בשרי ריח של שבת

tzivya7

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
פה לצערי אין לי כמויות מדויקות
מפזרים מלח על הדג, משאירים 10 דקות
מכינים רוטב:
שמן זית+ שמן קנולה
שום כתוש
מיץ לימון טרי
מיונז
חרדל
מעט פפריקה, פלפל שחור
כוסברה טריה קצוצה (אפשר גם עגבניות)
אופים על 180 כחצי שעה.
חייבים חרדל ומיונז? ומה עושים שאין עלים חיים בשמיטה?

ואגב לא כתבת על הגליליות מתכון למילוי

אם השבוע את מכינה עוד משהו אז תעלי.... ;)
 

מגנום

משתמש סופר מקצוען
חייבים חרדל ומיונז? ומה עושים שאין עלים חיים בשמיטה?

ואגב לא כתבת על הגליליות מתכון למילוי

אם השבוע את מכינה עוד משהו אז תעלי.... ;)
ככה התיבול הזה הולך, אם את רוצה בלי חרדל ומיונז אולי תלכי על כיוון אחר כמו פסטו או שום ודבש
עשבי תיבול - באמת בעיה ולא תמיד יש

גליליות
להקציף קצפת ריץ' עם כף חמאת בוטנים וחצי כפית קפה נמס
(הכמות הזו מתאימה לחבילה של 17 גליליות בערך. לחבילה של 60 להכפיל את הכמות פי 3)
להעביר לשקית זילוף, למלא את הגליליות כשהן עדיין בקופסא המקורית, להקפיא.
להכין 2 צלוחיות- באחת חבילה וחצי שוקולד מריר מומס, ובאחת קרוקנט בוטנים. לטבול לסרוגין. להקפיא.
 
נערך לאחרונה ע"י מנהל:

elrivka

משתמש פעיל
וואו, נראה מגרה ממש!
איזה אליפות!
אני מוסיפה בסלט זיתים כוס עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים, יוצא מעולה.
באופן כללי, ממליצה מאד על עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים - חוסך מלא עבודה ומתאים למגוון מאכלים - שקשוקה, סלטים, פיצות ועוד
 

קוברנטיס

משתמש רשום
מעמולים תמרים

3 כוסות קמח
חצי כוס שמן
חצי מרגרינה
חצי כוס מים פושרים או מיץ תפוזים
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
שלשת רבעי קופסת מלית תמרים טובה (מיה או ירדן)

לערבב הכל במעבד מזון
לרדד את הבצק דק, לחתוך ל4 ריבועים, למרוח שכבה דקה מהמלית על הבצק, לגלגל לרולדות לסמן עם סכין פרוסות באלכסון עד חצי הגובה
לאפות בחום 180 כ 35 דקות, להזהר שלא יישרף.
לאחר שמוציאים מהתנור לחתוך עד הסוף ולבזוק אבקת סוכר במסננת. לשמור בקופסא אטומה. טוב בהקפאה.
אין סוכר בכלל בבצק ? ויש גם שמן וגם מרגרינה, כן ?

תודה על כל המתכונים..
שווה ביותר !!
 

מגנום

משתמש סופר מקצוען
אין סוכר בכלל בבצק ? ויש גם שמן וגם מרגרינה, כן ?

תודה על כל המתכונים..
שווה ביותר !!
נכון, יש סוכר וניל, ואחרי האפיה מפזרים אבקת סוכר.
כן גם שמן וגם מרגרינה. במקור זה היה מרגרינה שלמה, וניסינו למזער נזקים..
 

יראת גאולה

משתמש מקצוען
חלות
להקפיד להכין לפי המתכון- תמיד יוצא מצוין

ק"ג קמח שמרים של אוסם (או ק"ג קמח + 2 כפות שמרים יבשים)
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 ורבע כוסות מים פושרים
- כוסות של 200 מ"ל

ללוש על מהירות נמוכה. כשמתגבש - כף מלח (לא לשכוח את המלח)
ללוש במשך 7 דקות.
מכסים עם שקית אשפה מתפיחים שעה במקום חמים.
לישה שניה של עוד 7 דקות.
קולעים חלות מיד. מורחים בביצה מעורבבת עם סוכר, ושומשום.
משאירים לתפוח חצי שעה (מונע "התפוצצות" של החלות באפיה)
אופים על חום גבוה- 220
12 דקות/רבע שעה עד שמקבל צבע יפה.

לגבי הקליעה- זו קליעה רגילה של 6, רק שבמקום לשים 6 רצועות אני שמה 3 ארוכות
בצורה כזאת
צפה בקובץ המצורף 1043884
ככה הן יוצאות קצת יותר רחבות ועגלגלות מאשר צרות וארוכות.
מה זו הקליעה הזו?
אשמח להחכים,
החלות נראות נהדר!
 

מגנום

משתמש סופר מקצוען
מה זו הקליעה הזו?
אשמח להחכים,
החלות נראות נהדר!
נראה לי שזה נחשב קליעה של 6,
למרות שכשהסתכלתי על הדרכות בגוגל זה לא בדיוק אותו דבר
אני אנסה לשים לב פעם הבאה, כי לא יודעת לשחזר עכשיו איך בדיוק, עושה על אוטומט.
 

יראת גאולה

משתמש מקצוען
נראה לי שזה נחשב קליעה של 6,
למרות שכשהסתכלתי על הדרכות בגוגל זה לא בדיוק אותו דבר
אני אנסה לשים לב פעם הבאה, כי לא יודעת לשחזר עכשיו איך בדיוק, עושה על אוטומט.
אשמח מאוד! התוצאה מרמזת על שיטה שכדאי לאמץ :)
 

מטרת העל!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה לי שזה נחשב קליעה של 6,
למרות שכשהסתכלתי על הדרכות בגוגל זה לא בדיוק אותו דבר
אני אנסה לשים לב פעם הבאה, כי לא יודעת לשחזר עכשיו איך בדיוק, עושה על אוטומט.
אם תוכלי להעלות הדרכה ברורה,
ממש אודה לך.
משום מה, תמיד מסתבכת עם קליעת 6.
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
אם תוכלי להעלות הדרכה ברורה,
ממש אודה לך.
משום מה, תמיד מסתבכת עם קליעת 6.

פה הוא מסביר מאד ברור.
ראיתי הרבה הדרכות לפני כן ולא הצלחתי לקלוט.
מההדרכה שלו הצלחתי ללמוד.
 

לואיזה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אפשר את המתכון של הגליליות הממולאות?
תודה!!!!
ככה התיבול הזה הולך, אם את רוצה בלי חרדל ומיונז אולי תלכי על כיוון אחר כמו פסטו או שום ודבש
עשבי תיבול - באמת בעיה ולא תמיד יש

גליליות
להקציף קצפת ריץ' עם כף חמאת בוטנים וחצי כפית קפה נמס
(הכמות הזו מתאימה לחבילה של 17 גליליות בערך. לחבילה של 60 להכפיל את הכמות פי 3)
להעביר לשקית זילוף, למלא את הגליליות כשהן עדיין בקופסא המקורית, להקפיא.
להכין 2 צלוחיות- באחת חבילה וחצי שוקולד מריר מומס, ובאחת קרוקנט בוטנים. לטבול לסרוגין. להקפיא.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קל

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת מִמַּעֲמַקִּים קְרָאתִיךָ יְהוָה:ב אֲדֹנָי שִׁמְעָה בְקוֹלִי תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ קַשֻּׁבוֹת לְקוֹל תַּחֲנוּנָי:ג אִם עֲוֹנוֹת תִּשְׁמָר יָהּ אֲדֹנָי מִי יַעֲמֹד:ד כִּי עִמְּךָ הַסְּלִיחָה לְמַעַן תִּוָּרֵא:ה קִוִּיתִי יְהוָה קִוְּתָה נַפְשִׁי וְלִדְבָרוֹ הוֹחָלְתִּי:ו נַפְשִׁי לַאדֹנָי מִשֹּׁמְרִים לַבֹּקֶר שֹׁמְרִים לַבֹּקֶר:ז יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה כִּי עִם יְהוָה הַחֶסֶד וְהַרְבֵּה עִמּוֹ פְדוּת:ח וְהוּא יִפְדֶּה אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל עֲוֹנֹתָיו:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רבי שמעון - הסיפור המלא • אתגר 15

לוח מודעות

למעלה