חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

באתי לחלום

משתמש מקצוען
הרגע הכנתי
מעולה בהקפאה
 

מריםהצדיקה

משתמש פעיל
@מבורכת
הי, שכחת את הסוכר.
תבדקי במתכון כמה.
ומים פושרים, לא קרים.
ודרך אגב, אפשר לעשות את זה גם בצבעים אחרים.
למשל מיץ כתום, וג'לי משמש, ועל זו הדרך.
הילדים (וגם המבוגרים :)) משוגעים על הקינוח הזה.
קלי קלות, וטעיםםםםםםםםם
למה לשים כוס מים רותחים ?
זה לא הורס את הקצף?
 

מריםהצדיקה

משתמש פעיל
על איזה מתכון את מדברת?
מנת קינוח קלה ב- 5 דק'
מתכון:
1 ריצ' לא מוקצף
כוס מים רותחים
כוס מים קרים
כוס וחצי מיץ תות בננה

5 כפות ג'לי תות

הכל בקערה אחת לערבב בבלנדר ידני
לחלק בתבנית סיליקון ולהקפיא לילה.

ותודה ל *טובית* על המתכון המיוחד.
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
מנת קינוח קלה ב- 5 דק'
מתכון:
1 ריצ' לא מוקצף
כוס מים רותחים
כוס מים קרים
כוס וחצי מיץ תות בננה

5 כפות ג'לי תות

הכל בקערה אחת לערבב בבלנדר ידני
לחלק בתבנית סיליקון ולהקפיא לילה.

ותודה ל *טובית* על המתכון המיוחד.
אין פה קצף וכך המתכון
אין לי מושג למה
אולי להמיס את הג'לי.
לי זהיצא מצוין וטעים וקליל.
 

*טובית*

משתמש מקצוען
מנת קינוח קלה ב- 5 דק'
מתכון:
1 ריצ' לא מוקצף
כוס מים רותחים
כוס מים קרים
כוס וחצי מיץ תות בננה

5 כפות ג'לי תות

הכל בקערה אחת לערבב בבלנדר ידני
לחלק בתבנית סיליקון ולהקפיא לילה.

ותודה ל *טובית* על המתכון המיוחד.
קטעים, לא זוכרת בכלל מאיפה המתכון הזה.
הולכת להכין בזכותך.
המים הרותחים, כנראה להמיס את הג'לי, אבל מיד לשים מים רגילים, שהג'לי לא יהפך לג'לי...
 

פארק

משתמש פעיל
נאבד לי המתכון של דובשניות שהיה במרווה לצמא פרשת כי תבא
אודה בכל לב למי שיעזור לי
תודה ושנה טובה
 

פדואלה

משתמש סופר מקצוען
צפה בקובץ המצורף 551065
עוגת שכבות טורט חום לבן

לטורט הלבן


10 ביצים

כוס וחצי סוכר

2 כפות שמן

3 כפות מיץ לימון

1 כוס קמח


לטורט החום

6 ביצים

שליש כוס סוכר (5 כפות)

1 כף שמן

2 כפות קקאו

שליש כוס קמח (4 כפות)

1 כפית אבקת אפיה

לקרם שוקולד

3/4 כוס סוכר

125 גרם שוקולד מריר

1 כף קקאו

3/4 כוס מים חמים

1 כפית אבקת נס קפה

1 מרגרינה

לציפוי

1 ריצ'

1 חבילת שוקולד מריר

אופן ההכנה:

מכינים את הטורטים הלבנים: מקציפים חלבונים עם הסוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים

מחלקים את הכמות ל2 תבניות גודל תנור משומנות היטב ואופים 20 דק' על 160 מעלות

מכינים את הטורט החום מקציפים חלבונים עם סוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים

ואופים בתבנית גודל תנורמשומנת היטב 20 דק' על 160 מעלות

אחרי שהעוגות אפיות מכינים את קרם השוקולד בסיר קטן בלי המרגרינה ואחרי שמוכן מוסיפים מרגרינה ומערבבים עד שנמס

מרכיבים את העוגה

מניחים טורט לבן ועליו מחצית מכמות הקרם ועליו טורט חום ואז את מחצית הקרם השניה ואז שוב טורט לבן

מכינים את ציפוי השוקולד ושופכים מעל הטורט הלבן...

לקרר את העוגה היטב ולחתוך


למי שאין כח לעשות שתי קרמים
יכולה פשוט להכפיל את הגאנש ולהשתמש רק בו בתור קרם
יצא לי מושלם ב"ה!
אלף תודות!
 
חזה עוף ממולא בשר טחון- אגדה!!!
מאדים בצל עד לשקיפות והזהבה על אש אש נמוכה.
מוסיפים בשר טחון ומפוררים במזלג, מוסיפים 2 כפות סילאן, 3 כפות קטשופ, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מעט גבישי שום ומטגנים עד שהבשר מוכן.
פורסים חזה לפרוסות דקות ורחבות, משרים בדבש ובקטשופ, ממלאים בכף מתערובת הבשר טחון מגלגלים וטובלים בביצה ובפרורי לחם מתובלים ושומשום ומטגנים היטב מכל הכוונים.
מומלץ ברמות!!!!!!!
נשמר מצויין בהקפאה!
 
נערך לאחרונה ב:

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
מנה עיקרית קלילה ואחרת (בסגנון אסייתי) טעימה בטירוף!
מבוסס על המתכון של ''BODEK''
2 חזות עוף חתוכים לנתחונים
חבילת ברוקולי
נודלס (אני השתמשתי במסולסלים - יצא מהמם)
2 גזרים מגורדים/ חתוכים לגפרורים
מעט שומשום
בצל ירוק חתוך לטבעות
לרוטב:
חצי כוס רוטב סויה
כרבע כוס סילאן
2 כפות סוכר חום
2 כפות חומץ

מבשלים את הנודלס לפי ההוראות ומסננים. שומרים בצד.
צורבים את נתחוני העוף במחבת לוהטת ומשומנת כ- 2 דקות מכל צד ומעבירים לכלי אחר,
מאדים קלות את גפרורי הגזר, מוסיפים את הברוקולי ומאדים מס' דקות
מוסיפים את הנודלס
מערבבים היטב את רכיבי הרוטב ומוסיפים לסיר. מערבבים היטב
מוסיפים את נתחוני העוף ומקפיצים במשך מס' דקות
להגשה - קולים שומשום במחבת ומפזרים מעל המנה עם טבעות בצל ירוק. (אפשר לפזר גם קשיו)

קינוח-
ארטיק פרי - מנגו טחון עם ריץ' (לא מוקצף)
עם תלולית קצפת ליד ו'קולי' אוכמניות
חבילת אוכמניות קפואות - להביא להרתיחה עם מעט מים/מיץ תפוזים וכמה טיפות מיץ לימון ומעט סוכר לפי הטעם- כשרותח מוסיפים כף קורנפלור מדולל ב- 2 כפות מים ומבשלים כ- 10 דקות על אש קטנה
שיתוף של פטנט מוצלח:
מאחר ורציתי לזלף שושני קצפת ובשבת אסור לזלף עם צנטר הכנתי מלא שושני קצפת (במס' גדלים) לפני שבת בתוך תבנית גדולה ושמרתי במקפיא, כך שבזמן ההגשה פשוט שלפתי אותם מוכנים מהתבנית והנחתי בכל צלחת
יצא קינוח שכולם התלקקו, גם המבוגרים וגם הקטנים (אוטומטית טבלו את הארטיק בקצפת עם האוכמניות)





צפה בקובץ המצורף 552294צפה בקובץ המצורף 552295 צפה בקובץ המצורף 552293
אפשר מתכון ל"ארטיק" בבקשה?
תודה רבה
 

אמא יש רק אחת

משתמש מקצוען
@hbecker האלופה!
עשית לנו את החג!!!
הכנתי את החזה עוף ממולא עם אורז וגם את התפו”א בתנור עם א. מרק בצל יצא טעים - ליגה!
האורחים טענו שזה אוכל של מלונות..
וגם תודה ל @shira bira על הפוסט של הקינוחים מיקס & מאץ’ הכנתי את האוראו וליקקו את האצבעות!...
אז תודה לכן, ושנה טובה ומתוקה כמובן..
 

כרמלית בננה

משתמש פעיל
אין לי תמונה :(
אבל זה אחת הגלידות!!!!!!!!!!!!!!
גלידת קורנפלקס/שוקולד/חמאת בוטנים
שני ריצ'
4 ביצים
3/4 כוס סוכר או כוס כשמכפילים כמות ודאי לעשות כוס וחצי ולא שניים.
חלבונים + סוכר
חלמונים + ריצ'
לאחד תערובות
בסיר להמיס:
150 גרם שוקולד עם חצי כוס חמאת בוטנים
לכבות את האש ולהוסיף 1.5 כוסות קורנפלקס מפוררים ביד שלא ישארו חתיכות גדולות

להוסיף לתערובת הביצים ריצ'
מצריך הקצפה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  45  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה