תשלומים שם מאוד קשים גם שכירות +משכנתא זה לא קל......מה הבעיות שלך עם הפרויקט הזה ?
אז תקנה בבני ברק דירה ישנה ב1.6שמישהו יעזור לי!!!
אני בדרך מלרדת מהפרויקט הזה אבל............מה האופציות האחרות.......אין לי 1.8 מיליון אז זהו לגנוז את החלום של "לגור במרכז" ולנדוד לערי הפריפריה???????????????
לשכור ולהשכיר. מי אמר שזה פיתרון רע?שמישהו יעזור לי!!!
אני בדרך מלרדת מהפרויקט הזה אבל............מה האופציות האחרות.......אין לי 1.8 מיליון אז זהו לגנוז את החלום של "לגור במרכז" ולנדוד לערי הפריפריה???????????????
בוקר טוב למציאות החדשהשמישהו יעזור לי!!!
תעבור על השרטוטים של דירות חדשות המוצעות לחרדים. זה המפרט...שאלה. עברתי על השרטוטים, חלק מהדירות בלי פינת אוכל למרות שהדירות גדולות יחסית, וכן מרפסות סוכה מניאטורות! למה?
שים לב לשרטוטים הבאים. דירות קצת יותר טובות, עם פינת אוכל נורמאלית, וסוכה הגיונית חוץ מבקומת גג. (עמנואל. אין לי אחוזים. כן קניתי. נראה לי כבר אין דירות פנויות. אולי בשלבים הבאים שאני לא יודעת אם גם שם זה השרטוטים)תעבור על השרטוטים של דירות חדשות המוצעות לחרדים. זה המפרט...
לא יודע כמה כסף יש לך, אבל אם אתה חושב שבפרויקט ברמלה המחיר ל100 מ"ר יהיה 1.45 מיליון יש לך טעות, כי משלמים גם על המרפסת, גם על חניה וגם מדד (אם הפרויקט ייצא לפועל).שמישהו יעזור לי!!!
לא הבנתי. דירה ברמלה 4 חדרים+מרפסת יוצאת 1.5 פלוס מינוס מה עוזר לי דירה באחיסמך?? מצ"ב המחיריםלא יודע כמה כסף יש לך, אבל אם אתה חושב שבפרויקט ברמלה המחיר ל100 מ"ר יהיה 1.45 מיליון יש לך טעות, כי משלמים גם על המרפסת, גם על חניה וגם מדד (אם הפרויקט ייצא לפועל).
אגב יש עכשיו באחיסמך דירה בנויה חדשה (3 חדרים) ב1.58 מיליון.
צריך להוסיף עוד 90,000 על חניה ועוד בערך סכום דומה על מדד,לא הבנתי. דירה ברמלה 4 חדרים+מרפסת יוצאת 1.5 פלוס מינוס מה עוזר לי דירה באחיסמך?? מצ"ב המחירים
מה זה 'כל'?עדכון מהיום:
הרב סילמן נותן היום את המלצתו על הפרויקט אחרי שהוסיף סעיף שכלל התשלומים יהיו מותנים בהתקדמות התכנון והבניה בפרויקט בפועל
לכאורה כוונתו לתשלומים הבאים שהם לפי התקדמות הבניהמה זה 'כל'?
הרי צריך להביא 400,000 כבר בשבועות הקרובים.
נראה לי הממוצע יותר לכיוון 1.55 מיליון.לא הבנתי. דירה ברמלה 4 חדרים+מרפסת יוצאת 1.5 פלוס מינוס מה עוזר לי דירה באחיסמך?? מצ"ב המחירים
@זיק ניצוץשמישהו יעזור לי!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: חוי!, ש. נ. א., נהר זורם ומשתמש 1 נוסף4 //