סלטים תיבול לסלט ירקות פשוט

יחשבאף

משתמש מקצוען
איך אתן מתבלות את סלט הירקות שלכן?
לא אוהבת מיץ לימון...
מה עוד אתן שמות?
בא לי לגוון את התיבול הקלאסי שלי...
מעניין לשמוע עוד רעיונות.
תודה!!!
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
התיבול הכי פשוט-
שמן זית
מלח
פלפל שחור
שום קצוץ

חוץ מזה מכינה רטבים שונים שמוכנים לי במקרר ולפי הירקות שאני שמה אני מגוונת עם רוטב.
 

saralulu

משתמש מקצוען
שמן ומלח ולא מעט...
מוסיף מאד בצל ירוק פרוס דק, שום קצוץ דק או כתוש או שום גבישי, בצל חי סגול או לבן חתוך לקוביות קטנטנות.
אישית לא מתחברת ללימון סחוט או מיץ לימון.
ותמיד מוסיף חוץ מההעגבניות והמלפפונים גם פלפלים בכל הצבעים חוץ מהירוק שהוא מר.
וכמובן ירקות טריים ואיכותיים!
 

saralulu

משתמש מקצוען
אם בא לך סלט עשיר תמיד תוכלי להוסיף חסה וכרוב. או לקט ירקות, לחסה הקצוצה יש טעם לוואי ממליצה על חסה של חסלט מסדרת כפרי טרי כמה שיותר בהירה וקריספית הכהה מרירה וגם מתרככת בסלט מאד...
 

מנהטן

משתמש פעיל
זה רוטב מהמם
מכינה הרבה לכל השבוע
ממש ממליצה לטעמי מתאים לכל ירק
בתאבון :)
 

מירי קרפט

בעלת סטודיו לפאות, שיער ואיפור.
מנוי פרימיום
שום קצוץ מלח פלפל שמן זית
רוטב מחרדל דבש שמן זית ולימון-טעים במיוחד!
רוטב ממיונז, חרדל, מים שמן ותבלינים
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
שמן זית הולך טוב רק אם יש בצל בסלט.
 

ששל

משתמש מקצוען
-שום גבישי בנדיבות- נותן טוויסט כיפי.
-בצל ירוק- לפעמים מגוונת איתו.
-טבעות זיתים.
-גבינה מלוחה מפוררת.
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אף פעם לא חשבתי שבצל ירוק נחשב לתיבול
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
נשמע אולי מוזר...
אבל התרגלנו לסלט ירקות אמריקאי של חמותי והוא עשיר וטעים...

ירקות קלאסיים כמו:
עגבניה מלפפון פלפלים צבעוניים (מלפפון חמוץ )
ותוספת של ביצה קשה קוביות
שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח
כף מיונז

זה ה- סלט שלנו
 

כובע שמש

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
סלט ירקות - אפשר לשדרג עם לקט בנוסף לירקות הרגילים,
ולתבל שמן מלח פלפל דבש , במיוחד אם תשימי בצל הוא מתכתב עם הדבש מהמם
עוד משהו למי שאוהב,
לפעמים אוהבים פה סלט עם ביצה קשה מרוסקת
וכמובן קוביות גבינות קשות בטח את מכירה
 

כוכב לכת

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני מוסיפה לפעמים קצת חומץ. (ושמן כמובן, קנולה)
ומתבלת: מלח, גבישי שום, פלפל שחור
 

רבקהנ

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
טיפ קטן: אם את רוצה את הטעם של הבצל בשביל התיבול אבל לא אוהבת בצל חי בסלט, כדאי לגרד במגרדת על החורים הכי קטנים בצל בכמות הרצויה. זה מוסיף טעם עדין לסלט, ולא מורגש כל כך כמו בצל חתוך.
 

סלט פרות

משתמש פעיל
יש הבדל מהותי אם את משתמשת במיץ לימון מבקבוק (ולא משנה מה החברה, גם הכי טובה)
למיץ לימון אמיתי וטרי, מרגישים טעם שונה. אין כמו טרי.
תלוי גם איך וכמה מטבלים.
אני ואת יכולות לטבל את אותו סלט באותם מרכיבים והטעמים יהיה שונים..
מאוד תלוי היחס בין הדברים, כמה שמן, כמה מלח, כמה לימון וכו'..
אני שמה ברמה מורגשת וזה טעים ברמות..
מועדף עלינו יותר מרוטב שום או אלף האיים וכו'..
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה