אני אמורה להכין הזמנה של עוגת בתמצוה עם בצק סוכר
מיניסיוני (ואין לי הרבה בזה) צריך להכין את כל העיטוף ביום האחרון. נכון?
כי אי אפשר להכניס את העוגה עטופה בבצק סוכר במקפיא\מקרר (פעם אחת הספיק לי מה שקרה ...)
השאלה שלי אני בלחץ שישאר לי את כל בעבודה לאותו היום ועוד אני מלמדת וכו...
אז חשבתי אולי להכין את האלמנטים(פרחים) מראש ולשמור איפה שהוא.
מה אתן אומרות?
מיניסיוני (ואין לי הרבה בזה) צריך להכין את כל העיטוף ביום האחרון. נכון?
כי אי אפשר להכניס את העוגה עטופה בבצק סוכר במקפיא\מקרר (פעם אחת הספיק לי מה שקרה ...)
השאלה שלי אני בלחץ שישאר לי את כל בעבודה לאותו היום ועוד אני מלמדת וכו...
אז חשבתי אולי להכין את האלמנטים(פרחים) מראש ולשמור איפה שהוא.
מה אתן אומרות?