פרחים מבצק סוכר נשמרים 3 ימים ?

הנושא בפורום 'פורום אמנות ויצירה' פורסם ע"י רותי12, ‏14/1/19.

  1. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,518
    תודות :
    10,850
    נקודות:
    293
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    סוג מצלמה:
    קנון D
    אני אמורה להכין הזמנה של עוגת בתמצוה עם בצק סוכר
    מיניסיוני (ואין לי הרבה בזה) צריך להכין את כל העיטוף ביום האחרון. נכון?
    כי אי אפשר להכניס את העוגה עטופה בבצק סוכר במקפיא\מקרר (פעם אחת הספיק לי מה שקרה ...)
    השאלה שלי אני בלחץ שישאר לי את כל בעבודה לאותו היום ועוד אני מלמדת וכו...
    אז חשבתי אולי להכין את האלמנטים(פרחים) מראש ולשמור איפה שהוא.
    מה אתן אומרות?
     
  2. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל צילום מקצועי פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    4,429
    תודות :
    12,260
    נקודות:
    254
    פרחים מבצק סוכר-
    אפשר לשמור בקופסא סגורה ואטומה בחוץ.
     
    רותי12 ו-חדוי כנרת אוהבים את זה.
  3. gbg

    gbg משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏19/6/17
    הודעות:
    4,049
    תודות :
    10,208
    נקודות:
    255
    עיסוק:
    אדריכלות ועיצוב פנים
    מיקום:
    צפון הארץ
    אמור להחזיק מעמד במקום יבש וקריר
     
    רותי12 אוהב/ת את זה.
  4. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,518
    תודות :
    10,850
    נקודות:
    293
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    סוג מצלמה:
    קנון D
    ניסית?בטוח?
     
  5. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,518
    תודות :
    10,850
    נקודות:
    293
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    סוג מצלמה:
    קנון D
    א
    אמור? או ניסית?
     
  6. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל צילום מקצועי פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    4,429
    תודות :
    12,260
    נקודות:
    254
    כן.
    קופסא אטומה, ולשמור בארון סגור.
     
    רותי12 אוהב/ת את זה.
  7. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,518
    תודות :
    10,850
    נקודות:
    293
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    סוג מצלמה:
    קנון D
    איזה כייף שניסית ואני יכולה לסמוך עליך!!!
     
    קלרינט אוהב/ת את זה.
  8. gbg

    gbg משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏19/6/17
    הודעות:
    4,049
    תודות :
    10,208
    נקודות:
    255
    עיסוק:
    אדריכלות ועיצוב פנים
    מיקום:
    צפון הארץ
    לא ניסיתי לשמור פרחים אבל היו לי שאריות של בצק סוכר מעוגה שעשיתי ונשמרו אצלי בארון כמה חודשים טובים בלי שום שינוי עד שהשתמשתי שוב
    עוגה , גם יבשה לא כדאי , מכירה מישהי ששמרה עוגה מצופה בבצק סוכר בחוץ 3ימים וכשחתכו היה עובש ...:eek:
     
    rivkic ו-קלרינט אוהבים את זה.
  9. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,518
    תודות :
    10,850
    נקודות:
    293
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    סוג מצלמה:
    קנון D
    עוד שאלה
    איך מדביקים את הפרחים לעוגה?
    ואם אני רוצה להדביק פנינים אכילות על הבצק סוכר ? עם מים?
     
    קלרינט אוהב/ת את זה.
  10. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,518
    תודות :
    10,850
    נקודות:
    293
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    סוג מצלמה:
    קנון D
    תודה רבה
    העוגה אני מוציאה (מוכנה) באותו יום מהמקפיא או יום קודם...
     
  11. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל צילום מקצועי פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    4,429
    תודות :
    12,260
    נקודות:
    254
    :eek::eek::eek:
     
    gbg אוהב/ת את זה.
  12. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל צילום מקצועי פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    4,429
    תודות :
    12,260
    נקודות:
    254
    יש סוג של דבק אכיל בדיוק בשביל המטרה הזו
    נדמה לי קוראים לזה קרם מרשמלו.

    אני חושבת שאפשר גם להדביק עם שוקולד לבן מומס (אבל לשים ממש קצת, כדי שלא יראו)

    קראתי שאפשר להשתמש בריבה (ולא בריץ'), בשביל להדביק את ציפוי בצק הסוכר מסביב לעוגה.
     
  13. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,518
    תודות :
    10,850
    נקודות:
    293
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    סוג מצלמה:
    קנון D
    טוב מקווה שיהיה לי זמן לנסיונות. את בטוחה בקרם מרשמלו. ? אם כן אני קונה אותו
     
    קלרינט אוהב/ת את זה.
  14. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל צילום מקצועי פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    4,429
    תודות :
    12,260
    נקודות:
    254
    ראיתי אותו בחנות קופסקית (נחמיה פינת עזרא)
    לא ניסיתי.
     
    רותי12 אוהב/ת את זה.
  15. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,518
    תודות :
    10,850
    נקודות:
    293
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    סוג מצלמה:
    קנון D
    עוד שאלה על בצק סוכר @hbecker @קלרינט
    כל הסרטונים על עיטוף בב.סוכר זה על עוגה גבוהה אחידה.
    וכך זה יוצא חלק ויפה
    אני לא יכולה לאפות עוגה כזו גבוהה א. כי אין לי תבנית כ"כ עמוקה ב. כי אני חייבת שהעוגה תהיה טעימה .אני רוצה לאפות כמה עוגות קטנות בתבניות עגולות נמוכות ואז למרוח קרם גנאש ביניהם.
    השאלה איך אני אח"כ מיישרת את הדפנות לפני הנחת הב.סוכר ? הרי אני לא יכולה למרוח קרם קצפת כדי ליישר כי הקצפת תתקלקל וגם לא יודעת אם הבצק ידבק לה...
    מקווה שהבנתם את השאלה המסובכת שלי...
     
  16. hbecker

    hbecker משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏19/2/14
    הודעות:
    13,371
    תודות :
    42,825
    נקודות:
    293
    מישרים בעזרת סכין. בעבודת ניסור עדינה

    בצק סוכר שהכנת ממנו משהו שומרים בחוץ אפילו לשבוע. ולא חייב שיהיה מכוסה. אם לא מכוסה זה פשוט יתקשה מהר יותר.

    מדביקים קישוטים לבצק סכר בעזרת מעט מים. בזהירות, עם מנקה אזניים.
     
    קלרינט ו-רותי12 אוהבים את זה.
  17. ליצ'י

    ליצ'י משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏9/1/18
    הודעות:
    1,440
    תודות :
    6,837
    נקודות:
    174
    חוזרת על מה שכבר בעצם כתבו כאן,
    פרחים מבצק סוכר אין בעיה לשמור בקופסא בחוץ.
    (גם בחנות המתמחות מוכרים פרחים מוכנים בקופסת פלסטיק אטומה ועומד בחוץ)
    להדביק עם מעט מים.
    את הפנינים הייתי מדביקה עם שוקולד מומס (עדיף לבן, כדי שלא יראו)
    יישור עם סכין חדה (מחזיקה את הסכין לאורך ומיישרת) - לאחר ההרכבה. (כדי שיצא אחיד לגמרי)
    עם את מצפה ישר מהמקפיא שימי לב שלא יהיה על העוגה קרח מההקפאה.
     
    קלרינט ו-רותי12 אוהבים את זה.
  18. ו8

    ו8 משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏21/10/15
    הודעות:
    520
    תודות :
    4,219
    נקודות:
    149
    Xליחה על הסטת האשכול
    כמה זמן נשמר רויאל אייסינג מוכן לשימוש?
    במקרר או בחוץ?
    @hbecker אשמח לעזרתך...
    תודה
     
  19. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל צילום מקצועי פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    4,429
    תודות :
    12,260
    נקודות:
    254
    מירי456 אוהב/ת את זה.
  20. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    8,518
    תודות :
    10,850
    נקודות:
    293
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    סוג מצלמה:
    קנון D
    מהמם ! אבל זה סיפור שאני צריכה לרשום... !!!
     
    קלרינט אוהב/ת את זה.