מה היתרון לעומת זריקה?אני עם ריבלסוס כמעט חודשיים (כדורים, תחליף לזריקות) וירדתי כמעט 10 ק"ג בחודשיים, ועוד היד נטויה. מומלץ מאד, רק באישור רופא.
הרבה אומרים שכדורים טוב לעשר קילו בלבד
כתבתי ריבלסוס
כיוון שלא הסתדרתי עם הזריקות ,רופא המליץ ךי לעבור לכדורים במתן פומי.אני עם ריבלסוס כמעט חודשיים (כדורים, תחליף לזריקות) וירדתי כמעט 10 ק"ג בחודשיים, ועוד היד נטויה. מומלץ מאד, רק באישור רופא.
אחרי כמעט שנה של סקסנדה וההשפעה הולכת ופוחתת.אני עם ריבלסוס כמעט חודשיים (כדורים, תחליף לזריקות) וירדתי כמעט 10 ק"ג בחודשיים, ועוד היד נטויה. מומלץ מאד, רק באישור רופא.
??עס נישט און גייט נישט
המשפט באידיש אומר - אל תאכלו ואל תלכו...
ישנם בני אדם שמאוד קשה להם להתמודד עם עודף משקל.המשפט באידיש אומר - אל תאכלו ואל תלכו...
אשמח לשמוע ממך על הריבלסוסאני עם ריבלסוס כמעט חודשיים (כדורים, תחליף לזריקות) וירדתי כמעט 10 ק"ג בחודשיים, ועוד היד נטויה. מומלץ מאד, רק באישור רופא.
תאכל עד 1300 קלוריות ביום אתה תרזה בחודש בין 2 ל3 קילו בחודשהאם ניתן לרזות ללא פעילות גופנית?
כואב לי הבוהן ברגל ואני לא כולה לעשות הליכות האם יש אפשרות לרזות ברגליים בדרך אחרת?
איך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: