מאפים רוגלך הכי הכי שטעמתי

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
הבת שלי הכינה רוגלך שהחנות יכולה להתביש לידם הם גם נראים מדהים (ללא מרגרינה!)
אז ככה:
מתכון: קילו קמח
2 כפות שמרים
2 חלמונים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
כפית מלח
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
בקערה

חצי קילו קמח
שמרים
ביצים
סוכר
להשהות 5 דקות
להוסיף מלח חצי קילו קמח שמן לחכות שעה לתפיחה. (הקערה סגורה בתוך שקית עם גפרורים)

להכין את המילוי בסיר:
8 כפות קקאו
2 כוסות סוכר
חבילת פודינג וניל (5 כפות)
2 כפות קפה
רבע כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
כשזה מעורבב טוב לסגור את האש. (זה לא מאד נוזלי)

הכנת הרוגלך: שימו לב- דרך מיוחדת!
מרדדים מן הבצק שתפח עיגול בקוטר 18 סנטימטר בערך
מורחים עליו שכבה נדיבה של קרם שהכנו
מקפלים לחצי את העיגול המרוח (כמו חצי פיתה)
ושוב מרדדים לעיגול כמו קודם.
קורצים משולשים כמו פיצה בערך - 8 משולשים
ומגלגלים אותם מהחלק הרחב לכיוון החלק הצר
מסדרים בתבניות
שמים על הדלת של התנור עוד 20 דקות לתפיחה נוספת.
אופים עד השחמה על 180 מעלות
כשזה יוצא מן התנור- מורחים זיגוג (כוס סוכר מורתח עם כוס מים)
אפשר לפזר שומשום.
טעם מושלם
(להקפיא מייד אחרת לא ישאר!!!!!)
 
נערך לאחרונה ב:

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
אני לא מצליחה להעלות את התמונה . משהי יכולה לעזור לי????
 

מצב כפית

משתמש מקצוען
הבת שלי הכינה רוגלך שהחנות יכולה להתביש לידם הם גם נראים מדהים (ללא מרגרינה!)
אז ככה:
מתכון: קילו קמח
2 כפות שמרים
2 חלמונים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
כפית מלח
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
בקערה

חצי קילו קמח
שמרים
ביצים
סוכר
להשהות 5 דקות
להוסיף מלח חצי קילו קמח שמן לחכות שעה לתפיחה. (הקערה סגורה בתוך שקית עם גפרורים)

להכין את המילוי בסיר:
8 כפות קקאו
2 כוסות סוכר
חבילת פודינג וניל (5 כפות)
2 כפות קפה
רבע כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
כשזה מעורבב טוב לסגור את האש. (זה לא מאד נוזלי)

הכנת הרוגלך: שימו לב- דרך מיוחדת!
מרדדים מן הבצק שתפח עיגול בקוטר 18 סנטימטר בערך
מורחים עליו שכבה נדיבה של קרם שהכנו
מקפלים לחצי את העיגול המרוח (כמו חצי פיתה)
ושוב מרדדים לעיגול כמו קודם.
קורצים משולשים כמו פיצה בערך - 8 משולשים
ומגלגלים אותם מהחלק הרחב לכיוון החלק הצר
מסדרים בתבניות
שמים על הדלת של התנור עוד 20 דקות לתפיחה נוספת.
אופים עד השחמה על 180 מעלות
כשזה יוצא מן התנור- מורחים זיגוג (כוס סוכר מורתח עם כוס מים)
אפשר לפזר שומשום.
טעם מושלם
(להקפיא מייד אחרת לא ישאר!!!!!)


הכנתי פעם כזה מתכון והוא אבד לי..
עכשיו אשמור לי חזק חזק במחשב שלי..
 

מומחית

משתמש מקצוען
אני שואלת שוב: מהה זאת אומרת לשים על הדלת של התנור??
כשהתנור פתוח ומחומם???
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
כמה יחידות יוצאות בערך מקילו?


שאלה קשה
א- כי תלוי איזה גודל עושים - אפשר לגוון בגדלים (בתנאי שבכל תבנית יש את אותו גודל (בשביל קצב האפיה)
ב- כי לפני שאנחנו מספיקים לספור... זה נגמר....

(נראה לי בערך 4 תבניות של רוגלך)
 

מצב כפית

משתמש מקצוען
מה זה נקרא להתפיח עם שקית של גפרורים???
דחוף..
אני מחזיקה בשלב הזה...
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה