גם אצלנו לא אוכלים כלום [פחות ופחות ממה שצויין בהודעה הפותחת], אבל אוכלים המון.
אפשר להכין מיונז ביתי [ביצה, שמן, מלח, מיץ לימון.] ולהשתמש בזה כמשחה לסלמון. למשל.
אפשר להכין "ריבת בצל" ולהשתמש בזה לתיבול דג / עוף / חזה עוף בתנור. טעים!
ישנה תערובת נוספת שמשמשת לתיבול ומורכבת מ: חזרת, סלק, ועוד משהו, אולי ראש סלרי [הזכרון שלי בטטה בשעה כזו] - טחונים יחד.
החזרת = פלפל שחור
סלק = צבע מאכל
? = טעם
ישנו מתכון מדהים לפירורים לציפוי שניצל, ללא קמח תפו"א. מדמה פירורי לחם ממש.
העקרון הוא: הכנת תערובת, אפיה, ופירור.
שנה שעברה ציפיתי קוביות סלמון בתערובת הזו [שלא לדבר על שניצל] וזה היה נראה פלאפל
רק מה, צריך להכין מראש כמויות כפולות ומכופלות.
אם תהיה דרישה למתכונים, דברו איתי.
אפשר להכין מיונז ביתי [ביצה, שמן, מלח, מיץ לימון.] ולהשתמש בזה כמשחה לסלמון. למשל.
אפשר להכין "ריבת בצל" ולהשתמש בזה לתיבול דג / עוף / חזה עוף בתנור. טעים!
ישנה תערובת נוספת שמשמשת לתיבול ומורכבת מ: חזרת, סלק, ועוד משהו, אולי ראש סלרי [הזכרון שלי בטטה בשעה כזו] - טחונים יחד.
החזרת = פלפל שחור
סלק = צבע מאכל
? = טעם
ישנו מתכון מדהים לפירורים לציפוי שניצל, ללא קמח תפו"א. מדמה פירורי לחם ממש.
העקרון הוא: הכנת תערובת, אפיה, ופירור.
שנה שעברה ציפיתי קוביות סלמון בתערובת הזו [שלא לדבר על שניצל] וזה היה נראה פלאפל
רק מה, צריך להכין מראש כמויות כפולות ומכופלות.
אם תהיה דרישה למתכונים, דברו איתי.