עוגות/עוגיות חיתוכיות פירורים-חלבה-שוקולד

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הני תודה על המתכונים
שמתי לב שבהרבה מהמתכונים שלך יש מלח לי באופן אישי אסור לצרוך מלח ואני מאמינה שיש הרבה אנשים כאלה פשוט רק לסוכר יש מודעות
השאלה שלי מה אפשר להחליף במקום המלח ושלא יריגשו את החסר או שאפשר לוותר עליו
תודה מראש
בעוגות את יכולה להשמיט. זה בשביל האיזון אבל לא ממש חובה
במאפים מלוחים זה יותר מורכב.

כשאסור מלח זה ברוך.
היתה לי תקופה שגם היה אסור לי
לא שרדתי
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הכנתי, יצא נחמד-אחרי 35 דקות אפיה הלכתי לראות מה עם זה וזה כבר היה מידי אפוי:(
אז זה טעים עם קצת טעם שרוף, לא נורא...
אולי באמת מי שמכינה שתבדוק כבר אחרי 25-30 דקות...
תודה בכל אופן- את ממש מעשירה לי את ספר המתכונים! אין כמוך!!
בהחלט יתכן
אני כותבת לפי התנור שלי
אבל כל אחת צריכה להכיר את התנור שלה , את עצמתו וכמה מהר הוא אופה
מצטערת בשבילך
 

א'ב'

משתמש פעיל
אם את רוצה להכין עם קרם חלבה, אין בעיה.
הכי פשוט יהיה לך לעבוד כך:
תכיני בצק כמו במתכון.
מעל לבצק תמרחי קרם חלבה ומעל זה תפזרי שוקולד צ'יפס בנדיבות.
מעל זה שימי את הפירורים- בלי חלבה. רק כמו שהם בתוספת סוכר וקמח.
רפיה כרגיל

אני מכינה את זה גם כך לפעמים.
יוצא מעולה
תודה!
בתנור ...
מקווה שיצא טובבבבבבבבב
 

מתנות קטנות

משתמש מקצוען
הני יקרה!
תודה ענקית על כל המתכונים שאת מחדשת לנו!!
אני מרפרפת פה על המתכונים כדי לחדש את מלאי העוגות לקראת החגים,
רוצה לשנות ולגוון.
ומוצאת פה מלאי מתכונים חדשים שלך, מגרים וקורצים
ובעיקר קלים ונגישים.
יישר כח!!
שתהיה לך שנה מתוקה לא פחות מכל העוגות המהממות שלך...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הני יקרה!
תודה ענקית על כל המתכונים שאת מחדשת לנו!!
אני מרפרפת פה על המתכונים כדי לחדש את מלאי העוגות לקראת החגים,
רוצה לשנות ולגוון.
ומוצאת פה מלאי מתכונים חדשים שלך, מגרים וקורצים
ובעיקר קלים ונגישים.
יישר כח!!
שתהיה לך שנה מתוקה לא פחות מכל העוגות המהממות שלך...
אמן!
 

מגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צפה בקובץ המצורף 958820

לבסיס:
2.5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
2 חלמונים
1 כף וניל
קורט מלח
200 גרם נטורינה חתוכה לקוביות [או כוס שמן, העוגה תתפורר יותר]

למלית:
250 גרם שוקולד מריר
200 גרם חלבה


לפירורים:
שארית הבצק
50 גרם חלבה
3 כפות קמח
1 כף סוכר

מעבדים בקערת מיקסר את כל החומרים לבצק אחיד. משטחים 3/4 ממנו בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.



בסיר קטן ממיסים שוקולד מריר עם חלבה עד שמתקבל קרם חלק.

יוצקים את הקרם מעל לבסיס.

את יתרת הבצק מערבבים עם 3 כפות קמח, 50 גרם חלבה מפוררת ו-1 כף סוכר לקבלת פירורים. אם לא מספיק פירורי, מוסיפים עוד קצת קמח וסוכר. מפזרים מעל השוקולד עם החלבה ואופים ב 180 מעלות כ-40-45 דקות או עד שהעוגה שחומה יפה מלמעלה

אם הפירורים דביקים מדי מוסיפים עוד קצת קמח

פורסים כשהעוגה קרה בסכין חדה ולא משוננת

האם אפשרי בבצק לשים שמן קוקוס?
 
רצתי מיד לקנות חומרים....נראה מצוין!
אעדכן בלנ"ד לאחר האפיה.
היה חשוב לי לומר לך תודה מיוחדת על הלה הרחב והמפרגן!
אין לי ספק שמשפחות רבות בישראל יחגגו עם מטעמיך!
ובודאי יברכו אותך בכל הברכות!
שנה טובה!
 

מתנות קטנות

משתמש מקצוען
הולכת להכין עכשיו את העוגה.
שאלה קטנה, בגלל שכתבת משהו על ריבה...
זו עוגה שאפשר להכין אותה גם עם מלית ריבה?
כי היה לי פעם מתכון של עוגת שכבות בצק פריך, מלית אוכמניות ופירורים מלמעלה.
אם זה אפשרי אני כבר אכין כמות כפולה מהבצק,
אחת למלית אוכמניות ואחת למלית שוקולד.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הולכת להכין עכשיו את העוגה.
שאלה קטנה, בגלל שכתבת משהו על ריבה...
זו עוגה שאפשר להכין אותה גם עם מלית ריבה?
כי היה לי פעם מתכון של עוגת שכבות בצק פריך, מלית אוכמניות ופירורים מלמעלה.
אם זה אפשרי אני כבר אכין כמות כפולה מהבצק,
אחת למלית אוכמניות ואחת למלית שוקולד.
כן בהחלט
אני מכינה אותה גם עם ריבה במקום השוקולד והחלבה ובפירורים למעלה בלי חלבה.
 
נערך לאחרונה ב:
צפה בקובץ המצורף 958820

לבסיס:
2.5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
2 חלמונים
1 כף וניל
קורט מלח
200 גרם נטורינה חתוכה לקוביות [או כוס שמן, העוגה תתפורר יותר]

למלית:
250 גרם שוקולד מריר
200 גרם חלבה


לפירורים:
שארית הבצק
50 גרם חלבה
3 כפות קמח
1 כף סוכר

מעבדים בקערת מיקסר את כל החומרים לבצק אחיד. משטחים 3/4 ממנו בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.



בסיר קטן ממיסים שוקולד מריר עם חלבה עד שמתקבל קרם חלק.

יוצקים את הקרם מעל לבסיס.

את יתרת הבצק מערבבים עם 3 כפות קמח, 50 גרם חלבה מפוררת ו-1 כף סוכר לקבלת פירורים. אם לא מספיק פירורי, מוסיפים עוד קצת קמח וסוכר. מפזרים מעל השוקולד עם החלבה ואופים ב 180 מעלות כ-40-45 דקות או עד שהעוגה שחומה יפה מלמעלה

אם הפירורים דביקים מדי מוסיפים עוד קצת קמח

פורסים כשהעוגה קרה בסכין חדה ולא משוננת
הכנתי
יצא טעים ברמות!!!!!
 

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
צפה בקובץ המצורף 958820

לבסיס:
2.5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
2 חלמונים
1 כף וניל
קורט מלח
200 גרם נטורינה חתוכה לקוביות [או כוס שמן, העוגה תתפורר יותר]

למלית:
250 גרם שוקולד מריר
200 גרם חלבה


לפירורים:
שארית הבצק
50 גרם חלבה
3 כפות קמח
1 כף סוכר

מעבדים בקערת מיקסר את כל החומרים לבצק אחיד. משטחים 3/4 ממנו בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.



בסיר קטן ממיסים שוקולד מריר עם חלבה עד שמתקבל קרם חלק.

יוצקים את הקרם מעל לבסיס.

את יתרת הבצק מערבבים עם 3 כפות קמח, 50 גרם חלבה מפוררת ו-1 כף סוכר לקבלת פירורים. אם לא מספיק פירורי, מוסיפים עוד קצת קמח וסוכר. מפזרים מעל השוקולד עם החלבה ואופים ב 180 מעלות כ-40-45 דקות או עד שהעוגה שחומה יפה מלמעלה

אם הפירורים דביקים מדי מוסיפים עוד קצת קמח

פורסים כשהעוגה קרה בסכין חדה ולא משוננת
הכנתי.
יצא מעולה!
תודה
 

HIGHLIGHT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
העני
הכנתי את העוגה - יצאה מעולה! וטעימה מאד!!!
וכבר מישהו שטעם ביקש את המתכון.
תודה רבה ושבת שלום!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  32  פעמים

לוח מודעות

למעלה