לא אמורים להישאר הרבה נוזלים. מה שנשאר אני משאירה ומוסיפה את העגבניות והבצל כשהפטריות עדיין חמות (לא רותחות)לסנן את הנוזלים שנשארים מהפטריות? או שבכלל לא אמורים להישאר נוזלים?
את העגבניות והבצל להוסיף כשפטריות עדיין רותחות או אחרי שהן מצטננות מעט?
@java מסירים את הקליפה של העגבניה לפני הטחינה?עוד סלט טעים מאוד שאלתרתי פעם ונכנס לתפריט הקבוע:
דיפ איטלקי:
2 עגבניות בשלות
1 בצל
4 שיני שום קלופות
מסדרים את הירקות חצויים בתבנית אלומניום מגודל מתאים, כך שכל התבנית תהיה מלאה.
מפזרים בינהם את שיני השום.
מזלפים שמן זית על הירקות ומפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס.
אופים בחום של 200 מעלות כחצי שעה, עד לריכוך.
אם השכבה העליונה של הבצל נשרפה ניתן להסיר אותה.
טוחנים במעבד מזון למטבל חלק.
בד"כ אני לא מסירה.@java מסירים את הקליפה של העגבניה לפני הטחינה?
השארתי את הקליפה, יצא מעולה!!בד"כ אני לא מסירה.
אם זה נשרף ונהיה ממש שחור אני מסירה את החלקים השחורים.
מקווה שהתשובה עדיין עזרה...
שמחה לשמוע!השארתי את הקליפה, יצא מעולה!!
הכנתי לשבת. יצא מאוד טעים!עוד סלט טעים מאוד שאלתרתי פעם ונכנס לתפריט הקבוע:
דיפ איטלקי:
2 עגבניות בשלות
1 בצל
4 שיני שום קלופות
מסדרים את הירקות חצויים בתבנית אלומניום מגודל מתאים, כך שכל התבנית תהיה מלאה.
מפזרים בינהם את שיני השום.
מזלפים שמן זית על הירקות ומפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס.
אופים בחום של 200 מעלות כחצי שעה, עד לריכוך.
אם השכבה העליונה של הבצל נשרפה ניתן להסיר אותה.
טוחנים במעבד מזון למטבל חלק.
הכנתי לשבת. יצא מאוד טעים!
תודה רבה!
הכנתי לשבת. יצא מאוד טעים!
תודה רבה!
תודה לכן על הפידבק.גם אני עשיתי...
יצא מדהים.
תודה!
סלט מלפפונים א'
אין לי כמויות מדויקות.
אבל ממש טעים ומרענן!
פרוסות מלפפונים לא קלופים
קוביות מלפפון חמוץ
בצל לבן קצוץ דק
(שמיר)
התיבול:
מיונז
סוכר
מלח
פלפל
שום גבישי
המיונז זה מה שמגבשסליחה על ההקפצה
צריך שמן או נוזל אחר?
אצלנו זה בגרסה שונה:סלט ערבי - מושלם וקל הכנה
3 עגבניות
3 שיני שום
כפית מלח
כפית סוכר
פטרוזיליה (בעיקר ליופי...)
לטחון הכל במעבד מזון, וזהו. (מומלץ לטעום ולתקן תיבול, לא חובה).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק ח
א לַמְנַצֵּחַ עַל הַגִּתִּית מִזְמוֹר לְדָוִד:ב יְהוָה אֲדֹנֵינוּ מָה אַדִּיר שִׁמְךָ בְּכָל הָאָרֶץ אֲשֶׁר תְּנָה הוֹדְךָ עַל הַשָּׁמָיִם:ג מִפִּי עוֹלְלִים וְיֹנְקִים יִסַּדְתָּ עֹז לְמַעַן צוֹרְרֶיךָ לְהַשְׁבִּית אוֹיֵב וּמִתְנַקֵּם:ד כִּי אֶרְאֶה שָׁמֶיךָ מַעֲשֵׂי אֶצְבְּעֹתֶיךָ יָרֵחַ וְכוֹכָבִים אֲשֶׁר כּוֹנָנְתָּה:ה מָה אֱנוֹשׁ כִּי תִזְכְּרֶנּוּ וּבֶן אָדָם כִּי תִפְקְדֶנּוּ:ו וַתְּחַסְּרֵהוּ מְּעַט מֵאֱלֹהִים וְכָבוֹד וְהָדָר תְּעַטְּרֵהוּ:ז תַּמְשִׁילֵהוּ בְּמַעֲשֵׂי יָדֶיךָ כֹּל שַׁתָּה תַחַת רַגְלָיו:ח צֹנֶה וַאֲלָפִים כֻּלָּם וְגַם בַּהֲמוֹת שָׂדָי:ט צִפּוֹר שָׁמַיִם וּדְגֵי הַיָּם עֹבֵר אָרְחוֹת יַמִּים:י יְהוָה אֲדֹנֵינוּ מָה אַדִּיר שִׁמְךָ בְּכָל הָאָרֶץ: