בצק:
(אפשר להשתמש באיזה בצק מתוק שאוהבים):
שמים בשקית אוכל עבה 1/4 כוס מים קרים + 1/4 כוס שמן, ושמים במקפיא
אחרי 15-30 דקות מוציאים, מערבבים, ומתקבל מעין ג'לי קרוש.
מוסיפים 1 כוס קמח ו1/2 כוס סוכר, ולשים לבצק
כמובן שמי שרוצה לשטוף כלים אח"כ יכולה לערבב בקערה במקום ללוש בשקית...
שוטחים את הבצק בתבנית פאי עגולה אופים 15 ד'
לשטוח את החלווה על הבצק אח"כ להתחיל לסדר את הפיצוחים בסדר הבא.
לוקחת שקדים פרורים(כמו מקלות) יוצרת ערימה במרכז, אח"כ מסביב לשים בצורה מסודרת בעיגול את הפיסטוקים הקלופים.
לאחר מכן לסדר סביב את הקשיו , אח"כ פקאן מסוכר ואח"כ אגוזי מלך
כשמסימים להכניס לתנור שוב לעוד 10 דק', כשהפיצוחים זהובים להוציא, לשפוך סירופ מייפל לפי הטעם.