דרוש מתכון מתכון לעוגות טעימות עם הקצפת ביצים שלימות.

לדעת ועוד

משתמש רשום
אשמח לקבל מתכונים מוצלחים לעוגות שבהם מקציפים את הביצים שלימות בלי להפרידם.
עוגות קלות וטעימות בלבד.
תודה רבה.
 

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
טעימה מאדדד
הכנתי כמות כפולה והספיק לתבנית חד פעמית בגודל תבנית תנור
אבל פעם הבאה הייתי מחלקת לאנגליש קייקס
 

זבנג

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
@עוגת וופלה כתבה פעם מתכון מוצלח מאד- בלי להפריד ביצים,
הכנתי כמה פעמים יצא מאד אוורירי וטעים (להקציף את הביצים שלמות במשך 10 דקות!!- לא פחות )
מתכון לעוגת שיש מאוד מאוד אוורירית וטעימה.

6 ביצים
כוס וחצי סוכר
אחד סוכר וניל
כוס שמן
2 כוסות קמח
אבקת אפיה

בקערה נפרדת לערבב
4כפות שוקולית
4 כפות קפה נמס
רבע כוס מים רותחים

מקציפים ביצים עם סוכר וסוכר וניל, אחרי הקצפה של כעשר דקות מוסיפים בהדרגה שמן ומורידים מהירות אח"כ קמח ואבקת אפיה

מורידים שליש מהכמות לקערה עם הקפה והשוקולית ומערבבים בעדינות, יוצא 3 תבניות אנגלישקייק
בתאבון!
 

קרב

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
בעיקרו כל מתכון של עוגת טורט אפשר להכין בלי להפריד בייצים.
פשוט צריך לדעת איך לעשות.
יוצא אפילו יותר אורירי וטעים מאשר עם הפרדה!!!
 

גאוניתוש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עוגה טעימה שרצה אצלי כל שבת:)

עוגת גבינה עם ריבת חלב

מצרכים:

4 ביצים
1ק"ג גבינה
1 שמנת חמוצה
4 כפות קמח
כוס סוכר(אני שמה פחות)
4 יח' סוכר וניל
4 כפות ריבת חלב

אופן ההכנה:
1. מקציפים את הביצים למשך 10 דקות. כשמתחיל להיות קצף שופכים את הסוכר + סוכר וניל.
2. מוסיפים לקציפת הביצים גבינה + שמנת + קמח
3. מערבבים בעדינות (שהקצף לא ישבר) עד לתערובת חלקה.
4. שופכים כ- 3/4 מהכמות לתבנית (אני אופה בתבנית אלומיניום עגולה קוטר 24)
5. מוסיפים לתערובת שבקערה 4 כפות ריבת חלב
6. מערבבים ויוצקים במרכז העוגה.

מכניסים לתנור לאפיה של שעה, בהתחלה חום של 200 מעלות ולאחר מכן 150 מעלות .
את העוגה יש להשאיר בתנור מכובה למשך שעה נוספת.

הצלחות ובתאבון!
 

לדעת ועוד

משתמש רשום
עוגה טעימה שרצה אצלי כל שבת:)

עוגת גבינה עם ריבת חלב

מצרכים:

4 ביצים
1ק"ג גבינה
1 שמנת חמוצה
4 כפות קמח
כוס סוכר(אני שמה פחות)
4 יח' סוכר וניל
4 כפות ריבת חלב

אופן ההכנה:
1. מקציפים את הביצים למשך 10 דקות. כשמתחיל להיות קצף שופכים את הסוכר + סוכר וניל.
2. מוסיפים לקציפת הביצים גבינה + שמנת + קמח
3. מערבבים בעדינות (שהקצף לא ישבר) עד לתערובת חלקה.
4. שופכים כ- 3/4 מהכמות לתבנית (אני אופה בתבנית אלומיניום עגולה קוטר 24)
5. מוסיפים לתערובת שבקערה 4 כפות ריבת חלב
6. מערבבים ויוצקים במרכז העוגה.

מכניסים לתנור לאפיה של שעה, בהתחלה חום של 200 מעלות ולאחר מכן 150 מעלות .
את העוגה יש להשאיר בתנור מכובה למשך שעה נוספת.

הצלחות ובתאבון!
נשמע מיוחד!
יש לך תמונה של התוצאה הסופית?
 

אא-אסתר

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
עוגה טעימה שרצה אצלי כל שבת:)

עוגת גבינה עם ריבת חלב

מצרכים:

4 ביצים
1ק"ג גבינה
1 שמנת חמוצה
4 כפות קמח
כוס סוכר(אני שמה פחות)
4 יח' סוכר וניל
4 כפות ריבת חלב

אופן ההכנה:
1. מקציפים את הביצים למשך 10 דקות. כשמתחיל להיות קצף שופכים את הסוכר + סוכר וניל.
2. מוסיפים לקציפת הביצים גבינה + שמנת + קמח
3. מערבבים בעדינות (שהקצף לא ישבר) עד לתערובת חלקה.
4. שופכים כ- 3/4 מהכמות לתבנית (אני אופה בתבנית אלומיניום עגולה קוטר 24)
5. מוסיפים לתערובת שבקערה 4 כפות ריבת חלב
6. מערבבים ויוצקים במרכז העוגה.

מכניסים לתנור לאפיה של שעה, בהתחלה חום של 200 מעלות ולאחר מכן 150 מעלות .
את העוגה יש להשאיר בתנור מכובה למשך שעה נוספת.

הצלחות ובתאבון!
נראה טוב
 

קרב

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
מהם הכללים?
בכל מתכון של עוגת טורט שכתוב להפריד ביצים- אני מכינה עם ביצים שלמות,
פשוט צריך להקציף על המהירות הכי גבוהה, ולהוסיף את הסוכר ממש בהתחלה.
מקציפים 5-7 דקות עד שעולה קצף צהבהב בהיר ויפה. בשלב הזה מנמיכים מהירות ומתחילים להוסיף שמן, נוזלים, ורק אחר כך קקאו (אם יש) אבקת אפיה ובסוף את הקמח.

מתכון לעוגת טורט פשוטה וטעימה:
כמות ל-4 אינגלישקייק:

8 ביצים
2 כוסות סוכר
כוס שמן
1 ורבע כוסות מיץ תפוזים (שתיה מתוקה, כן?! של ג'אמפ וכד')
2-3 כפיות קפה
1.5 שקיות אבקת אפייה
2 ו- 2/3 כוסות קמח
5 כפות פודינג וניל
שקיק סוכר וניל

לפי ההוראות דלעיל...

על 180 מעלות
כ-40-45 דקות.

בתאבון!....
 

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
מהם הכללים?
להקציף בכלים יבשים ביצים שלמות עם הסוכר לפחות 7 דקות על מהירות גבוהה.
להנמיך למהירות מינימום ואז להוסיף את הנוזלים שבמתכון, ואחריהם את הקמח ושאר ה'יבשים'. אבקת אפיה נכנסת אחרונה.
להכניס מיד לתנור חם.
 

יונלה

משתמש מקצוען
להקציף בכלים יבשים ביצים שלמות עם הסוכר לפחות 7 דקות על מהירות גבוהה.
להנמיך למהירות מינימום ואז להוסיף את הנוזלים שבמתכון, ואחריהם את הקמח ושאר ה'יבשים'. אבקת אפיה נכנסת אחרונה.
להכניס מיד לתנור חם.
כמות הקמח לא משתנה כשהביצים שלמות לעומת המופרדות?
 

לדעת ועוד

משתמש רשום
עוגה טעימה שרצה אצלי כל שבת:)

עוגת גבינה עם ריבת חלב

מצרכים:

4 ביצים
1ק"ג גבינה
1 שמנת חמוצה
4 כפות קמח
כוס סוכר(אני שמה פחות)
4 יח' סוכר וניל
4 כפות ריבת חלב

אופן ההכנה:
1. מקציפים את הביצים למשך 10 דקות. כשמתחיל להיות קצף שופכים את הסוכר + סוכר וניל.
2. מוסיפים לקציפת הביצים גבינה + שמנת + קמח
3. מערבבים בעדינות (שהקצף לא ישבר) עד לתערובת חלקה.
4. שופכים כ- 3/4 מהכמות לתבנית (אני אופה בתבנית אלומיניום עגולה קוטר 24)
5. מוסיפים לתערובת שבקערה 4 כפות ריבת חלב
6. מערבבים ויוצקים במרכז העוגה.

מכניסים לתנור לאפיה של שעה, בהתחלה חום של 200 מעלות ולאחר מכן 150 מעלות .
את העוגה יש להשאיר בתנור מכובה למשך שעה נוספת.

הצלחות ובתאבון!
ממתינה לתמונה אם יש לך זמן כעת לצלם...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה