עוגות/עוגיות פעם שלישית לאלפחורס שלי!!

בנברקית

משתמש מקצוען
לי יש מתכון פצצה עם שמן קוקוס! נימוח ומושלם כמעט כמו המקורי (טעם החמאה בהחלט חסר)
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי

רותי 1

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
סגורות?
או 70 לפני המילוי (תכל'ס 35 עוגיות)?
כשהכפלתי הכמות היא 70 בסה"כ.
במתכון שהבאת העוגיות שומרות על העובי שלהן בשוליים או שהן משתטחות? כי כבר היו לי פעמים שהשתטחו ולא יצאו יפה...
שומרות מאוד על העובי,יציבות מאוד!!!
עוד שאלה אחרונה לפני שמכינה בעז"ה - 3 חלבונים? לא חלמונים?
וואאאאאאאוו טוב ששאלת,
טעותת שלי!!! חלמונים!!!!!!
@hbecker
אשמח שתתקני, תערכי!!
לעוגיות יש את הטעם המיוחד של האלפחורס?
ועוד איזה...אתן תתמוגגו!!
על אחריותי!!

תודה על התגובות והערות!!!!
 

שרה ב.

משתמש צעיר
גם אני מצטרפת לכך שבעיני הטעם של החמאה בעוגיות אלפחורס ממש חובה.
פעם טעמתי עוגיות אלפחורס שנעשו עם מרגרינה וזה פשוט לא היה דומה.....
מדברים פה על שמן ולא על מרגרינה, כל הרעיון שלא משתמשים בחמאה זה בגלל המרקם של העוגיות ואני חושבת שמרגרינה עושה את אותה פעילות, כך שאין כל הבדל בשימוש בחמאה לבין שימוש במרגרינה.
חוץ מהטעם כמובן...
 

בנברקית

משתמש מקצוען
מדברים פה על שמן ולא על מרגרינה, כל הרעיון שלא משתמשים בחמאה זה בגלל המרקם של העוגיות ואני חושבת שמרגרינה עושה את אותה פעילות, כך שאין כל הבדל בשימוש בחמאה לבין שימוש במרגרינה.
חוץ מהטעם כמובן...
לדעתי חמאה נותנת מרקם נימוח ונמס בפה יותר. מרגרינה יותר פריך..
המתכון שאני עושה עם שמן קוקוס הוא לא רק להמיר את החמאה בשמן קוקוס, הוא קצת שונה וזוכה להגיע למרקם הנימוח ונמס בפה של האלפחורס עם החמאה.
בהמשך אעלה בע"ה
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
גם אני מצטרפת לכך שבעיני הטעם של החמאה בעוגיות אלפחורס ממש חובה.
פעם טעמתי עוגיות אלפחורס שנעשו עם מרגרינה וזה פשוט לא היה דומה.....
וסתם ככה אם המלית כבר חלבית למה לא ליהנות עד הסוף עם חמאה.
זה כמו להכין עוגת גבינה עם בסיס מלא במרגרינה.
קינוחי פרווה כבר יש לנו די והותר ושמן קנולה/קוקוס לעולם לא ישתוו לטעם של חמאה.
 

רותי 1

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
ועוד שאלה
באיזו ריבת חלב השתמשת?
של פוליבה.
וסתם ככה אם המלית כבר חלבית למה לא ליהנות עד הסוף עם חמאה.
זה כמו להכין עוגת גבינה עם בסיס מלא במרגרינה.
קינוחי פרווה כבר יש לנו די והותר ושמן קנולה/קוקוס לעולם לא ישתוו לטעם של חמאה.
הטעם שלהם ממש כמו העוגיות המקוריות, אין צורך בחמאה.
 

בנברקית

משתמש מקצוען
המתכון המקורי של האלפחורס מכיל שומן צמחי ולא חמאה?
אני לא חושבת כך.
את המתכון הנ"ל עושה ארגנטינאית שטוענת שהו המתכון המקורי.. ללא שומן מוקשה כלל.
כך זה יוצא נימוח ונמס יותר בלי שזה "נשבר" והמלית בורחת החוצה בנגיסה
מעניין לנסות בהחלט.
 

עפל

משתמש צעיר
הכנתי אתמול ויצא ממש טעים, ממליצה,
אני הייתי צריכה להוסיף עוד קצת שמן,
היתרון שהיה לי במתכון הזה שהבצק פרווה יכולתי לאפות בתנור פרווה (יש לי גם חלבי אבל הוא לא אופה כ"כ טוב),
תודה רבה
 

דאון

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
כבר הרבה פעמים ניסיתי מתכונים שונים של אלפחורס.
וכל פעם אני מתאכזבת מחדש... הבצק דביק נורא ועד שאני מסיימת להתמרח איתו - יוצאת כמות כ"כ קטנה...
האם במתכון הזה יהיה לי יותר קל?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  18  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה