חגים סופגניות מווווווווווווווושלמות ממש כמו בחנות

תודה לה’

משתמש רשום
צריך לטבול מדחום? יש לי לא טבול, וחששתי להשתמש...
 

צפורה. ב.

משתמש פעיל
יוצרי ai
אפשר להמיר מרגרינה ומים לחמאה וחלב בשביל סופגניות חלביות? אם כן, באיזה טמפ' החלב והחמאה
אני מאמינה שאפשר
לא ניסיתי, יכול להיות שהטעם רק ישתבח
אם כבר אולי במילוי ריבת חלב...
שווה נסיון!
הייתי מכניסה חצי מכמות החלב בטמפ' החדר
והחצי השני מים פושרים כדי שהשמרים יתפחו טוב
 

תהילהמור

משתמש מקצוען
@צפורה ב.
אני רוצה להבין היטב.
האם רק קרצת עיגולים בגובה 1 ס"מ וזה הגובה של הסופגניה שיצאה לך?
אני בד"כ יוצרת כדורים, מתפיחה, ולא יוצא לי יפה ותפוח כמו שלך... :(

וכשהעברת לשמן העברת ע"י נייר אפיה או ביד?
לא קרס לך הבצק תוך כדי ההעברה?

ממש אשמח לתשובתך!
 

צפורה. ב.

משתמש פעיל
יוצרי ai
@צפורה ב.
אני רוצה להבין היטב.
האם רק קרצת עיגולים בגובה 1 ס"מ וזה הגובה של הסופגניה שיצאה לך?
אני בד"כ יוצרת כדורים, מתפיחה, ולא יוצא לי יפה ותפוח כמו שלך... :(

וכשהעברת לשמן העברת ע"י נייר אפיה או ביד?
לא קרס לך הבצק תוך כדי ההעברה?

ממש אשמח לתשובתך!
כן, קרצתי עיגולים ,אחרי התפחה היה בערך 2 ס"מ
בטיגון התנפח עוד יותר
אני העברתי ביד, ולא קרס...
 

שמחת זקנתי

משתמש צעיר
אני מאמינה שאפשר
לא ניסיתי, יכול להיות שהטעם רק ישתבח
אם כבר אולי במילוי ריבת חלב...
שווה נסיון!
הייתי מכניסה חצי מכמות החלב בטמפ' החדר
והחצי השני מים פושרים כדי שהשמרים יתפחו טוב
תודה! נשמע מעולה
חמאה מומסת או בטמפ' החדר?
 

הודיה בושארי- ציירת

איור דיוקנאות ברמה גבוהה מאד
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
כמה זמן הכנה בערך כולל הטיגון וההתפחה?
מתלבטת אם להתפיח מעכשיו שיהיה מוכן לארבע וחצי
 

הגרפולוגית

משתמש פעיל
הרבה ניסיתי והמון התאכזבתי
לא.... לא שווה ת'מאמץ
האמת יצא לי הטעם מלנסות שוב
עד היום הסופגניות יצאו , איך לאמר?
נו... הקנויות יותר טעימות..

עד שהגעתי למתכון הקליל הזה
הסופגניות ממש מתחרות עם החנויות
הטעם, הנראות וההתפחה המושלמת
והכי כיף שתוך שעה מהעמדת הבצק
נשאר לך רק ללקק את הקערה:p

אז למתכון:
3/4 כוס סוכר
100 גר מרגרינה
2 ביצים
50 גר שמרים
2 כפות גדושות יין/ קוניאק
2 כוסות מים פושרים
מעט מלח
1 קג קמח


הוראות הכנה:
לעבד לבצק נעים
להתפיח כ 20 דק'
לרדד לעובי של כ1 סמ'
לקרוץ עיגולים בכוס
להתפיח עוד כ 20 דק'
לטגן בסיר רחב בשמן עמוק (לא מידי)
להוסיף ריבה עם מזרק לתוך הסופגניה
ולפזר א. סוכר

בתאבון!!!
תודה על המתכון!
רציתי לשאול כמה שאלות:
1. באיזה כמות אמור להיות השמן במחבת, מה העומק (בס"מ)?
2. איפה קונים את המדחום?
3. האם הן טובות בהקפאה?
 

חדוי לינד

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
וואו!
אין מילים, יצא מושלם, כמו בתמונות...
מעלה רק רעיון שעשיתי.
הכנסתי קובית שוקולד לבצק, וטיגנתי ככה.
ואז נגמר השוקולד, מהארון הציצו אלי רק הקצפיות האהובות, אז הם גם נכנסו וטוגנו.
1701946527617.png
1701946587294.png
 

הודיה בושארי- ציירת

איור דיוקנאות ברמה גבוהה מאד
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
קרצתי כעת עיגולים
אני מבינה שאני משאירה אותם כך
ולא מגלגלת לכדור נכון?
אגב, יצאו לי קטנטנים ולקחתי כוס זכוכית עם קוטר גדול דווקא
 

chaya p

משתמש חדש
תודה ענקית!!!!!!!
יצא לי סופגניות מושלמות!!!
בזכות המתכון המוצלח!

כולם פה (וגם אני) לא האמנו למה שיצא...
הרבה ניסיתי והמון התאכזבתי
לא.... לא שווה ת'מאמץ
האמת יצא לי הטעם מלנסות שוב
עד היום הסופגניות יצאו , איך לאמר?
נו... הקנויות יותר טעימות..

עד שהגעתי למתכון הקליל הזה
הסופגניות ממש מתחרות עם החנויות
הטעם, הנראות וההתפחה המושלמת
והכי כיף שתוך שעה מהעמדת הבצק
נשאר לך רק ללקק את הקערה:p

אז למתכון:
3/4 כוס סוכר
100 גר מרגרינה
2 ביצים
50 גר שמרים
2 כפות גדושות יין/ קוניאק
2 כוסות מים פושרים
מעט מלח
1 קג קמח


הוראות הכנה:
לעבד לבצק נעים
להתפיח כ 20 דק'
לרדד לעובי של כ1 סמ'
לקרוץ עיגולים בכוס
להתפיח עוד כ 20 דק'
לטגן בסיר רחב בשמן עמוק (לא מידי)
להוסיף ריבה עם מזרק לתוך הסופגניה
ולפזר א. סוכר

בתאבון!!!
 

צפורה. ב.

משתמש פעיל
יוצרי ai
@צפורה. ב. תודה רבה על המתכון המעולה! פעם ראשונה מעזה להכין סופגניות ויצא ליגה!
אגב הכנתי מכוסמין לבן והתפתחתי יותר זמן ממה שרשמת- יצא אורירי וטעים ברמות
איזה כיף לשמוע שניסיתם והצליח!
קרצתי כעת עיגולים
אני מבינה שאני משאירה אותם כך
ולא מגלגלת לכדור נכון?
אגב, יצאו לי קטנטנים ולקחתי כוס זכוכית עם קוטר גדול דווקא
הגודל הוא ענין של טעם
דווקא אהבתי את הגודל הקטן
תודה ענקית!!!!!!!
יצא לי סופגניות מושלמות!!!
בזכות המתכון המוצלח!

כולם פה (וגם אני) לא האמנו למה שיצא...
וואו מדהים
תודה ששיתפת!
 

הודיה בושארי- ציירת

איור דיוקנאות ברמה גבוהה מאד
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
איך מזריקים ריבה הצילו????
עם מזרק של אקמול???
 

יוו

משתמש מקצוען
איך מזריקים ריבה הצילו????
עם מזרק של אקמול???

יש מזרק גדול כזה..מוצאים אותו בחנויות שקל, סטוק ודומיו.
אבל בגלל ההצילו שלך.. דללי מעט עם מים חמים את הריבה,
ותזריקי במזרק האקמול.
פשוט תצטרכי לעבוד יותר קשה.
כ-2 מזרקים לסופגניה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה