חחחאם פלאחים מבני דודינו יכולים להוציא רשיון ק''ו ב''ב של ק''ו משתמש מקצוען כמוך...
הם נוהגים טוב יותר מכולנו.
עושים את הנסיעות הראשונות שלהם בגיל 7 בכפרים.
בגיל 15 כבר יוצאים לשודים..
חחחאם פלאחים מבני דודינו יכולים להוציא רשיון ק''ו ב''ב של ק''ו משתמש מקצוען כמוך...
למה סותרת? יש הרבה חרדים מתלוננים וצודקים! נעשה להם עוול פסלו אותם על כלום! ובחורות חילוניות העבירו, שמעתי זאת גם, ויש הרבה שעוברים, אפילו אני בתור אישה הרגשתי זאת, עד שעברתי כך שאין כאן סתירה.אווווו באמת התפלאתי איך האשכול כזה ארוך ולא מזכירים את זה שפוסלים דווקא חרדים.
ושימי לב שאת סותרת את עצמך.
@הר הבשן השיעור הבא יראה אחרת...
ותבשרו אותנו בשורות טובות!!
ולא ענית לי כמה טסטים ניסית לעבור או שבכלל לא הגישו אותך?
ישנו עוד הבדל שלשכיר בדרך כלל אין אינטרס למרוח עוד שיעורים,1. יש הבדל בין מורה שכיר, שלא מנהל את המשרד תוך כדי הלמידה וכולו עם התלמיד, לבין מורה שעובד לבד שאז בעצם זה משרד נייד, והוא בכלל לא איתך. וגם אם תדרוש וחוקי ולא חוקי הוא ישנא אותך כו' כידוע.
תלוי בכמות התלמידים בבית הספר, אם הלחם יבש אז מורחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחים.....ישנו עוד הבדל שלשכיר בדרך כלל אין אינטרס למרוח עוד שיעורים,
מצטרפת להמלצה חמה ביותר עליו, מורה עדין, יסודי ואנושי, אין לי מושג מה שם המשפחה, אבל אם תהיו מעוניינים במספר טלפון, תשאירו מייל שאוכל לשלוח אליו.)כתבת על מורה שכיר בשם דני, יש לך מושג מה שם משפחתו)
איך הוא יכול לעזור????פרסומת שפורסמה במעניינים!
באיזה איזור בארץ?מצטרפת להמלצה חמה ביותר עליו, מורה עדין, יסודי ואנושי, אין לי מושג מה שם המשפחה, אבל אם תהיו מעוניינים במספר טלפון, תשאירו מייל שאוכל לשלוח אליו.
הבנתי ממשהו שלומד כרגע שמשלם למורה גלובלי. ואז הוא מטיס אותך לטסטישנו עוד הבדל שלשכיר בדרך כלל אין אינטרס למרוח עוד שיעורים,
)כתבת על מורה שכיר בשם דני, יש לך מושג מה שם משפחתו)
מודיעין,באיזה איזור בארץ?
קצת קשה לי עם הניסוחים שלך,למה סותרת? יש הרבה חרדים מתלוננים וצודקים! נעשה להם עוול פסלו אותם על כלום! ובחורות חילוניות העבירו, שמעתי זאת גם, ויש הרבה שעוברים, אפילו אני בתור אישה הרגשתי זאת, עד שעברתי כך שאין כאן סתירה.
פחחחחחח"אין אדם שלא יכול, יש אדם שלא רוצה,
כי אם היה רוצה בוודאי היה יכול, הכל זה רק עניין של כח הרצון"
נכון זה לא קשור! סתם הרגשה פנימית.קצת קשה לי עם הניסוחים שלך,
יש הרבה שעוברים והרבה שלא, נו ולכן??
אז יש המוווון נבחנים חלק עוברים וחלק לא- מכל המגזרים. מה זה קשור לדת??
באיזו עיר אתה נמצא?מיואש לגמרי ...אין לי חוש טכני ...שבור מרוסק אבל לא יכול להיתייאש כי חבל על ה11.000 ש''ח...למי שיש פיתרון ויוכל לפרסם אודה לו מאוד. תודה
זה רעיון (ווארט) של הבעש''ט הק'...........פחחחחחח
לא סובלת את השיר הזה.
כ"כ הרבה דברים אנחנו רוצים עד כלות הנשמה ו...לא יכולים.
באמת ניראה לכם שפותח האשכול כתב את מה שכתב כי הוא לא רוצה רישיון???
סליחה. אבל זה שטויות במיץ גזר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: