SOS מטבח

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
שכנה נתנה לי מתכון של קורנפלקס עם שוקולד
הכנתי ויצא קשה ומר
יכול להיות שהקורנפלקס טבעי ללא סוכר והשוקולד מחברה פשוטה?
יש אופציה להצלת העניין?
יכול להיות בהחלט! אם גם השוקולד היה מריר......
כדי שלא יהיה יותר מידי קשה כדאי לחתוך אותם לקוביות קטנות ,(כמו של קרח) ככה נותנים ביס, וגמרנו....... ככה אני עושה.
בהצלחה.
 

חוח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
שאלה על שוקולד,
אני רוצה לצורך קישוט עוגה להכין משהו משוקולד מומס שייתקשה אח"כ,
איך לעשות שיתקשה היטב ולא יימס מכל מגע אצבע?
תודה רבה לעונות המוכשרות!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
נתקעתי בלי ריץ', רק עם שמנת מתוקה 32%
ואני צריכה דחוף להקציף אותה לזילוף - שתהיה יציבה.
יש מצב שהיא מתאימה?
אם כן - מה להוסיף לה? סוכר? פודינג?
תודה רבה!
@hbecker @shira bira
החל מ30% ניתן להקציף.
תקציפי בזהירות כי זה עלול להשבר מהר יותר.
לזילוף הייתי עושה עם חצי כוס חלב וחצי חפיסת פודינג.
בהצלחה!
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
שאלה על שוקולד,
אני רוצה לצורך קישוט עוגה להכין משהו משוקולד מומס שייתקשה אח"כ,
איך לעשות שיתקשה היטב ולא יימס מכל מגע אצבע?
תודה רבה לעונות המוכשרות!
להמיס בלי חמאה ושמן, תנסי! אני לא ניסיתי אף פעם בלי, תעשי אחד ותראי .(שמן זה טוב לברק....)
עריכה: רק שוקולד לבד. אפילו צמקאו יותר טוב.
 
נערך לאחרונה ב:

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
שאלה על שוקולד,
אני רוצה לצורך קישוט עוגה להכין משהו משוקולד מומס שייתקשה אח"כ,
איך לעשות שיתקשה היטב ולא יימס מכל מגע אצבע?
תודה רבה לעונות המוכשרות!

תשתמשי בצמקאו.
 

מריםהצדיקה

משתמש פעיל
הכנתי את העוגה מהמתכון הזה-
ולמרות שערבבתי אותם עם שמן הם נשארו פירורים בתחתית העוגה
יש לזה תקנה?
תודה רבה
 

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
הכנתי את העוגה מהמתכון הזה-
ולמרות שערבבתי אותם עם שמן הם נשארו פירורים בתחתית העוגה
יש לזה תקנה?
תודה רבה
כבר שפכת על זה את המלית?
אם שפכת אין הרבה מה לעשות.
אם לא שפכת- תוסיפי עוד שמן
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
איך מקציפים בזהירות? עד כמה?
במהירות גבוהה, אבל להיות כל הזמן באיזור של המיקסר.
כמה דקות עד שנוצרת קצפת יציבה.
במחשבה שניה, בכאלו אחוזי שמנת עדיף לוותר על החלב, כמו שכתבה שירה.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
איך מקציפים בזהירות? עד כמה?
הקצפת חייבת להיות קרה מאוד, ישר מהמקרר.
וכן לא להקציף הקצפת יתר, כלומר להקציף עד שמתהווה קצף יציב ולא דקה יותר.
אני ממש עומדת בסמוך, זה לא לוקח הרבה זמן.
 

אביגיל9876

משתמש מקצוען
הקצפת חייבת להיות קרה מאוד, ישר מהמקרר.
וכן לא להקציף הקצפת יתר, כלומר להקציף עד שמתהווה קצף יציב ולא דקה יותר.
אני ממש עומדת בסמוך, זה לא לוקח הרבה זמן.
במהירות גבוהה, אבל להיות כל הזמן באיזור של המיקסר.
כמה דקות עד שנוצרת קצפת יציבה.
במחשבה שניה, בכאלו אחוזי שמנת עדיף לוותר על החלב, כמו שכתבה שירה.

תודה!
זה יחזיק במקרר כמה שעות אחרי הזילוף?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  6  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה