מאפים למה החלה מתפוצצת לי??

חדוי כנרת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
לפני זה לרדד את הבצק?
טוב, התקלת אותי קצת,
ואילו הייתה אפשרות של הודעה אישית, הייתי מעדיפה-כדי לא לקרר את האחרות...

מאד מעריכה את אלה שמרדדות, ואני לא ביניהן...
ודאי תקבלנה שכר נוסף על העמל!

בעבר ניסיתי מס' פעמים ואני לא שמתי לב להבדל

החלות יוצאות לי תפוחות, אווריריות, טעימות ויפות
[לשבתות בהן איני צריכה את כל הכמות-השכנות כבר סידרו תור ביניהן]
 

Excel

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
טוב, התקלת אותי קצת,
ואילו הייתה אפשרות של הודעה אישית, הייתי מעדיפה-כדי לא לקרר את האחרות...

מאד מעריכה את אלה שמרדדות, ואני לא ביניהן...
ודאי תקבלנה שכר נוסף על העמל!

בעבר ניסיתי מס' פעמים ואני לא שמתי לב להבדל

החלות יוצאות לי תפוחות, אווריריות, טעימות ויפות
[לשבתות בהן איני צריכה את כל הכמות-השכנות כבר סידרו תור ביניהן]

לא הבנתי
את לא מרדדת וזה יוצא לך מעולה??
 

20:39

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מזדהה איתך מאד!
גם לי היו יוצאות חלות מאד טעימות,
אבל הן היו מתפוצצות....
מה שלי שינה לטובה ב"ה,
לאפות את החלות בהתחלה על חום גבוה 220- 250 מעלות,
עשר דקות,
ואז להנמיך ל180מעלות לרבע שעה.
יוצאות לי חלות מושלמות.
ואני יחסית טירונית באפית חלות.
 

רוחי בלבוחי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
לאפות את החלות בהתחלה על חום גבוה 220- 250 מעלות,
עשר דקות,
ואז להנמיך ל180מעלות לרבע שעה.
אני אחרי האפייה שמה על החלות שקית ניילון ועל זה מגבת - החלות יוצאות רכות רכות ולא מתייבשות אחרי שניה כמו חלות ביתיות.
הבעיה שלי זה רק הצורה החיצונית שאני אוהבת מראה אאווואוו וזה עדיין לא שם!!
ואני אקח פה את הרעיונות מהנסיון שלכן ונראה מה יקרה..........
 

שימשית

משתמש רשום
לא רוצה לייאש אותך אבל אני אופה חלות כבר 14 ש' ועד היום לא עליתי על הסוד למניעת התפוצצות , אני חושבת שאין טיפ שלא יישמתי,
חוץ מזה שהרבה פעמים בעלי מכין את החלות אז אני יודעת שזה לא בעיה
אישית שלי אני נוטה לחשוב שזו בעיה בתנור, אולי פעם עוד יזדמן לי לאפות בתנור אחר כדי לדעת אם אני צודקת או לא
 

הפקות על

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש מצב שזה בעיה של התנור
כי אני אופה בלי טיפים ויוצאות לי חלות כמו של החנות (במראה)
(כן מרדדת לפני הגלגול, אבל לא משהו מעבר - אני עם דלונגי)
 

Lady D

משתמש רשום
יש מצב שזה בעיה של התנור
כי אני אופה בלי טיפים ויוצאות לי חלות כמו של החנות (במראה)
(כן מרדדת לפני הגלגול, אבל לא משהו מעבר - אני עם דלונגי)
אפשר לשאול כמה זמן את מתפיחה את החלות הקלועות? אני אף פעם לא יודעת מתי זה הזמן המדוייק להכניס אותן לתנור...
 

שימשית

משתמש רשום
יש מצב שזה בעיה של התנור
כי אני אופה בלי טיפים ויוצאות לי חלות כמו של החנות (במראה)
(כן מרדדת לפני הגלגול, אבל לא משהו מעבר - אני עם דלונגי)
גם לי יש דלונגי :(
יש מצב שתבואי לאפות אצלי ונראה אם זאת הבעיה :)?
 

אסתטיקה

משתמש מקצוען
טוב, התקלת אותי קצת,
ואילו הייתה אפשרות של הודעה אישית, הייתי מעדיפה-כדי לא לקרר את האחרות...

מאד מעריכה את אלה שמרדדות, ואני לא ביניהן...
ודאי תקבלנה שכר נוסף על העמל!

בעבר ניסיתי מס' פעמים ואני לא שמתי לב להבדל

החלות יוצאות לי תפוחות, אווריריות, טעימות ויפות
[לשבתות בהן איני צריכה את כל הכמות-השכנות כבר סידרו תור ביניהן]
כנ"ל,
בלי להתרברב, מעולם לא רידדתי והחלות מושלמות מכל בחינה, בס"ד.
 
למעלה