אני אופה כבר שנים בלי לרדד. יוצא מעולה. אווירירי מאד.
יותר מזה, אני לא אוהבת את הרידוד, כי אז לפעמים בתוך החלה, בחתך, פתאום רואים מנהרות כאלה של אוויר. זה לא מה שהחלה צריכה. החתך של החלה צריך להיראות עם חורים קטנים וגדולים, אבל לא חורים ארוכים.
מה שכן, נותנת הרבה רווח בתוך הקליעה.
וגם, התפחה לפני אפיה של שעה בערך.
החלות יוצאות מעולות! תפוחות לגובה! ובצבע מצוין.
למי שכתבה שזה תופח לצדדים ולא לגובה, זה יכול להיות קשור גם לצורת הקליעה. בקליעה של 3 תקבלי חלה נמוכה, רחבה וארוכה.
בקליעה של ה 6, לעומת זאת, זה יוצא גבוה ומרשים, או קליעה של 4 - עגול או 4 מאורך.
לדעתי זה הקליעות הכי יפות.