רמב''ם פ''ו מסתו''מ ה''ד:דרך אגב שכחתי לציין שיש סגולה שכדאי לבדוק הלכתית האם היא מותרת
להחזיק מזוזה כשרה בכיס החולצה ולהזהר שלא תתהפך או תיפול ותתבזה
חחחשילוב מאוד מקורי באמת
אני פעם ראשונה מזה התחנפתי ואיך שאני מתחיל לנהוג נוגע לי בהגה
פעם שנייה לא ידעתי מה לעשות להתחנף יותר לא קיים
פשוט בוקר טוב יפה ומאז שתקתי כאילו אני לא יודע לדבר רק מה ששאלה עניתי
האמת לא נהגתי טוב ורוב הזמן פשוט נסעתי על הילוך ראשון עד שאמרה לי מדי לאט
אני לא ממליץ בחום על הצד ששוטר תופס אותך אתה לא יכול להוציא תקופה נחמדה מאוד רשיון וזה ממש לא שווה אתמנסיון, שווה לקחת רכב מחבר, וליסוע בלילה מאוחר באיזה מגרש ריק [ שלא יהיה פדיחות..] אני אישית עשיתי את זה באיזה מסוף של אוטובוסים, ותתאמן על כל הסיבובים והחניות, וגם ברקס ופתאומיות וכו', תראה פתאום שזה עף לך.
למה שאי-מי יסכים להביא את הרכב למישהו בלי רישיון? למה?מנסיון, שווה לקחת רכב מחבר, וליסוע בלילה מאוחר באיזה מגרש ריק [ שלא יהיה פדיחות..] אני אישית עשיתי את זה באיזה מסוף של אוטובוסים, ותתאמן על כל הסיבובים והחניות, וגם ברקס ופתאומיות וכו', תראה פתאום שזה עף לך.
זה בדיוק המשפט שאמרתי לעצמי. הבית שלי יותר חשוב לי מהנאה רגעית... לא חסר לי למכור אותו בשביל לשלם פיצויים על איזה מראה שהורדתי לאיזה מרצדס...מלבד זאת, תחשוב רק על העובדה שאתה נוהג בלי ביטוח. פשלה אחת קטנה ואתה עובד כל החיים רק בשביל לשלם פיצויים לאיזה שלימזל שעבר שם בדיוק כשאתה היית באמצע הסיבוב.
לפעמים המח צריך הפסקה כדי לעבד את מה שנכנס אליו.מיואש לגמרי ...אין לי חוש טכני ...שבור מרוסק אבל לא יכול להיתייאש כי חבל על ה11.000 ש''ח...למי שיש פיתרון ויוכל לפרסם אודה לו מאוד. תודה
כוונת דברי קדשו על הסבורים כי המצוה אשר ציונו השי"ת (לקבוע המזוזה בפתחי בתינו) היא להנאת עצמן, לשמירה וסגולה.רמב''ם פ''ו מסתו''מ ה''ד . .
אווווו באמת התפלאתי איך האשכול כזה ארוך ולא מזכירים את זה שפוסלים דווקא חרדים.יש הרגשה רעה כזאת שפוסלים את החרדים, ויש בזה משהו, למרות שאני מכירה הרבה חרדים שעברו בטסט ראשון,
רק בגלל זה לא יעברו טסט...לתרום כסף לקופת העיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: