אני בעצמי!!
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
תודה על ההקפצה, רצה להכין
אתמול הכנתי. הייתי צריכה את כל הכמות של קמח תפוחי האדמה.אני גם חושבת שמספיק רק 2 כוסות קמח תפו"א
אולי תכתבי את החברה של הקמח?אתמול הכנתי. הייתי צריכה את כל הכמות של קמח תפוחי האדמה.
לכן אני חושבת שיש הבדלים בקמח בספיגת הביצים-שמן וכו', ובגלל זה כדאי להתחיל בפחות ולהוסיף לפי הצורך. לי בלי כל הכמות לא היה אפשרי לגלג כדורים בכלל. יתכן שזה גם תלוי בקקאו.
זה שיש כאן המון נשים שהכינו עם כל הכנו ויצא להן מעולה מחזק אצלי את המחשבה הזו.
אפשר להמיר@ה. בקר יש אפשרות להמיר את הקקאו לשוקולד מריר? ואם כן-מה הכמויות?
אני רוצה לעשות את העוגיות האלו עכשיו, ואני אישית אוהבת יותר את אלו שמבוססים רק על שוקולד -בלי קקאו
ותודה רבה על כל המתכונים!
בזכותך האנשים לא רעבים בפסח...
לכאורה להוסיף קמח תפו"א אבל יתכן ויהיה קצת חנק כזה. לא יוגעת. לא אוהבת להמליץ על מה שלא ניסיתי בעצמימה ההשלכות?
אני בעצם ממירה מאבקה לנוזל
כדאי להוסיף יותר קמח תפוחי אדמה או להוריד מכמות השמן/הביצים?
העוגיות אכן יוצאות ברמה גבוהה, אם כי המלח והמיץ לימון גרמו לטעם בכיוון פריך משהו, ולכן החלטתי לשדרג לעוגיות מתוקות יותר.עוגיות פריכות שלא תצליחו לעמוד בפניהם. מניסיון.
2 ביצים
3/4 כוס שמן
1 סוכר וניל
1.5 כוסות סוכר
2 כפות מיץ לימון
1.25 כוסות קמח מצה
1.25 כווסת קמח תפו"א
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס
מערבבים הכל בקערה לקבלת עיסה נוחה לעבודה.
מכדררים לכדורים בגודל בינוני.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרווחים.
אופים ב 180 מעלות כ-25 דקות להשחמה קלה.
מחלצים אחרי שהעוגיות התקררו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון ו-שמור לי2 //