גם לכם הבננות מתרככות מהר מדי ויש כמות שלא גומרים?
אה, לא? זה רק אצלינו?
נו, שוין.
בכל אופן אצלינו זה קרה, קורה ומן הסתם עוד יקרה.
אז יום חמישי האחרון ניצלנו אותן.
מה הכנו מהם אתם שואלים?
עוגת בננה-מייפל-שוקולדצ צ'יפס- לא תאמינו כמה שהיא טעימה
רכה רכה ונימוחה. המייפל מרטיב אותה ומעדן את טעמה. כל ביס חוויה
בנוסף, הכנו לחם בננות ושוקולד צ'יפס. ליוצאי ארה"ב שביננו זה לא דבר חדש. פעמים רבות יגיע לחם בננות בשילוב אוכמניות מיובשות.
שונה מהעוגה. בצק שמרים עם פירה בננות.
פרוסה משביעה.
מתכון לעוגת בננות-מייפל-שוקולד צ'יפס
2 תבניות אינגליש קצרות
3 בננות בשלות מעוכות לפירה
4 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה
1/2 כוס סירופ מייפל
3/4 כוס מים פושרים
3 כוסות קמח
1 כוס שוקולד צ'יפס
סירופ מייפל לזילוף על העוגה
שמים בקערה את פירה הבננות והביצים. טורפים במטרפה לבלילה אחידה. מוסיפים סוכר, שמן, אבקת אפיה ומייפל. טורפים היטב. מוסיפים מים וקמח וטורפים במטרפה לבללה אחדה וסמיכה ללא גושי קמח.
מוסיפים שוקולד צ'יפס בערבוב בעזרת כף
יוצקים ל-2 תבניות אינגליש קצרות לגובה 2/3 של כל תבנית.
מזלפים סירופ מייפל די בנדיבות על העוגה ובעזרת סכין מקשקשים את המייפל פנימה לעוגה.
180 מעלות כ-40 דקות עד שהעוגה יציבה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
הזהרו מאפית יתר!
מתכון ללחם בננה בעז"ה מחר
אה, לא? זה רק אצלינו?
נו, שוין.
בכל אופן אצלינו זה קרה, קורה ומן הסתם עוד יקרה.
אז יום חמישי האחרון ניצלנו אותן.
מה הכנו מהם אתם שואלים?
עוגת בננה-מייפל-שוקולדצ צ'יפס- לא תאמינו כמה שהיא טעימה
רכה רכה ונימוחה. המייפל מרטיב אותה ומעדן את טעמה. כל ביס חוויה
בנוסף, הכנו לחם בננות ושוקולד צ'יפס. ליוצאי ארה"ב שביננו זה לא דבר חדש. פעמים רבות יגיע לחם בננות בשילוב אוכמניות מיובשות.
שונה מהעוגה. בצק שמרים עם פירה בננות.
פרוסה משביעה.
מתכון לעוגת בננות-מייפל-שוקולד צ'יפס
2 תבניות אינגליש קצרות
3 בננות בשלות מעוכות לפירה
4 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה
1/2 כוס סירופ מייפל
3/4 כוס מים פושרים
3 כוסות קמח
1 כוס שוקולד צ'יפס
סירופ מייפל לזילוף על העוגה
שמים בקערה את פירה הבננות והביצים. טורפים במטרפה לבלילה אחידה. מוסיפים סוכר, שמן, אבקת אפיה ומייפל. טורפים היטב. מוסיפים מים וקמח וטורפים במטרפה לבללה אחדה וסמיכה ללא גושי קמח.
מוסיפים שוקולד צ'יפס בערבוב בעזרת כף
יוצקים ל-2 תבניות אינגליש קצרות לגובה 2/3 של כל תבנית.
מזלפים סירופ מייפל די בנדיבות על העוגה ובעזרת סכין מקשקשים את המייפל פנימה לעוגה.
180 מעלות כ-40 דקות עד שהעוגה יציבה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
הזהרו מאפית יתר!
מתכון ללחם בננה בעז"ה מחר