אוהבת את האשכול הזה.
חובבת בריאות, ומעדיפה לא להתפתות לכל המוקרמים, שמנות ועוגות הגבינה המשמינות האלה.(כמובן שלא ממש מצליחה...)
מתכונים/תחליפים שיוגשו קבוע:
גבינה בולגרית 5% במקום הרגילה,
כנ"ל בגבינה צהובה - 15% במקום ה 28%.
לגבי גבינות שמנת- יש מהדורה של 5%, נכון שזה לא אותו טעם, אבל זה גם נחמד לממרח,
ויש גם את גבינת המשולשים שהיא גם 5% ומעולה בטעם.
אם חשוב לכם מאד גבינת שמנת דווקא אפשר להינות מהנפוליאון 16%, הרע במיעוטו.
מרקים- זה הכי קל, כי מוסיפים הקרמה רק למי שמעוניין ואפשר להינות ממרק חלבי לא משמין במיוחד,
כמו מרק בצל או מרק כרובית מוקרם שהולך עם חלב.
קישים, פסטות, פשטידות, לזניות וכו- זה אכן בעייתי,אין דרך להפוך פסטה מוקרמת לבריאה ולא משמינה
ולכן הפתרון המושלם הוא דג מפנק,גרסה מיוחדת כלשהיא,
וירקות FREE טעימים
זה יכול להיות כדורי ברוקולי שהם ממש מעולים, ובתנור הם עם אפס קלוריות
פטריות גדולות ממולאות בגבינות (קוטג', צהובה ובולגרית 5% כנ"ל) מניסיון טעים מאד
סלטי חסה גדולים ומפנקים עם גבינה בפירורי לחם ופטריות מוקפצות וציפס בטטה בתנור,
אנטי פסטי עם גבינות צפתית, בולגרית- גם מעולה ובלי קלוריות,
ולמי שבכל זאת ממש מתחשק קיש או משהו-
לרויאל תמיד תעדיפו את השמנת המתוקה 9%, יש לשטראוס שמנת ייעודית לבישול בטעמים שונים
אין הבדל בטעם.