בוקר טוב!!!
רוצה להכין כמות גדולה של שניצלונים בתנור.
יש לכן המלצות מה הדרך הטובה ביותר להכין?
כרגע החתיכות של העוף מושרות בביצה עם מיונז ותבלינים.
איך אתן ממליצות הדרך הטובה ביותר לאפות שיהיה טעים ועסיסי?
כל המתכונים שראיתי צריך לשבת ולטבול בפירורי לחם אחד אחד וזה קצת כאב ראש כי מדובר בכמות גדולה יחסית...
מה אתן עושות במצב כזה?
תודה!!!
רוצה להכין כמות גדולה של שניצלונים בתנור.
יש לכן המלצות מה הדרך הטובה ביותר להכין?
כרגע החתיכות של העוף מושרות בביצה עם מיונז ותבלינים.
איך אתן ממליצות הדרך הטובה ביותר לאפות שיהיה טעים ועסיסי?
כל המתכונים שראיתי צריך לשבת ולטבול בפירורי לחם אחד אחד וזה קצת כאב ראש כי מדובר בכמות גדולה יחסית...
מה אתן עושות במצב כזה?
תודה!!!