דגים איך אתן מכינות סלמון בתנור?

תאו

משתמש פעיל
D I G I T A L
מתכון מעולה !!!

שמן
כף קטשופ
כפית חרדל
פפריקה חריפה
מלח
אבקת מרק בצל

ומעל מפזרת פטרוזליה , שקדים פרוסים , אגוזים טחונים וכו' ...
 

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
העני בקר העלתה מתכון מאוד מוצלח באיזור סוכות, אנסה לחפש לך.
 

goldiy

משתמש פעיל
רוטב טריאקי,
שמן זית,
שום כתוש,
מלח ופפריקה.

לכמות של 3 מנות בערך צריך 1/2 כוס שמן ואותה כמות של רוטב טריאקי,
שום כתוש - בערך 6-7,
מלח ופפריקה לפי הטעם.

מושלם.
 

Ayalam

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מתכון מיוחד וקל
טעמנו אותו פעם בשבת שבע ברכות
ובעלת הקייטרינג לא הסכימה לשחרר מתכון
כל המשפחה ניסתה, עד שהגענו לתוצאה:

אין לי כמויות מדויקות,
מערבבים בכוס:
דבש (בערך פי 4 מכמות החרדל, אלא א"כ אתם מאוד אוהבים טעם חרדל)
חרדל
שמן (עדיף זית) בכמות של חצי מהדבש
שום כתוש
מלח
פלפל שחור

חותכים את מנות הדג לריבועים, כך הדג סופג יותר טעמים
מערבבים היטב עם הרוטב
ומטפטפים מלמעלה רוטב צ'ילי
מכניסים פתוח לתנור מחומם למשך 10 דק'
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
שני המעולים שלי:
1. סלמון בממרח עגבניות מיובשות
מתכון של אפרת סיאצ'י. מרשים, אנין ומשובח!
כדי להוסיף עסיסיות אני מניחה את הדגים על פרוסות עגבנייה, ואופה בחום גבוה לזמן קצר.
2. סלמון במיץ תפוזים
מיוחד וטעים!
שופכים מיץ/נקטר תפוזים על הדגים.
מורחים עליהם שכבה דקה של מיונז, ומעליה מפזרים אבקת מרק בצל.
מדויק להגיש עם פרוסות אננס מטוגנות בבלילה.
 

שלג בבני ברק

משתמש פעיל
מה זאת אומרת איך?!
מדליקים את התנור ובמידה וזה עובד, הסלמון נאפה.....:p

למתכון: רוטב צ'ילי וטריאקי, שמן ומלח.
לפזר מעליו שקדים מדופדפים/גפרורים ושומשום שחור.
מכניסים לתנור. ולא שוכחים להדליק...ובתיאבון
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
1.למרוח ברוטב פסטו ולצלות בתנור.
2. להכין משרה משום כתוש, שמן זית, מלח ופלפל גרוס, כוסברה קצוצה ומעט רוטב צ'ילי מתוק ולמרוח את הדג.
 

תהילה ישכיל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
פסטו כוסברה: לטחון במוט חב' כוסברה, פ. חריף, ראש שום,שמן זית,שמן קנולה, פ.שחור גרוס,לימון, ובזיליקום,לדלל למרקם הרצוי-למשוח את הדג ולאפות 10 דק' בגריל בחום גבוה.

אופציה ב'- רוטב צ'ילי ,שומשום, פ.שחור גרוס

אופציה ג' :חרדל דיז'ון,דבש ,פ.שחור שום כתוש מלח
 

ANANAS

משתמש מקצוען
מתכון מעולה:
דג טעים, יפה וחגיגי מאוד.

2 כפןת דבש
2 כפות חרדל
2 כפות שמן
כף רוטב סויה
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח

לערבב ולהשרות את הדג במשרה לשעה.

להניח את פרוסות הדג בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

מערבבים 3/4 כוס פיסטוקים טבעיים קצוצים דק (לא אבקה)
ו3/4 כוס פירורי לחם 'פנקו'

מפזרים בנדיבות על הדג ואופים כ20 דקות בחום 180 מעלות.
 

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
סלמון מתקתק- מתכון מוצלח מאוד
צפה בקובץ המצורף 550992
צפה בקובץ המצורף 550993

מתכון:
5-7 פרוסות פילה דג סלמון משובח

מסדרים בתבנית חד פעמית ברווחים קלים זה מזה

רוטב:
1/3 כוס רוטב טריאקי
1/2 כוס מיונז
3 כפות קטשופ
1/3 כוס סוכר
מלח
פלפל שחור- מעט
1/3 כוס מים
1 כפית חרדל
1/3 כוס דבש
3 שיני שום

טוחנים הכל יחד.
מורחים בנדיבות על מנות הדג.
צולים בתנור בערך 8 דקות עד שהדג מוכן.
לא יותר כדי שלא יתייבש.

הרוטב מקבל צבע עמוק וקרמלי.
אפשר לפזר לפני האפיה שומשום או פקאן סיני גרוס

אני אוהבת להגיש עם אורז סיני.
 
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה