דגים בולונז טונה---

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנה קלילה. מעולה בפני עצמה לצד סלט ירקות או מעל פסטה או תפו"א אפוי במיקרוגל


כמות ל-4 סועדים

2 קופסאות טונה במים- מסוננות היטב מהנוזלים
1 פלפל ירוק קצוץ דק- קוביות ממש קטנות
2 בצלים קצוצים דק
1 עגבניה קוביות קטנות
4 שיני שום כתושות
5 כפות רסק עגבניות
מעט מלח
מעט פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
1 כף סוכר חום [או יותר לפי הטעם]
3 כפות שמן
1/2 כוס מים



מאדים בצל ופלפלים בשמן עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים את יתר הרכיבים למעט הטונה.

מבשלים לרוטב אחיד. מוספים טונה מפוררת ומערבבים. מבשלים עוד כדקה יחד. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

מגישים חם
IMG_9879_800x449.jpg
 

*שפרה*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מנה קלילה. מעולה בפני עצמה לצד סלט ירקות או מעל פסטה או תפו"א אפוי במיקרוגל


כמות ל-4 סועדים

2 קופסאות טונה במים- מסוננות היטב מהנוזלים
1 פלפל ירוק קצוץ דק- קוביות ממש קטנות
2 בצלים קצוצים דק
1 עגבניה קוביות קטנות
4 שיני שום כתושות
5 כפות רסק עגבניות
מעט מלח
מעט פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
1 כף סוכר חום [או יותר לפי הטעם]
3 כפות שמן
1/2 כוס מים



מאדים בצל ופלפלים בשמן עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים את יתר הרכיבים למעט הטונה.

מבשלים לרוטב אחיד. מוספים טונה מפוררת ומערבבים. מבשלים עוד כדקה יחד. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

מגישים חם
צפה בקובץ המצורף 1460070
באת לי בזמן!
מנה קלילה ופרוה, ישר כח ושנה טובה לך
 

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מזכיר את הסלט טונה שמוכרים בשימורים, אבל בריא הרבה יותר...
שמה את זה על פרוסות לחם/באגט/מלוואח ולתנור
יוצא קריספי וטעים!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מזכיר את הסלט טונה שמוכרים בשימורים, אבל בריא הרבה יותר...
שמה את זה על פרוסות לחם/באגט/מלוואח ולתנור
יוצא קריספי וטעים!
הטעם שונה מהסלט שנמכר בשימורים.
וכמו שכתבת הרבה יותר טעים
 

צנונית

משתמש מקצוען
@ה. בקר
מעבר לטוב ליבך ולמתכונים שאת משתפת כאן בלי סוף, הצילום שלך- וואו. לא מבינה בצילומים אבל זה נראה כ"כ מקצועי. למדת את זה גם? ואת הצילחות?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@ה. בקר
מעבר לטוב ליבך ולמתכונים שאת משתפת כאן בלי סוף, הצילום שלך- וואו. לא מבינה בצילומים אבל זה נראה כ"כ מקצועי. למדת את זה גם? ואת הצילחות?
אויש.
צילום כל כך בנאלי.
לא למדתי ולא מתיימרת לצלם מקצועי. רק שיהיה מספק ברור מה התוצאה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@ה. בקר זה הולך עם טורטיות?
ומה אפשר להכין כתוספת?
אפשר אבל למלא רק בהגשה כי הוא ירטיב את הטורטייה יותר מדי אם ישב בו הרבה זמן
הייתי מגישה עם סלט חי גדול לדעתי זה מספיק
אפשר עם טונה בשמן?
אפשר.
אבל לטעמי חבל כי כבר יש שמן של טיגון הירקות ויחד עם השמן מהטונה [שנשאר למרות שסוחטים] זה עלול להיות מאוד שומני
את יכולה להפחית בשמן הטיגון של הירקות לכף ואז להשתמש בטונה בשמן אחרי סינון טוב
 

ברבור1

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אפשר אבל למלא רק בהגשה כי הוא ירטיב את הטורטייה יותר מדי אם ישב בו הרבה זמן
הייתי מגישה עם סלט חי גדול לדעתי זה מספיק

אפשר.
אבל לטעמי חבל כי כבר יש שמן של טיגון הירקות ויחד עם השמן מהטונה [שנשאר למרות שסוחטים] זה עלול להיות מאוד שומני
את יכולה להפחית בשמן הטיגון של הירקות לכף ואז להשתמש בטונה בשמן אחרי סינון טוב
זה בדיוק מה שעשיתי,
לא הסופתי שמן , מעבר למעט שמן לטיגון הבצל,
יצא מצוין - תודה רבה!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה