(אביגיל)
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
•
אז כהמשך לאשכול על סוכריות ממותגות לבת מצווה
הנה מדגם מייצג מהקינוחים
קינוח ראשון-
על הרעיון של עוגת היער השחור
שכבות של-עוגת שוקולד, מעל קרם דובדבנים חמצמץ, קרם וניל ושכבה נוספת של קרם דובדבנים
הקישוט -דף סוכר על מטבע שוקולד לבן +פנינים ורודות
קינוח שני-פירותי ומרענן
שכבת בראס אגוזי לוז מעל קרם אפרסק ומעל קרם קיווי
הקישוט-מקרונים.....
ואי אפשר בלי עוגת מספרים
אז יאלה, מתכונים:
קינוח היער השחור:
עוגת שוקולד:
6 ביצים שלמות+ כוס סוכר-מקציפים עד לקבלת קצף תפוח
כוס קמח+שקית אבקת אפיה+שקית סוכר וניל -מוסיפים לתערובת הקצף (אני מקציפה על מהירות נמוכה)
כוס קקאו+כוס סוכר+3/4 כוס שמן+כוס מים-ממיסים על אש נמוכה, מוסיפים לתערובת הקצף ולתנור. על חום בינוני 30 דקות
כשהעוגה מתקררת, קורצים מהעוגה עיגולים בקוטר הכוס, מניחים בתחתית הכוס.
קרם דובדבנים:
1.5 כוס דובדבנים קפואים+240 מ"ל שמנת מתוקה+1/4 כוס סוכר-מבשלים בסיר על אש נמוכה עד לרתיחה
150 גר' שוקולד לבן-מניחים במיכל גבוה וצר, יוצקים מעל את התערובת החמה וטוחנים
240 מ"ל שמנת מתוקה-מקציפים למרקם של יוגורט ומקפלים את תערובת הדובדבנים והשוקולד. יוצקים לכוסות ומקררים
קרם וניל:
הכי פשוט בעולם-שמנת מתוקה+פודינג וניל מקציפים, מזלפים על הקרם דובדבנים. מקררים. מוזגים עוד שכבת קרם דובדבנים וסיימנו
כמות ל 45 כוסות
קינוח פירות מרענן:
בעקרון השכבה הראשונה אמורה להיות שטרוייזל אבל לא היה לי זמן אז הנחתי בתחתית כל כוס אגוזי לוז קצוצים וזה היה מצויין
קרם אפרסק:
200 גר' פירות קפואים+3/4 כוס שמנת מתוקה-מבשלים יחד עד לרתיחה,
115 גר' שוקולד לבן -שמים במיכל גבוה וצר. שופכים מעל את תערובת הפרי, טוחנים יחד.
יוצקים על שכבת הבסיס, מקפיאים.
קרם קיווי
בגדול, אותו רעיון כמו האפרסק....
200 גר' פרות קפואים +3/4 כוס שמנת מתוקה -מבשלים יחד עד לרתיחה,
115 גר' שוקולד לבן -שמים במיכל גבוה וצר. שופכים מעל את תערובת הפרי, טוחנים יחד.
(הקרם יצא קצת חיוור, טיפה של צבע מאכל "ליים" נתנה לו את הצבע המשגע )
יוצקים על הקרם הקודם....
כמות ל 30 כוסות
הנה מדגם מייצג מהקינוחים
קינוח ראשון-
על הרעיון של עוגת היער השחור
שכבות של-עוגת שוקולד, מעל קרם דובדבנים חמצמץ, קרם וניל ושכבה נוספת של קרם דובדבנים
הקישוט -דף סוכר על מטבע שוקולד לבן +פנינים ורודות
קינוח שני-פירותי ומרענן
שכבת בראס אגוזי לוז מעל קרם אפרסק ומעל קרם קיווי
הקישוט-מקרונים.....
ואי אפשר בלי עוגת מספרים
אז יאלה, מתכונים:
קינוח היער השחור:
עוגת שוקולד:
6 ביצים שלמות+ כוס סוכר-מקציפים עד לקבלת קצף תפוח
כוס קמח+שקית אבקת אפיה+שקית סוכר וניל -מוסיפים לתערובת הקצף (אני מקציפה על מהירות נמוכה)
כוס קקאו+כוס סוכר+3/4 כוס שמן+כוס מים-ממיסים על אש נמוכה, מוסיפים לתערובת הקצף ולתנור. על חום בינוני 30 דקות
כשהעוגה מתקררת, קורצים מהעוגה עיגולים בקוטר הכוס, מניחים בתחתית הכוס.
קרם דובדבנים:
1.5 כוס דובדבנים קפואים+240 מ"ל שמנת מתוקה+1/4 כוס סוכר-מבשלים בסיר על אש נמוכה עד לרתיחה
150 גר' שוקולד לבן-מניחים במיכל גבוה וצר, יוצקים מעל את התערובת החמה וטוחנים
240 מ"ל שמנת מתוקה-מקציפים למרקם של יוגורט ומקפלים את תערובת הדובדבנים והשוקולד. יוצקים לכוסות ומקררים
קרם וניל:
הכי פשוט בעולם-שמנת מתוקה+פודינג וניל מקציפים, מזלפים על הקרם דובדבנים. מקררים. מוזגים עוד שכבת קרם דובדבנים וסיימנו
כמות ל 45 כוסות
קינוח פירות מרענן:
בעקרון השכבה הראשונה אמורה להיות שטרוייזל אבל לא היה לי זמן אז הנחתי בתחתית כל כוס אגוזי לוז קצוצים וזה היה מצויין
קרם אפרסק:
200 גר' פירות קפואים+3/4 כוס שמנת מתוקה-מבשלים יחד עד לרתיחה,
115 גר' שוקולד לבן -שמים במיכל גבוה וצר. שופכים מעל את תערובת הפרי, טוחנים יחד.
יוצקים על שכבת הבסיס, מקפיאים.
קרם קיווי
בגדול, אותו רעיון כמו האפרסק....
200 גר' פרות קפואים +3/4 כוס שמנת מתוקה -מבשלים יחד עד לרתיחה,
115 גר' שוקולד לבן -שמים במיכל גבוה וצר. שופכים מעל את תערובת הפרי, טוחנים יחד.
(הקרם יצא קצת חיוור, טיפה של צבע מאכל "ליים" נתנה לו את הצבע המשגע )
יוצקים על הקרם הקודם....
כמות ל 30 כוסות