מאפים רוגלך הכי הכי שטעמתי

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
באסה.. גם לי היה בדיוק אותו דבר
הרוגלאך התפקעו באפיה וכל המילוי נשפך
נשאר בעיקר בצק עם שכבה דקיקה של שוקולד☹
למישהי יש מושג למה זה קורה?
[/QUOTE


אולי לשים פחות נוזלים בשוקולד או יותר פודינג
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
הערה קטנה:
בבצק שמרים מהסוג המתוק העיסה בד"כ "כבדה" יותר מבצק חלות למשל בשל תכולת סוכר ושומן גבוהה.
(סוכר, שמן וחלמונים) ועל כן הבצק יתפח בקצב איטי יותר.
כיון שכך מומלץ מאד להתפיח דווקא בקירור משתי סיבות:
1. הבצק יהיה נוח יותר לעבודה ופחות דביק. בטח בימים חמים אלו.
2. הטעם והמרקם ישתפרו פלאות.
 

NaamaY

משתמש צעיר
הבת שלי הכינה רוגלך שהחנות יכולה להתביש לידם הם גם נראים מדהים (ללא מרגרינה!)
אז ככה:
מתכון: קילו קמח
2 כפות שמרים
2 חלמונים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
כפית מלח
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
בקערה

חצי קילו קמח
שמרים
ביצים
סוכר
להשהות 5 דקות
להוסיף מלח חצי קילו קמח שמן לחכות שעה לתפיחה. (הקערה סגורה בתוך שקית עם גפרורים)

להכין את המילוי בסיר:
8 כפות קקאו
2 כוסות סוכר
חבילת פודינג וניל (5 כפות)
2 כפות קפה
רבע כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
כשזה מעורבב טוב לסגור את האש. (זה לא מאד נוזלי)

הכנת הרוגלך: שימו לב- דרך מיוחדת!
מרדדים מן הבצק שתפח עיגול בקוטר 18 סנטימטר בערך
מורחים עליו שכבה נדיבה של קרם שהכנו
מקפלים לחצי את העיגול המרוח (כמו חצי פיתה)
ושוב מרדדים לעיגול כמו קודם.
קורצים משולשים כמו פיצה בערך - 8 משולשים
ומגלגלים אותם מהחלק הרחב לכיוון החלק הצר
מסדרים בתבניות
שמים על הדלת של התנור עוד 20 דקות לתפיחה נוספת.
אופים עד השחמה על 180 מעלות
כשזה יוצא מן התנור- מורחים זיגוג (כוס סוכר מורתח עם כוס מים)
אפשר לפזר שומשום.
טעם מושלם
(להקפיא מייד אחרת לא ישאר!!!!!)
מצאתי את זה ומכינה לחג...
נראה מדהים ומקצועי ממש!
שאלה -
כשמרדדים ושמים מילוי נדיב
ואז מקפלים ומרדדים שוב
שמים שוב מילוי?
לא כתוב, מניחה שכן...
 

pnekodot

משתמש פעיל
תודה רבה על המתכון המהמם
הכנתי אתמול
יצא מדהים !!!!!
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הבת שלי הכינה רוגלך שהחנות יכולה להתביש לידם הם גם נראים מדהים (ללא מרגרינה!)
אז ככה:
מתכון: קילו קמח
2 כפות שמרים
2 חלמונים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
כפית מלח
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
בקערה

חצי קילו קמח
שמרים
ביצים
סוכר
להשהות 5 דקות
להוסיף מלח חצי קילו קמח שמן לחכות שעה לתפיחה. (הקערה סגורה בתוך שקית עם גפרורים)

להכין את המילוי בסיר:
8 כפות קקאו
2 כוסות סוכר
חבילת פודינג וניל (5 כפות)
2 כפות קפה
רבע כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
כשזה מעורבב טוב לסגור את האש. (זה לא מאד נוזלי)

הכנת הרוגלך: שימו לב- דרך מיוחדת!
מרדדים מן הבצק שתפח עיגול בקוטר 18 סנטימטר בערך
מורחים עליו שכבה נדיבה של קרם שהכנו
מקפלים לחצי את העיגול המרוח (כמו חצי פיתה)
ושוב מרדדים לעיגול כמו קודם.
קורצים משולשים כמו פיצה בערך - 8 משולשים
ומגלגלים אותם מהחלק הרחב לכיוון החלק הצר
מסדרים בתבניות
שמים על הדלת של התנור עוד 20 דקות לתפיחה נוספת.
אופים עד השחמה על 180 מעלות
כשזה יוצא מן התנור- מורחים זיגוג (כוס סוכר מורתח עם כוס מים)
אפשר לפזר שומשום.
טעם מושלם
(להקפיא מייד אחרת לא ישאר!!!!!)
הם יוצאים רטובים?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
הבת שלי הכינה רוגלך שהחנות יכולה להתביש לידם הם גם נראים מדהים (ללא מרגרינה!)
אז ככה:
מתכון: קילו קמח
2 כפות שמרים
2 חלמונים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
כפית מלח
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
בקערה

חצי קילו קמח
שמרים
ביצים
סוכר
להשהות 5 דקות
להוסיף מלח חצי קילו קמח שמן לחכות שעה לתפיחה. (הקערה סגורה בתוך שקית עם גפרורים)

להכין את המילוי בסיר:
8 כפות קקאו
2 כוסות סוכר
חבילת פודינג וניל (5 כפות)
2 כפות קפה
רבע כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
כשזה מעורבב טוב לסגור את האש. (זה לא מאד נוזלי)

הכנת הרוגלך: שימו לב- דרך מיוחדת!
מרדדים מן הבצק שתפח עיגול בקוטר 18 סנטימטר בערך
מורחים עליו שכבה נדיבה של קרם שהכנו
מקפלים לחצי את העיגול המרוח (כמו חצי פיתה)
ושוב מרדדים לעיגול כמו קודם.
קורצים משולשים כמו פיצה בערך - 8 משולשים
ומגלגלים אותם מהחלק הרחב לכיוון החלק הצר
מסדרים בתבניות
שמים על הדלת של התנור עוד 20 דקות לתפיחה נוספת.
אופים עד השחמה על 180 מעלות
כשזה יוצא מן התנור- מורחים זיגוג (כוס סוכר מורתח עם כוס מים)
אפשר לפזר שומשום.
טעם מושלם
(להקפיא מייד אחרת לא ישאר!!!!!)
הכנתי.
יצא מעולה!!! תודה!
אבל בכל זאת חלק מהמילוי ברח....
 

AyalaL

משתמש פעיל
D I G I T A L
@כוס קקאו - תודה רבה
תמסרי לבת שלך שפעם ראשונה שהרגשתי שהיה שווה לעשות רוגעלך!!!
קריספי מבחוץ ורק מבפנים והמילוי ממש טעים.. מושלם!!!
 

שרה טירהויז

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הכנתי היום יצא נהדר
תודה
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה