מתכון מיוחד לחג - מוס שוקולד חלבה
מוס שוקולד חלבה מטריף מ-3 מצרכים בלבד! עם קישוט של פקאן סיני ושערות חלבה - קינוח מרשים וטעים ברמות שמכינים בקלות ובמהירות.
מוס שוקולד ממכר ומתמוסס בפה, עם תוספת חלבה שהופכת אותו לדבר הכי טעים בעולם.
והכי כיף! אפשר להכין אותו מראש, להקפיא בקופסה אטומה ולהוציא כשהאורחים מגיעים.
המתכון מתוך אתר 'רגע מתוק' של עלית.
מצרכים:
- 500 מ"ל (2 מכלים) שמנת מתוקה קרה מאוד
- 200 גרם שוקולד פרה מריר
- 2 כפות טחינה גולמית
לקישוט:
- שערות חלבה
- 100 גרם פקאן סיני
אופן ההכנה:
- שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה שמתאימה למיקרוגל עם מחצית מכמות השמנת המתוקה (מיכל אחד). מחממים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה.
- מערבבים היטב את התערובת, מכסים ומקררים במקרר כשעתיים עד שהתערובת קרה לגמרי.
- מעבירים לקערת מיקסר עם וו הקצפה ומתחילים להקציף במהירות בינונית. מוסיפים בהדרגה את מיכל השמנת הנוסף ולאחר מכן מוסיפים את הטחינה.
- מגבירים את המהירות ומקציפים אך ורק עד לקבלת מוס רך.
- מוזגים או מזלפים לכוסות ומקשטים בשברי פקאן ושערות חלבה.