פרחים מבצק סוכר נשמרים 3 ימים ?

הנושא בפורום 'פורום אמנות ויצירה' פורסם ע"י רותי12, ‏14/1/19.

  1. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,185
    תודות :
    8,491
    נקודות:
    159
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    אני אמורה להכין הזמנה של עוגת בתמצוה עם בצק סוכר
    מיניסיוני (ואין לי הרבה בזה) צריך להכין את כל העיטוף ביום האחרון. נכון?
    כי אי אפשר להכניס את העוגה עטופה בבצק סוכר במקפיא\מקרר (פעם אחת הספיק לי מה שקרה ...)
    השאלה שלי אני בלחץ שישאר לי את כל בעבודה לאותו היום ועוד אני מלמדת וכו...
    אז חשבתי אולי להכין את האלמנטים(פרחים) מראש ולשמור איפה שהוא.
    מה אתן אומרות?
     
  2. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל צילום מקצועי פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    3,985
    תודות :
    8,715
    נקודות:
    134
    פרחים מבצק סוכר-
    אפשר לשמור בקופסא סגורה ואטומה בחוץ.
     
    רותי12 ו-חדוי כנרת אוהבים את זה.
  3. gbg

    gbg משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏19/6/17
    הודעות:
    3,466
    תודות :
    8,086
    נקודות:
    159
    עיסוק:
    אדריכלות ועיצוב פנים
    מיקום:
    צפון הארץ
    אמור להחזיק מעמד במקום יבש וקריר
     
    רותי12 אוהב/ת את זה.
  4. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,185
    תודות :
    8,491
    נקודות:
    159
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    ניסית?בטוח?
     
  5. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,185
    תודות :
    8,491
    נקודות:
    159
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    א
    אמור? או ניסית?
     
  6. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל צילום מקצועי פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    3,985
    תודות :
    8,715
    נקודות:
    134
    כן.
    קופסא אטומה, ולשמור בארון סגור.
     
    רותי12 אוהב/ת את זה.
  7. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,185
    תודות :
    8,491
    נקודות:
    159
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    איזה כייף שניסית ואני יכולה לסמוך עליך!!!
     
    קלרינט אוהב/ת את זה.
  8. gbg

    gbg משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏19/6/17
    הודעות:
    3,466
    תודות :
    8,086
    נקודות:
    159
    עיסוק:
    אדריכלות ועיצוב פנים
    מיקום:
    צפון הארץ
    לא ניסיתי לשמור פרחים אבל היו לי שאריות של בצק סוכר מעוגה שעשיתי ונשמרו אצלי בארון כמה חודשים טובים בלי שום שינוי עד שהשתמשתי שוב
    עוגה , גם יבשה לא כדאי , מכירה מישהי ששמרה עוגה מצופה בבצק סוכר בחוץ 3ימים וכשחתכו היה עובש ...:eek:
     
    rivkic ו-קלרינט אוהבים את זה.
  9. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,185
    תודות :
    8,491
    נקודות:
    159
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    עוד שאלה
    איך מדביקים את הפרחים לעוגה?
    ואם אני רוצה להדביק פנינים אכילות על הבצק סוכר ? עם מים?
     
    קלרינט אוהב/ת את זה.
  10. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,185
    תודות :
    8,491
    נקודות:
    159
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    תודה רבה
    העוגה אני מוציאה (מוכנה) באותו יום מהמקפיא או יום קודם...
     
  11. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל צילום מקצועי פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    3,985
    תודות :
    8,715
    נקודות:
    134
    :eek::eek::eek:
     
    gbg אוהב/ת את זה.
  12. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל צילום מקצועי פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    3,985
    תודות :
    8,715
    נקודות:
    134
    יש סוג של דבק אכיל בדיוק בשביל המטרה הזו
    נדמה לי קוראים לזה קרם מרשמלו.

    אני חושבת שאפשר גם להדביק עם שוקולד לבן מומס (אבל לשים ממש קצת, כדי שלא יראו)

    קראתי שאפשר להשתמש בריבה (ולא בריץ'), בשביל להדביק את ציפוי בצק הסוכר מסביב לעוגה.
     
  13. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,185
    תודות :
    8,491
    נקודות:
    159
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    טוב מקווה שיהיה לי זמן לנסיונות. את בטוחה בקרם מרשמלו. ? אם כן אני קונה אותו
     
    קלרינט אוהב/ת את זה.
  14. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל צילום מקצועי פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    3,985
    תודות :
    8,715
    נקודות:
    134
    ראיתי אותו בחנות קופסקית (נחמיה פינת עזרא)
    לא ניסיתי.
     
    רותי12 אוהב/ת את זה.
  15. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,185
    תודות :
    8,491
    נקודות:
    159
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    עוד שאלה על בצק סוכר @hbecker @קלרינט
    כל הסרטונים על עיטוף בב.סוכר זה על עוגה גבוהה אחידה.
    וכך זה יוצא חלק ויפה
    אני לא יכולה לאפות עוגה כזו גבוהה א. כי אין לי תבנית כ"כ עמוקה ב. כי אני חייבת שהעוגה תהיה טעימה .אני רוצה לאפות כמה עוגות קטנות בתבניות עגולות נמוכות ואז למרוח קרם גנאש ביניהם.
    השאלה איך אני אח"כ מיישרת את הדפנות לפני הנחת הב.סוכר ? הרי אני לא יכולה למרוח קרם קצפת כדי ליישר כי הקצפת תתקלקל וגם לא יודעת אם הבצק ידבק לה...
    מקווה שהבנתם את השאלה המסובכת שלי...
     
  16. hbecker

    hbecker משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏19/2/14
    הודעות:
    12,129
    תודות :
    32,784
    נקודות:
    159
    מישרים בעזרת סכין. בעבודת ניסור עדינה

    בצק סוכר שהכנת ממנו משהו שומרים בחוץ אפילו לשבוע. ולא חייב שיהיה מכוסה. אם לא מכוסה זה פשוט יתקשה מהר יותר.

    מדביקים קישוטים לבצק סכר בעזרת מעט מים. בזהירות, עם מנקה אזניים.
     
    קלרינט ו-רותי12 אוהבים את זה.
  17. ליצ'י

    ליצ'י משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏9/1/18
    הודעות:
    1,188
    תודות :
    5,662
    נקודות:
    124
    חוזרת על מה שכבר בעצם כתבו כאן,
    פרחים מבצק סוכר אין בעיה לשמור בקופסא בחוץ.
    (גם בחנות המתמחות מוכרים פרחים מוכנים בקופסת פלסטיק אטומה ועומד בחוץ)
    להדביק עם מעט מים.
    את הפנינים הייתי מדביקה עם שוקולד מומס (עדיף לבן, כדי שלא יראו)
    יישור עם סכין חדה (מחזיקה את הסכין לאורך ומיישרת) - לאחר ההרכבה. (כדי שיצא אחיד לגמרי)
    עם את מצפה ישר מהמקפיא שימי לב שלא יהיה על העוגה קרח מההקפאה.
     
    קלרינט ו-רותי12 אוהבים את זה.
  18. ו8

    ו8 משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏21/10/15
    הודעות:
    480
    תודות :
    3,932
    נקודות:
    99
    Xליחה על הסטת האשכול
    כמה זמן נשמר רויאל אייסינג מוכן לשימוש?
    במקרר או בחוץ?
    @hbecker אשמח לעזרתך...
    תודה
     
  19. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל צילום מקצועי פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    3,985
    תודות :
    8,715
    נקודות:
    134
    מירי456 אוהב/ת את זה.
  20. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,185
    תודות :
    8,491
    נקודות:
    159
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    מהמם ! אבל זה סיפור שאני צריכה לרשום... !!!
     
    קלרינט אוהב/ת את זה.