בשרי ריח של שבת

-LIGA

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
חבל שא"א להעביר טעם וריח!
נראה מושלם!!
זה שבת רגילה אצלך או שבת של אורחים?
 

מגנום

משתמש סופר מקצוען
חבל שא"א להעביר טעם וריח!
נראה מושלם!!
זה שבת רגילה אצלך או שבת של אורחים?
תודה
שבת רגילה כשיש כח
(הרבה פעמים מחפפת, תלוי זמן ועצבים)
צילמתי כי זה היה אמור לעלות לאשכול ההספקים שננעל, ואמרתי שאם כבר צילמתי אעלה לפה.
 
נערך לאחרונה ב:

החיים תותים

משתמש מקצוען
הכל נראה כ"כ טעים, שחבל שלא ראיתי לפני שבת.
אפשר מתכונים לפטה כבד ולקוגל? תודה מראש :D
ומחכה גם לתמונות של הטשולנט והמרק אם יש ;)
 

תמי פ

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
קבלי
מאדים 3 בצלים,
מוסיפים קופסת זיתים טבעות, כחצי כוס קטשופ, מלח פלפל ואבקת שום.
מבשלים מכוסה על אש נמוכה כ40 דקות.
גם אני מכינה דומה, אם רוצים יותר פיקנטי וחריף, אפשר להוסיף צילי גרוס או פלפל חריף
מאדים בצל גדול אחד על אש נמוכה וכשמקבל צבע זורקים פטריות חיות או משימורים.
אם זה משימורים- לסחוט את הנוזלים ולחתוך עוד קצת את הפטריות.
מלח. פלפל. מטגנים על אש נמוכה עד לקרמול יפה.
כנ"ל גם אני מכינה לאחרונה אני משדרגת עם מעט סילאן ורוטב סויה או רק אחד מהם
 

מגנום

משתמש סופר מקצוען
הכל נראה כ"כ טעים, שחבל שלא ראיתי לפני שבת.
אפשר מתכונים לפטה כבד ולקוגל? תודה מראש :D
ומחכה גם לתמונות של הטשולנט והמרק אם יש ;)
כנסי לכאן שוב ביום חמישי הקרוב, זה באמת יהיה יותר רלוונטי..

פטה כבד
200 גר' כבד עוף צלוי
2 ביצים מבושלות קטנות
1 בצל מטוגן
את הבצל מטגנים על אש נמוכה הרבה זמן עד צבע כהה
מוסיפים מלח, טוחנים עד למרקם חלק.
(המעבד מזון שלי בשרי, לחלבי משתמשת בשייקר של נינג'ה)

קוגל תפו"א
4 תפו"א - לגרד דק במעבד מזון. להעביר לתבנית.
במעבד מזון בסכין:
1 בצל קטן
3 ביצים
חצי כוס שמן
מלח, פלפל.
קצת קמח
להוסיף לתבנית, לערבב.
לאפות שעה עד שעה וחצי על 180

זה לא איזה מתכונים היסטריים, באלו אני משתמשת כי הם קלים ומהירים, מאמינה שיש מתכונים טובים יותר
אז שדרוגים יתקבלו פה בברכה.

אה ותמונה של הצ'ונט א"א לראות. הוא סגור וחתום עם אבטחה של שב"כ עד אחרי פינוי הסלטים בסעודת הבוקר.
אחרי הסעודה אין מה לראות, מתחסל בד"כ. חבל כי הוא באמת מגרה.
 
נערך לאחרונה ב:

מגנום

משתמש סופר מקצוען
אפשר מתכון?
מעמולים תמרים

3 כוסות קמח
חצי כוס שמן
חצי מרגרינה
חצי כוס מים פושרים או מיץ תפוזים
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
שלשת רבעי קופסת מלית תמרים טובה (מיה או ירדן)

לערבב הכל במעבד מזון
לרדד את הבצק דק, לחתוך ל4 ריבועים, למרוח שכבה דקה מהמלית על הבצק, לגלגל לרולדות לסמן עם סכין פרוסות באלכסון עד חצי הגובה
לאפות בחום 180 כ 35 דקות, להזהר שלא יישרף.
לאחר שמוציאים מהתנור לחתוך עד הסוף ולבזוק אבקת סוכר במסננת. לשמור בקופסא אטומה. טוב בהקפאה.
 

גויבה

משתמש פעיל
מעמולים תמרים

3 כוסות קמח
חצי כוס שמן
חצי מרגרינה
חצי כוס מים פושרים או מיץ תפוזים
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
שלשת רבעי קופסת מלית תמרים טובה (מיה או ירדן)

לערבב הכל במעבד מזון
לרדד את הבצק דק, לחתוך ל4 ריבועים, למרוח שכבה דקה מהמלית על הבצק, לגלגל לרולדות לסמן עם סכין פרוסות באלכסון עד חצי הגובה
לאפות בחום 180 כ 35 דקות, להזהר שלא יישרף.
לאחר שמוציאים מהתנור לחתוך עד הסוף ולבזוק אבקת סוכר במסננת. לשמור בקופסא אטומה. טוב בהקפאה.
כוסות חד"פ?
 

מגנום

משתמש סופר מקצוען
איזה אשכול נפלא, מפרגן שופע נדיבות וטוב לב
הכל מריח ונראה מקסים
תודה על כל המתכונים המפורטים - תענוג
אפשר בבקשה את המתכון לעוף?
תודה רבה
תודה

 

טליהבא

משתמש מקצוען
אני ממש אוהבת את הקמח שמרים של אסם משום מה בשבועות האחרונים הוא בקושי תופח גם כשאני מחכה
המון זמן להתפחה שניה ,קרה למישהו?
 

טליהבא

משתמש מקצוען
כן הכל תקין ואני אופה שנים חלות אבל משום מה הבצק כבר פעמיים לא תופח איתן!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קל

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת מִמַּעֲמַקִּים קְרָאתִיךָ יְהוָה:ב אֲדֹנָי שִׁמְעָה בְקוֹלִי תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ קַשֻּׁבוֹת לְקוֹל תַּחֲנוּנָי:ג אִם עֲוֹנוֹת תִּשְׁמָר יָהּ אֲדֹנָי מִי יַעֲמֹד:ד כִּי עִמְּךָ הַסְּלִיחָה לְמַעַן תִּוָּרֵא:ה קִוִּיתִי יְהוָה קִוְּתָה נַפְשִׁי וְלִדְבָרוֹ הוֹחָלְתִּי:ו נַפְשִׁי לַאדֹנָי מִשֹּׁמְרִים לַבֹּקֶר שֹׁמְרִים לַבֹּקֶר:ז יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה כִּי עִם יְהוָה הַחֶסֶד וְהַרְבֵּה עִמּוֹ פְדוּת:ח וְהוּא יִפְדֶּה אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל עֲוֹנֹתָיו:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה