מאיפה את בארץ?אפשר להשתמש בכוס מקומחת זה נהדר. כמובן עדיף מפלסטיק
ברוב רשתות השיווק יש
מאיפה את בארץ?אפשר להשתמש בכוס מקומחת זה נהדר. כמובן עדיף מפלסטיק
לנו היה כזה מכשיר (קיבלנו מתנה) ובסוף מרוב ייאוש מהתוצאה - נזרק לפח.
זה כלי ממש נחמד! הילדים אצלי ממש אוהבים לאכול את התפוח כך כשהוא בלי ליבה, בלי קליפה והספירלה הזו ממש נחמדה להם.לנו היה כזה מכשיר (קיבלנו מתנה) ובסוף מרוב ייאוש מהתוצאה - נזרק לפח.
יש כמה סוגי מכשירים איכותיים יותר ופחות, או שפשוט לא ידענו כיצד להשתמש בו?
אין לי מושגגגלנו היה כזה מכשיר (קיבלנו מתנה) ובסוף מרוב ייאוש מהתוצאה - נזרק לפח.
יש כמה סוגי מכשירים איכותיים יותר ופחות, או שפשוט לא ידענו כיצד להשתמש בו?
כן בהחלט מתאים!@שדה אור ,
המכשיר לפנקייקים מתאים גם לחביתות - בלילה דלילה?
(מחפשת למישהי שמריצה 100 חביתות אחת אחרי השניה במכשיר בלינצעס)
תודה!
יש לכם כלי שמשמש אתכם במטבח ואתם ממליצים עליו? כאן האשכול להמלצות!
הרבה פעמים אני נתקלת בשאלות כמו "איפה משיגים את התבנית הזו?", באיזה עוד תבניות אפשר להשתמש במתכון הזה?", "אפשר קישור לתבנית הזו?"...וכו' אז כאן המקום להמלצות לרכישות כלי עזר למטבח. זה יכול להיות תבניות סיליקון, פוליקרבונט, גימיק שימושי [בהדגשה על שימושי], משטחי רידוד, מערוכים מיוחדים, קורצנים...www.prog.co.il
כביסה@ה. בקר היקרה!
כביסה או כלים?
לפעמים ככה ולפעמים ככה. תוך כדי שימוש ניתן ללמוד על חוזק הלחיצה (עדינה יותר) שתגרום לפיזור טוב ולא לשפריץ חזק.@שוקולד אגוזים התרסיס שמן משפריץ בפריסה?
כאילו הכוונה האם הוא נקודתי או שמשפריץ על כל המחבת?
בתקווה שהובנתי
מומלץ בחום, לפני שנים קניתי באיקאה, לא מוצאת קישור, כנראה כבר לא קיים,אין לי קישור, אבל-
קיבלתי הרבה המלצות על מספריים לעוף.
אומרים שזה יעיל מאוד ומקל על העבודה.
לי יש את התבנית הזו - פשוט מווושלם!!! משתמשת בן המון, זה כמעט שלם, אין שלם לגמרי.אני מחפשת תבנית סיליקון לכדורים - לא לחצאי כדורים אלא לכדורים שלמים
יש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: