תנסו כף גדושה לערבב ולתקן תיבוללכל הסילאנים
כמה סילאן ל500 גרם כבד?
אם שמים בצל מטוגן, לא צריך סוכר... כי בצל מטוגן הוא מתוק...לגבי כבד טחון. יש 3 אופנים: א. לקצוץ עם סכין. זה הכבד הקצוץ המקורי עוד מחו"ל. ב. מכונת בשר.אז זה טחון אך מרגישים קצת את הכבד ג. בבלנדר חזק. רק שאז זה לא נקרא כבד קצות אלא 'פטה כבד' ומתאים מאד למריחה. וכנ"ל האופן הג' מאד טעים ואיכותי.
אני שם סוכר חום או לבן. זה חובה בציבול הכבד. יתכן בהחלט שסילאן עדיף.
מניסיון שלי, אני מכין כבד במוסד... 3 ק"ג כבד מטגן 10 ק"ג בצל. 100 ביצים קשות. ומוסיף רק מלח ופלפל שחור....(שמן יש בשפע מהבצל המטוגן.) מכניס הכל במטחנת בשר ויש לי מעדן.מנסיון! בצל מטוגן לא מספיק. חובה למתק את הכבוד. וכנראה שסילאן הכי מיוחד. אני גם הוספתי מעט פיתה שספגתי במים וסחטתי ידנית מהמים. ולאחר מכן הוספתי לטחינה. זה הופך את הכבד למרקם נימוח וטעים.
אין בכבד שום בריאות... רק מלא כולסטרול ורעלים... וקצת ברזל שאין שווה בנזק. ולכן הבצל מהווה תחליף מצויין...הכי טוב להכין ולאכול כבד בבית... הכמויות של הבצל והביצים ביחס לכבד.....
באמת?אין בכבד שום בריאות... רק מלא כולסטרול ורעלים... וקצת ברזל שאין שווה בנזק. ולכן הבצל מהווה תחליף מצויין...
אומרים שיש בזה גם כמויות של הורמונים (לא לוקח אחריות)אין בכבד שום בריאות... רק מלא כולסטרול ורעלים... וקצת ברזל שאין שווה בנזק. ולכן הבצל מהווה תחליף מצויין...
יש בזה גם הרבה B12 וויטמין A.אין בכבד שום בריאות... רק מלא כולסטרול ורעלים... וקצת ברזל שאין שווה בנזק. ולכן הבצל מהווה תחליף מצויין...
אני לא מוסיפה סוכר או סילאון ומאוד אוהבים את זה פה.מנסיון! בצל מטוגן לא מספיק. חובה למתק את הכבוד. וכנראה שסילאן הכי מיוחד. אני גם הוספתי מעט פיתה שספגתי במים וסחטתי ידנית מהמים. ולאחר מכן הוספתי לטחינה. זה הופך את הכבד למרקם נימוח וטעים.
אני (בטעם שלי) חולק לחלוטיןהטיפ שלי לכבד קצוץ הכי רך ונימוח שיש:
לא מוסיפים ביצים קשות!
לוקחים ביצים חיות, ובסוף הטיגון של הכבד והבצל, מוסיפים 2/3 ביצים כמו חביתה על הכבד.
לא לטגן יותר מידי אלא ממש כשהביצים מתחילות להתגבש ולהתקשות-לכבות את האש ולטחון מיד.
יוצא רך ברמה אחרת..
מצד מה פחות טעים.??אני (בטעם שלי) חולק לחלוטין
ניסיתי את זה בעבר וזה יוצא הרבה פחות טעים
לא יודע אבל זה יצא פחות טעיםמצד מה פחות טעים.??
מצד המרקם, או שמרגישים אם הטעם של הביצים, רק מידי?
אפשר כתבתי מה אני עושה וזה כמות גדולה אבל טעם עדיין מעולהרק אני לא מצליח להבין למה צריך כאלה כויות של בצל וביצים
ל500 גר כבד מספיק 1 ק"ג בצל ו4 ביצים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
21.05
י"ג אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
דיגיטל בגובה העיניים
עם מנדי נאבול
כל האפשרויות הטמונות בעולם הדיגיטל שיגרמו לך להרוויח יותר!
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלז
א עַל נַהֲרוֹת בָּבֶל שָׁם יָשַׁבְנוּ גַּם בָּכִינוּ בְּזָכְרֵנוּ אֶת צִיּוֹן:ב עַל עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ תָּלִינוּ כִּנֹּרוֹתֵינוּ:ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ דִּבְרֵי שִׁיר וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה שִׁירוּ לָנוּ מִשִּׁיר צִיּוֹן:ד אֵיךְ נָשִׁיר אֶת שִׁיר יְהוָה עַל אַדְמַת נֵכָר:ה אִם אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם תִּשְׁכַּח יְמִינִי:ו תִּדְבַּק לְשׁוֹנִי לְחִכִּי אִם לֹא אֶזְכְּרֵכִי אִם לֹא אַעֲלֶה אֶת יְרוּשָׁלִַם עַל רֹאשׁ שִׂמְחָתִי:ז זְכֹר יְהוָה לִבְנֵי אֱדוֹם אֵת יוֹם יְרוּשָׁלִָם הָאֹמְרִים עָרוּ עָרוּ עַד הַיְסוֹד בָּהּ:ח בַּת בָּבֶל הַשְּׁדוּדָה אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם לָךְ אֶת גְּמוּלֵךְ שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ:ט אַשְׁרֵי שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת עֹלָלַיִךְ אֶל הַסָּלַע: