אורי מלאכי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לי טענו לטובת בני ברקלטובת מי?
לי טענו לטובת בני ברקלטובת מי?
התכוונתי שלא הכרתי צד כזה ברשתות מזון,לא ברשתות מזון
אבל יש הרבה עסקים שבונים על הציבור החרדי כי גם הם חרדים/עובדים עם רבנים/כשרויות מהודרות ועוד
אין עם זה בעיה כל עוד זה לא נהפך לניצול(איך אתה מעז לקנות אצל החילוני ולא לעזור לאחיך החרדי נכון אני גובה פי 3 ונותן רק חצי אבל מה עם העולם הבא שלך!![כמובן בלשון הגזמה פרועה])
הגיוניהתכוונתי שלא הכרתי צד כזה ברשתות מזון,
אני בעד לעזור לאנ"ש,
אבל לא כשמדובר ברשת שמרוויחה עשרות מיליונים ויקרה פי שתים
לא הבנתיהגיוני
אבל הרשת מזון האחרונה שהוקמה על ידי חרדים היא אושר עד למיטב ידעתי
שהוקמה לפני 16 שנה
מאז הציבור גדל כך שיש הגיון להסתמך עליו(כגון לפתוח רשת מכולות בפריפריות שיש אכלוסיה חרדית מפוזרת ולתת להם מוצרים כשרים במחרים יותר הגיונים מנתיב החסד וכדומה) הבעיה שיש חשש(לפעמים נכון ולפעמים לא) שיש כאלה שינצלו את זה
אבל פה הרשתות פונות גם לציבור הכללי(כמו אושר עד) כך שנשמע שיש להם בשורה אחרת(בעזרת ה')
אני מאמין שעם קמפיין טוב וכתבות/פרסומות בעיתונים/אתרים מומלצים הכל אפשרישאין מישהו שקונה ברשת שמרוויחה עשרות מיליונים ויותר יקרה רק בגלל שהיא בבעלות חרדית.
אתה מכיר מישהו כזה?
אפשר להעתיק את הכתבה המלאה לפה?תודה ל @די![]()
קבוצת חמדת הארץ נדל"ן רכשה קרקע בבית שמש בסך של 120 מיליון שקל | כלכליסט
מדובר בקרקע מאושרת לבנייה במרכז רמה ד' בעיר; הקבוצה שבבעלות ישראל צישינסקי מעוניינת להקים בה מרכז מסחרי גדול בשטח של כ-10 דונם, ולהקים בה סופרמרקט של רשת "יד השם" השייכת גם היא לצישינסקיwww.calcalist.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים