שמכסחת את הצורהבצק רך לא טוב?
חשבתי שהחלה יוצאת יותר רכה כשהבצק פחות קשה
אפשר לשאול כמה זמן את מתפיחה את החלות הקלועות? אני אף פעם לא יודעת מתי זה הזמן המדוייק להכניס אותן לתנור...יש מצב שזה בעיה של התנור
כי אני אופה בלי טיפים ויוצאות לי חלות כמו של החנות (במראה)
(כן מרדדת לפני הגלגול, אבל לא משהו מעבר - אני עם דלונגי)
גם לי יש דלונגייש מצב שזה בעיה של התנור
כי אני אופה בלי טיפים ויוצאות לי חלות כמו של החנות (במראה)
(כן מרדדת לפני הגלגול, אבל לא משהו מעבר - אני עם דלונגי)
דיי מיאש .....לא רוצה לייאש אותך
דיי מיאש .....
מחכה ליום שישי ונראה .....
ואז נשקול אם להרים ידיים.
לכן זה מה שצריך - להרים ידיים ולפתוח רק את הפה חחחלא צריך להרים ידיים.
העיקר הטעם!
כנ"ל,טוב, התקלת אותי קצת,
ואילו הייתה אפשרות של הודעה אישית, הייתי מעדיפה-כדי לא לקרר את האחרות...
מאד מעריכה את אלה שמרדדות, ואני לא ביניהן...
ודאי תקבלנה שכר נוסף על העמל!
בעבר ניסיתי מס' פעמים ואני לא שמתי לב להבדל
החלות יוצאות לי תפוחות, אווריריות, טעימות ויפות
[לשבתות בהן איני צריכה את כל הכמות-השכנות כבר סידרו תור ביניהן]
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: