המתכון הכי קל שמצאתי לעוגיות המדהימות, החלביות, הנימוחות -- לעוגיות האלפחורס
ולמתכון-
3 חלמונים,
ביצה שלמה
כוס סוכר
חצי כוס שמן
לערבב היטב!!
להוסיף-
250 ג' קורנפלור
2 כוסות קמח
וזהו...
אחרי שעשיתן את הבצק (הוא רך, ונעים) לעטוף אותו בניילון נצמד ולקרר במקרר קצת, 10-15 דקות
אח"כ מרדדים וקורצים עיגולים בגודל הרצוי
מכניסים לתנור על 180,
עד שרואים שהן שחומות קצת ממש בתחתית
(הם עוגות אשכנזיות..בהירות מאוד!)
מחכים שיתקררו, שמים בעזרת כפית ריבת חלב,
ומגלגלים בקוקוס.
בתאבון]]]
ולמתכון-
3 חלמונים,
ביצה שלמה
כוס סוכר
חצי כוס שמן
לערבב היטב!!
להוסיף-
250 ג' קורנפלור
2 כוסות קמח
וזהו...
אחרי שעשיתן את הבצק (הוא רך, ונעים) לעטוף אותו בניילון נצמד ולקרר במקרר קצת, 10-15 דקות
אח"כ מרדדים וקורצים עיגולים בגודל הרצוי
מכניסים לתנור על 180,
עד שרואים שהן שחומות קצת ממש בתחתית
(הם עוגות אשכנזיות..בהירות מאוד!)
מחכים שיתקררו, שמים בעזרת כפית ריבת חלב,
ומגלגלים בקוקוס.
בתאבון]]]
נערך לאחרונה ע"י מנהל: