בשרי רולדה בקר- הוראות בישול?

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אף פעם לא בישלתי את הדבר הזה.
איך מבשלים שייצא טעים ורך?
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הקפצה
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים

ניסיתי את המתכון הנ"ל הן על בקר והן על הודו ויצא עשיר ונפלא.
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום

ניסיתי את המתכון הנ"ל הן על בקר והן על הודו ויצא עשיר ונפלא.
3.5 שעות בישול (+20 דקות נוספות לפרוסות) זה לא מעט מדי לבקר?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מומלץ בסיר לחץ, מכינה המון ויוצא רך ונמס
אם מענין אותך מתכון, בשמחה (שלי רק שעתיים וחצי בסיר לחץ)
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מומלץ בסיר לחץ, מכינה המון ויוצא רך ונמס
אם מענין אותך מתכון, בשמחה (שלי רק שעתיים וחצי בסיר לחץ)
שעתיים וחצי בסיר לחץ=7.5 שעות בסיר רגיל..
לכן שאלתי אם 3.5 שעות זה לא מעט מדי.
אשמח למתכון!
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
לא בשלתי בקר 7.5 שעות, אבל כן הוספתי זמן. לא זוכרת כמה (אני מכינה בקר בערך אחת לשנה...), פשוט נועצת מזלג ובודקת מה המצב.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
שעתיים וחצי בסיר לחץ=7.5 שעות בסיר רגיל..
לכן שאלתי אם 3.5 שעות זה לא מעט מדי.
אשמח למתכון!

לטגן בצל אחד גדול עד להזהבה.
להכניס את הרולדה קפואה מהמקפיא (כלומר ברגע ההוצאה) לסיר
לצקת מים רותחים עד כיסוי הרולדה
להוסיף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
4\1 כוס יין אדום מתוק
כף גדושה פפריקה מתוקה
2 כפות סוכר
כף שום גבישי.
לסגור את הסיר ולהרתיח
כשרותח להנמיך לעוד שעתיים

בסיר לחץ הכוונה.

יוצא מעדן
 

נעמיתוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי

ניסיתי את המתכון הנ"ל הן על בקר והן על הודו ויצא עשיר ונפלא.

מה המתכון?
לא מצליחה לפתוח
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אין לי סיר לחץ,
כמה זמן לבשל?
 

שיג ושיח

משתמש מקצוען
לטגן בצל אחד גדול עד להזהבה.
להכניס את הרולדה קפואה מהמקפיא (כלומר ברגע ההוצאה) לסיר
לצקת מים רותחים עד כיסוי הרולדה
להוסיף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
4\1 כוס יין אדום מתוק
כף גדושה פפריקה מתוקה
2 כפות סוכר
כף שום גבישי.
לסגור את הסיר ולהרתיח
כשרותח להנמיך לעוד שעתיים

בסיר לחץ הכוונה.

יוצא מעדן
נראה מושלם
גם מהפכני ביחס למתכונים אחרים שמצריכים צריבה של הנתח, בישול מקדים ועוד.
השאלה שלי,
בסיר רגיל זה יצא אותו דבר? אין לי סיר לחץ
(ברור שהבישול יהיה ארוך יותר)
לא רוצה להדפק עם זה רק בגלל הסיר
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נראה מושלם
גם מהפכני ביחס למתכונים אחרים שמצריכים צריבה של הנתח, בישול מקדים ועוד.
השאלה שלי,
בסיר רגיל זה יצא אותו דבר? אין לי סיר לחץ
(ברור שהבישול יהיה ארוך יותר)
לא רוצה להדפק עם זה רק בגלל הסיר
לא ניסיתי
ולדעתי-לא.
 

אריאל87

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
לטגן בצל אחד גדול עד להזהבה.
להכניס את הרולדה קפואה מהמקפיא (כלומר ברגע ההוצאה) לסיר
לצקת מים רותחים עד כיסוי הרולדה
להוסיף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
4\1 כוס יין אדום מתוק
כף גדושה פפריקה מתוקה
2 כפות סוכר
כף שום גבישי.
לסגור את הסיר ולהרתיח
כשרותח להנמיך לעוד שעתיים

בסיר לחץ הכוונה.

יוצא מעדן
נראה לכן שיעבוד גם על בקר (חזה)
או שאולי יש למישהי מתכון לנתח מס' 3??
אני יודעת שהוא לא הכי משובח זה מה יש...
יעזור לי מאד, תודה!
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נראה לכן שיעבוד גם על בקר (חזה)
או שאולי יש למישהי מתכון לנתח מס' 3??
אני יודעת שהוא לא הכי משובח זה מה יש...
יעזור לי מאד, תודה!
מכינה מכל הסוגים אף פעם לא קרתה לי "נפילה"
 

pessi&chani

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כעת סיימתי להכין. יצא מושלם, רק וטעים.
רולדה בקר.
סיר לחץ.
לטגן פרוסות בצל + 6 שיני שום עם לא מעט שמן, להוסיף את הרולדה (אני עשיתי 2 בבת אחת)
לשפוך בנדיבות - קטשופ,
להוסיף כוס יין, סוכר בערך 2 כפות, כף שטוחה מלח, פלפל שחור ופפריקה.
לסגור את הסיר.
לתת לו לרתוח ואז לבשל על אש בינונית במשך שעה וחצי.

לפתוח, לרוקן לתבנית ח"פ, להוריד את הרשת ולהכניס לקירור.
כשקר- לפרוס לפרוסות ולהכניס לתבנית עם הרוטב.

ניתן לחמם אותו על הפלטה בחג הרבה זמן ואז זה יוצא עוד יותר נימוח,
ניתן גם להוסיף לרוטב בחג בבוקר, קוביות תפו"א מבושלות ואז בככל יש לנו גם תוספת מעולה.

בהצלחה!
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

ניסיתי את המתכון הנ"ל הן על בקר והן על הודו ויצא עשיר ונפלא.
מישו יכול להעלות את המתכון?
אודה מאד!
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
בבקשה:

המצרכים

3 ק"ג נתח בקר מס' 8, או 5

2 בצלים גדולים,

2 שורש פטרוזיליה,

1 ראש סלרי,

3 גזרים,

1 מקלות סלרי אמריקאי

1 סלסלת פטריות

3-4 שיני שום

2 עלי דפנה

1 שקית רוטב פטריות

1 כף פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

מעסים את הנתח בשמן זית , בוזקים מעל מלח ופלפל שחור,

מחממים סיר עם שמן זית בגובה של 1 ס"מ ומטגנים את הנתח מכל צדדיו,

בינתיים חותכים את הירקות לחתיכות גדולות,

ומוסיפים לקראת סוף הטיגון,

מוסיפים לטגן כ5 דקות,

ממלאים במים עד ל3/4 גובה הנתח ומביאים לרתיחה,

מוסיפים 2 עלי דפנה ומבשלים 3.5 שעות תוך כדי הפיכת הנתח באמצע הבישול

מצננים במקרר

לאחר צינון מוחלט מוציאים את הנתח מהציר ופורסים אותו,

מרתיחים את הציר יחד עם כף פפריקה מתוקה, מעט מלח ושקית אבקת פטריות כ15 דקות

מוסיפים את הפרוסות לסיר ומבשלים עוד כ 20 דקות

מגישים בצלחות ואוכלים בהנאה…

בתיאבון
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בבקשה:

המצרכים

3 ק"ג נתח בקר מס' 8, או 5

2 בצלים גדולים,

2 שורש פטרוזיליה,

1 ראש סלרי,

3 גזרים,

1 מקלות סלרי אמריקאי

1 סלסלת פטריות

3-4 שיני שום

2 עלי דפנה

1 שקית רוטב פטריות

1 כף פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

מעסים את הנתח בשמן זית , בוזקים מעל מלח ופלפל שחור,

מחממים סיר עם שמן זית בגובה של 1 ס"מ ומטגנים את הנתח מכל צדדיו,

בינתיים חותכים את הירקות לחתיכות גדולות,

ומוסיפים לקראת סוף הטיגון,

מוסיפים לטגן כ5 דקות,

ממלאים במים עד ל3/4 גובה הנתח ומביאים לרתיחה,

מוסיפים 2 עלי דפנה ומבשלים 3.5 שעות תוך כדי הפיכת הנתח באמצע הבישול

מצננים במקרר

לאחר צינון מוחלט מוציאים את הנתח מהציר ופורסים אותו,

מרתיחים את הציר יחד עם כף פפריקה מתוקה, מעט מלח ושקית אבקת פטריות כ15 דקות

מוסיפים את הפרוסות לסיר ומבשלים עוד כ 20 דקות

מגישים בצלחות ואוכלים בהנאה…

בתיאבון
בסיר לחץ?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמ

א לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד:ב חַלְּצֵנִי יְהוָה מֵאָדָם רָע מֵאִישׁ חֲמָסִים תִּנְצְרֵנִי:ג אֲשֶׁר חָשְׁבוּ רָעוֹת בְּלֵב כָּל יוֹם יָגוּרוּ מִלְחָמוֹת:ד שָׁנֲנוּ לְשׁוֹנָם כְּמוֹ נָחָשׁ חֲמַת עַכְשׁוּב תַּחַת שְׂפָתֵימוֹ סֶלָה:ה שָׁמְרֵנִי יְהוָה מִידֵי רָשָׁע מֵאִישׁ חֲמָסִים תִּנְצְרֵנִי אֲשֶׁר חָשְׁבוּ לִדְחוֹת פְּעָמָי:ו טָמְנוּ גֵאִים פַּח לִי וַחֲבָלִים פָּרְשׂוּ רֶשֶׁת לְיַד מַעְגָּל מֹקְשִׁים שָׁתוּ לִי סֶלָה:ז אָמַרְתִּי לַיהוָה אֵלִי אָתָּה הַאֲזִינָה יְהוָה קוֹל תַּחֲנוּנָי:ח יְהוִֹה אֲדֹנָי עֹז יְשׁוּעָתִי סַכֹּתָה לְרֹאשִׁי בְּיוֹם נָשֶׁק:ט אַל תִּתֵּן יְהוָה מַאֲוַיֵּי רָשָׁע זְמָמוֹ אַל תָּפֵק יָרוּמוּ סֶלָה:י רֹאשׁ מְסִבָּי עֲמַל שְׂפָתֵימוֹ (יכסומו) יְכַסֵּמוֹ:יא (ימיטו) יִמּוֹטוּ עֲלֵיהֶם גֶּחָלִים בָּאֵשׁ יַפִּלֵם בְּמַהֲמֹרוֹת בַּל יָקוּמוּ:יב אִישׁ לָשׁוֹן בַּל יִכּוֹן בָּאָרֶץ אִישׁ חָמָס רָע יְצוּדֶנּוּ לְמַדְחֵפֹת:יג (ידעת) יָדַעְתִּי כִּי יַעֲשֶׂה יְהוָה דִּין עָנִי מִשְׁפַּט אֶבְיֹנִים:יד אַךְ צַדִּיקִים יוֹדוּ לִשְׁמֶךָ יֵשְׁבוּ יְשָׁרִים אֶת פָּנֶיךָ:
נקרא  14  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה