בשרי בקר מס' 4 | מישהו יכול ללמד אותי איך מבשלים

נחמה רובין

ביצועיסטית בנשמה.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני יודעת שזה לא החלק הכי טוב שיש
אבל זה מה יש לי עכשיו
וממנו אני רוצה שיצא הכי טוב

מישהו יכול ללמד אותי איך מבשלים אותו טוב
(למה בפעם הקודמת שבישלתי כזה חלק יצא לא טעים אם נאמר בעדינות...)
 

סווצ'אר.

משתמש מקצוען
אני יודעת שזה לא החלק הכי טוב שיש
אבל זה מה יש לי עכשיו
וממנו אני רוצה שיצא הכי טוב

מישהו יכול ללמד אותי איך מבשלים אותו טוב
(למה בפעם הקודמת שבישלתי כזה חלק יצא לא טעים אם נאמר בעדינות...)
לשים כגוש בצולנט יוצא מצויין.
 

ינאב

משתמש רשום
זה חלק לשניצלים. לפרוס דק (הכי קל חצי מופשר) ולתבל כמו שניצל עוף

.
 

Señora

משתמש רשום

דרמה זה לא סיפור

כתיבה חדה מדויקת ואפקטיבית.
מנוי פרימיום
סוד הסודה
כדי לרכך את הבשר מומלץ מאוד להוציא מהמקפיא, לבזוק סודה שתיה מכל הצדדים בנדיבות ולהשאיר כך להפשרה 4 שעות עד לילה. (במקרה של בשר טרי לבזוק סודה לשתיה ולהכניס למקרר לכמה שעות)
לפני הבישול לשטוף היטב את שיירי הסודה לשתיה ולבשל כרגיל.
מתקבל בשר רך ונימוח שאפילו ילדים קטנים ממש נהנים לאכול.
אם מעניין אותך אצרף מתכון מפורט שהתפרסם במרווה לצמא וממנו למדתי את הפטנט והעתקתי לכל מתכוני הבשרים באשר הם.
מומלץ בחום!
 

קודם כל-בן אדם.

משתמש פעיל
אני יודעת שזה לא החלק הכי טוב שיש
אבל זה מה יש לי עכשיו
וממנו אני רוצה שיצא הכי טוב

מישהו יכול ללמד אותי איך מבשלים אותו טוב
(למה בפעם הקודמת שבישלתי כזה חלק יצא לא טעים אם נאמר בעדינות...)
דווקא זה בשר מאוד טעים, ורך!
רק שמשום מה בארץ הוא פחות נפוץ.
בשר שטעים מאוד בבישול ארוך.
מתבלים איך שאוהבים-חרדל עם דבש/שום ופלפל, וכו'.
סוגרים היטב בנייר כסף.
מכניסים לשקית צלייה . (כדי לשמור על הסיר נקי:))
מבשלים בתנור-בפייירקס/סיר עמיד עם מכסה כשעתיים על 220°,
מורידים את התנור ל80°, ומשאירים לילה/כ8 שעות.
כשמבושל -מוציאים את הבשר מהרוטב, מקררים, פורסים.
כדאי להשרות את הפרוסות ברוטב-שיספגו את הטעם מכל הכיוונים,
מחממים, ומגישים.
יוצא יאממ.
 

נחמה רובין

ביצועיסטית בנשמה.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סוד הסודה
כדי לרכך את הבשר מומלץ מאוד להוציא מהמקפיא, לבזוק סודה שתיה מכל הצדדים בנדיבות ולהשאיר כך להפשרה 4 שעות עד לילה. (במקרה של בשר טרי לבזוק סודה לשתיה ולהכניס למקרר לכמה שעות)
לפני הבישול לשטוף היטב את שיירי הסודה לשתיה ולבשל כרגיל.
מתקבל בשר רך ונימוח שאפילו ילדים קטנים ממש נהנים לאכול.
אם מעניין אותך אצרף מתכון מפורט שהתפרסם במרווה לצמא וממנו למדתי את הפטנט והעתקתי לכל מתכוני הבשרים באשר הם.
מומלץ בחום!
בטח שמעניין אותי :)
 

בלונדי

משתמש פעיל
סוד הסודה
כדי לרכך את הבשר מומלץ מאוד להוציא מהמקפיא, לבזוק סודה שתיה מכל הצדדים בנדיבות ולהשאיר כך להפשרה 4 שעות עד לילה. (במקרה של בשר טרי לבזוק סודה לשתיה ולהכניס למקרר לכמה שעות)
לפני הבישול לשטוף היטב את שיירי הסודה לשתיה ולבשל כרגיל.
מתקבל בשר רך ונימוח שאפילו ילדים קטנים ממש נהנים לאכול.
אם מעניין אותך אצרף מתכון מפורט שהתפרסם במרווה לצמא וממנו למדתי את הפטנט והעתקתי לכל מתכוני הבשרים באשר הם.
מומלץ בחום!
רק להיזהר לא לשים יותר מדי כי אז זה מקבל טעם של סודה לשתיה, כזה ברזל, וזה כבר לא טעים בכלל
 

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מיץ תפוזים או כל מיץ הדרים נותן טעם ומרכך את הבשר
גם גאמפ עושה את העבודה
 

נועה ב

משתמש מקצוען
מעניין
זה הבשר שאני הכי אוהבת יוצא טעיםםם
אם עדין לא הסתדרת אכתוב לך מתכון
 

נועה ב

משתמש מקצוען
אני אשמח. יש לי בפריזר
בכייף
מפשירה
שמן גובה סנטימטר (קצת פחות) בסיר מכניסה את הגוש ומטגנת טיגון קל מכל הכיוונים
מוסיפה בצל (המון) מאדה 8 דק' בערך ומוסיפה פרוסות שום טרי (בערך 6 שינים)
מלח, פלפל, פפריקה, גריל בשר, כוס וחצי יין אדום יבש, כף גדושה מינוז (מרכך מאד את הבשר) ומים עד למעלה,
להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה שעתיים
להוציא את הגוש להעביר לקערה לקרר, אחכ לחתוך פרוסות דקותתת, ולפני ההגשה ולבשל חצי שעה בתוך הרוטב
בתאבון!!
אגב בישלתי פעם ברוטב הזה חזה עוף שלם (כמה חתיכות) באותה צורה רק הבישול הארוך היה שעה ולא שעתיים ופורסת אחרי קרור ומחממת ברוטב 10 דק', יוצא מעדןן
 

דרמה זה לא סיפור

כתיבה חדה מדויקת ואפקטיבית.
מנוי פרימיום
מתכון בשר מרוכך בסודה לשתיה/ מרווה לצמא

1-1.5 בשר (המתכון המקורי הוא עם פילה מדומה-6, אבל ניסיתי כבר עם כל הסוגים יצא מוצלח. אפילו 2)

לפזר סודה לשתייה על הבשר הקפוא ולהפשיר במקרר. לשטוף היטב את הבשר.

לטגן 4 בצלים פרוסים דק ב1/4 כוס שמן זית.

בינתיים מכינים את התיבול לבשר:
2 כפות רוטב צ'ילי
6 שיני שום כתושות
2 כפות פפריקה
1/4 כפית פלפל שחור
כפית שטוחה מלח
2 כפות סוכר
1/4 כוס שמן
לערבב, למרוח על הבשר ולעסות היטב.
להוסיף את הבשר המתובל לבשר ולצרוב 2 דק' מכל צד.
לצקת את הרוטב הנותר.
להוסיף לסיר:
1/3 כוס יין (אני שמה יותר)
1/2 כוס מים
2 כפות דבש
ראש סלרי חתוך גס(לא חובה)
להרתיח ולבשל על אש קטנה 4 שעות. להפוך את הנתח מדי פעם במהלך הבישול. אחרי הבישול לצנן היטב, לפרוס ולבשל ברוטב עוד שעה.
מעדן!
 

בלונדי

משתמש פעיל
מתכון בשר מרוכך בסודה לשתיה/ מרווה לצמא

1-1.5 בשר (המתכון המקורי הוא עם פילה מדומה-6, אבל ניסיתי כבר עם כל הסוגים יצא מוצלח. אפילו 2)

לפזר סודה לשתייה על הבשר הקפוא ולהפשיר במקרר. לשטוף היטב את הבשר.
רק להיזהר לא לשים יותר מדי כי אז זה מקבל טעם של סודה לשתיה, כזה ברזל, וזה כבר לא טעים בכלל
ומתוך נסיון מרה, להיזהר טוב בזה
 

דרמה זה לא סיפור

כתיבה חדה מדויקת ואפקטיבית.
מנוי פרימיום
רק להיזהר לא לשים יותר מדי כי אז זה מקבל טעם של סודה לשתיה, כזה ברזל, וזה כבר לא טעים בכלל
ומתוך נסיון מרה, להיזהר טוב בזה
מעניין זה אף פעם לא קרה לי ואני שמה בנדיבות רבה.
את שוטפת את הסודה לשתיה לפני הבישול?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  17  פעמים

לוח מודעות

למעלה