קינוחים שיתוף-קינוחי כוסות לבת מצווה :) ועוגת מספרים אלגנטית...

יחדיו

משתמש פעיל
נראה מהמם
אשמח להבין יותר את אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד הלבן כדי לערבב אותו עם הפירות ?
 

(אביגיל)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נראה מהמם
אשמח להבין יותר את אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד הלבן כדי לערבב אותו עם הפירות ?
כן
אני ממיסה אותו עם שמנת רתוחה ואז מצרפת לפירות
 

יחדיו

משתמש פעיל
תודה
אז קראתי הפוך
בעצם צריך קודם שמנת עם שוקולד
אחרי שזה נמס אז לטחון עם הפירות.
סליחה ששואלת שאלות של כיתה א
ממש מגרה לנסות לדעת את האמנות המופלאה הזו. נראה מקסים ! תודה רבה !
 

ספלאש - עיצוב בשפריץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אז כהמשך לאשכול על סוכריות ממותגות לבת מצווה
הנה מדגם מייצג מהקינוחים :)
קינוח ראשון-
צפה בקובץ המצורף 935697
על הרעיון של עוגת היער השחור
שכבות של-עוגת שוקולד, מעל קרם דובדבנים חמצמץ, קרם וניל ושכבה נוספת של קרם דובדבנים
הקישוט -דף סוכר על מטבע שוקולד לבן +פנינים ורודות

קינוח שני-פירותי ומרענן
צפה בקובץ המצורף 935700
שכבת בראס אגוזי לוז מעל קרם אפרסק ומעל קרם קיווי
הקישוט-מקרונים.....

ואי אפשר בלי עוגת מספרים :)
צפה בקובץ המצורף 935703


אז יאלה, מתכונים:

קינוח היער השחור:
עוגת שוקולד:
6 ביצים שלמות+ כוס סוכר-מקציפים עד לקבלת קצף תפוח
כוס קמח+שקית אבקת אפיה+שקית סוכר וניל -מוסיפים לתערובת הקצף (אני מקציפה על מהירות נמוכה)

כוס קקאו+כוס סוכר+3/4 כוס שמן+כוס מים-ממיסים על אש נמוכה, מוסיפים לתערובת הקצף ולתנור. על חום בינוני 30 דקות
כשהעוגה מתקררת, קורצים מהעוגה עיגולים בקוטר הכוס, מניחים בתחתית הכוס.
קרם דובדבנים:
1.5 כוס דובדבנים קפואים+240 מ"ל שמנת מתוקה+1/4 כוס סוכר-מבשלים בסיר על אש נמוכה עד לרתיחה
150 גר' שוקולד לבן-מניחים במיכל גבוה וצר, יוצקים מעל את התערובת החמה וטוחנים
240 מ"ל שמנת מתוקה-מקציפים למרקם של יוגורט ומקפלים את תערובת הדובדבנים והשוקולד. יוצקים לכוסות ומקררים
קרם וניל:
הכי פשוט בעולם-שמנת מתוקה+פודינג וניל :) מקציפים, מזלפים על הקרם דובדבנים. מקררים. מוזגים עוד שכבת קרם דובדבנים וסיימנו :)
כמות ל 45 כוסות

קינוח פירות מרענן:
בעקרון השכבה הראשונה אמורה להיות שטרוייזל אבל לא היה לי זמן אז הנחתי בתחתית כל כוס אגוזי לוז קצוצים וזה היה מצויין :)
קרם אפרסק:
200 גר' פירות קפואים+3/4 כוס שמנת מתוקה-מבשלים יחד עד לרתיחה,
115 גר' שוקולד לבן -שמים במיכל גבוה וצר. שופכים מעל את תערובת הפרי, טוחנים יחד.
יוצקים על שכבת הבסיס, מקפיאים.

קרם קיווי
בגדול, אותו רעיון כמו האפרסק....
200 גר' פרות קפואים +3/4 כוס שמנת מתוקה -מבשלים יחד עד לרתיחה,
115 גר' שוקולד לבן -שמים במיכל גבוה וצר. שופכים מעל את תערובת הפרי, טוחנים יחד.
(הקרם יצא קצת חיוור, טיפה של צבע מאכל "ליים" נתנה לו את הצבע המשגע :))
יוצקים על הקרם הקודם....
כמות ל 30 כוסות
היי אביגיל, באיחור מס' שנים---
הכוסיות של היער השחור נראות מושלםםם!
יש לי שאלה - במקום דובדבנים קפואים, שייך להכין עם מלית דובדבנים?
אם כן, מה היחסיות מול שאר החומרים שמתווספים לדובדבנים?
 

(אביגיל)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
היי אביגיל, באיחור מס' שנים---
הכוסיות של היער השחור נראות מושלםםם!
יש לי שאלה - במקום דובדבנים קפואים, שייך להכין עם מלית דובדבנים?
אם כן, מה היחסיות מול שאר החומרים שמתווספים לדובדבנים?
אני לא יודעת אם זה אפשרי
אבל את יכולה כל פרי קפוא
יש שקיות מוכנות של שייקים של פירות יער-אני יעברתי להשתמש בהם
 

ספלאש - עיצוב בשפריץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אני לא יודעת אם זה אפשרי
אבל את יכולה כל פרי קפוא
יש שקיות מוכנות של שייקים של פירות יער-אני יעברתי להשתמש בהם
כוס וחצי התכוונת לפני הטחינה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכח

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  21  פעמים

לוח מודעות

למעלה