את המתכון הנ"ל יש לי כבר כמה שנים ועדיין לא הגעתי לשתף ...
קל, פשוט, מזמין וטעים!!!!
והכל עם כף וקערה ולתנור!
עוגת שוקולד וסירופ מייפל
½ 1 כוסות שמן
½ 2 כוסות סוכר
8 ביצים
7 כפות קקאו
2 כוסות קמח
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
פיצוחים שונים (אני אוהבת להשתמש רק בשקדים פרוסים)
רוטב מייפל
א. ההכנה:
- לערבב את כל החומרים (מלבד הרוטב מייפל והפיצוחים) בקערה
- לשפוך לתבניות צרות וארוכות (3 ), ולפזר את הפיצוחים מעל
- לאפות בחום של 180 במשך 30 דק'
- בסיום האפיה להוציא וזלף מעל העוגה סירופ מייפל.
תוספת שלי :
אני אוהבת להוסיף לבלילה כף חומץ - הופך אותה לאוורירית וטובה ולא מרגישים בטעם!!!
גוט שאבעס לכולם!
ובתאבון
קל, פשוט, מזמין וטעים!!!!
והכל עם כף וקערה ולתנור!
עוגת שוקולד וסירופ מייפל
½ 1 כוסות שמן
½ 2 כוסות סוכר
8 ביצים
7 כפות קקאו
2 כוסות קמח
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
פיצוחים שונים (אני אוהבת להשתמש רק בשקדים פרוסים)
רוטב מייפל
א. ההכנה:
- לערבב את כל החומרים (מלבד הרוטב מייפל והפיצוחים) בקערה
- לשפוך לתבניות צרות וארוכות (3 ), ולפזר את הפיצוחים מעל
- לאפות בחום של 180 במשך 30 דק'
- בסיום האפיה להוציא וזלף מעל העוגה סירופ מייפל.
תוספת שלי :
אני אוהבת להוסיף לבלילה כף חומץ - הופך אותה לאוורירית וטובה ולא מרגישים בטעם!!!
גוט שאבעס לכולם!
ובתאבון