חפשתי עוגה כזאת פה ולא מצאתי, אז מעלה.
רכה, מלטפת, היתה נהדרת לאווירה הביתית השבוע.
קלה במיוחד.
להכין אותה , לאט. עם מלא צומי.
עוגת גבינה קלילה
7 ביצים
כוס ורבע סוכר
750 גר' גבינה (שמתי 850)
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט
אופן ההכנה:
מפרידים חלמון וחלבון.
מקציפים חלבונים עם כוס סוכר
לחלמונים מוסיפים-
גבינה, רבע כוס סוכר, קורנפלור, ואינסטנט.
מאחדים תערובת,
אופים כרבע שעה בחום גבוה.
מנמיכים ל-150 מעלות, ואופים כשעה (תלוי בתנור- אצלי פחות)
*לציפוי: 2 שמנת חמוצה + 2 סוכר וניל + רבע כוס סוכר
שופכים על העוגה כשהיא מוכנה ומכניסים לעשר דק' נוספות..
*אנחנו במקום הציפוי - מרחנו מלית אוכמניות.
בתאבון!!!
רכה, מלטפת, היתה נהדרת לאווירה הביתית השבוע.
קלה במיוחד.
להכין אותה , לאט. עם מלא צומי.
עוגת גבינה קלילה
7 ביצים
כוס ורבע סוכר
750 גר' גבינה (שמתי 850)
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט
אופן ההכנה:
מפרידים חלמון וחלבון.
מקציפים חלבונים עם כוס סוכר
לחלמונים מוסיפים-
גבינה, רבע כוס סוכר, קורנפלור, ואינסטנט.
מאחדים תערובת,
אופים כרבע שעה בחום גבוה.
מנמיכים ל-150 מעלות, ואופים כשעה (תלוי בתנור- אצלי פחות)
*לציפוי: 2 שמנת חמוצה + 2 סוכר וניל + רבע כוס סוכר
שופכים על העוגה כשהיא מוכנה ומכניסים לעשר דק' נוספות..
*אנחנו במקום הציפוי - מרחנו מלית אוכמניות.
בתאבון!!!
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ב: