אולי בגלל שזה שיווקיאני לא מצליחה לפתוח את הקישור הזה
סתומרת לא עולה לי כלום...
מישי הצליחה?
אני הצלחתי לפתוח
@בינה
אולי בגלל שזה שיווקיאני לא מצליחה לפתוח את הקישור הזה
סתומרת לא עולה לי כלום...
מישי הצליחה?
אויש
וואאה אלופה אין מה להוסיףאני אתחיל:
תבניות לשוקולדים:
צפה בקובץ המצורף 10014401.94US $ 26% OFF|חדש שוקולד תבניות סיליקון מזון כיתה שאינו מקל עוגת אפיית עיצוב סוכריות עובש סיליקון 3D עובש מטבח גאדג 'ט DIY| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
צפה בקובץ המצורף 1001441
צפה בקובץ המצורף 10014422.44US $ 35% OFF|סיליקון עובש 12 שוקולד עובש יצק קונדיטוריה ממתק עובש עוגת מצב קישוט מטבח אפיית אבזרים|תבניות לעוגות| - AliExpress
צפה בקובץ המצורף 1001443
אמנם באליאקספרס ייעדו את אלו לסבונים. אני משתמשת בהם לשוקולדים ופטיפורים0.01US $ 99% OFF|לב אהבת אונה כיכר סיליקון עובש סופגנייה קינוח אפייה פאן קרח קרם ביסקוויט עוגת כלי DIY סבון עובש קיטור תנור שימוש|תבניות לעוגות| - AliExpress
צפה בקובץ המצורף 1001444
צפה בקובץ המצורף 10014452.6US $ 39% OFF|סיליקון עובש 2 גודל ופל שוקולד עובש יצק קונדיטוריה ממתק עובש עוגת מצב קישוט מטבח אפיית אבזרים|תבניות לעוגות| - AliExpress
תבנית למאפינס:
אני מכינה בהם גם שבלולי שמרים. מניחה שבלול בפנים ויודעת בוודאות שישמור על צורה עגולה ממש.
צפה בקובץ המצורף 1001446
תבניות לפטיפורים [מה ההבדל בינם לתבניות לשוקולד? גודל השקעים. כאן הם גדולים יותר]:
צפה בקובץ המצורף 10014470.01US $ 99% OFF|עגול מאפיית תבניות סיליקון תבנית אפיית מאפה עוגת טופס Cupcake מאפין עובש סופגניות סיליקון סבון עובש שוקולד כלים|תבניות לעוגות| - AliExpress
תבניות סיליקון לעוגה:
תבנית קוגלהוף
צפה בקובץ המצורף 10014496.84US $ 24% OFF|עוגת תבניות סיליקון 9 אינץ בישול שאינו מקל מוס שיפון פודינג ג 'לי קרח קרמים אדום כחול גדול חלול עגול מטבח כלים|תבניות לעוגות| - AliExpress
מנג'טים מסיליקון, צורו שונות:
צפה בקובץ המצורף 10014500.01US $ 99% OFF|12 יח'\חבילה סיליקון עוגת כוס עגול בצורת מאפין Cupcake אפיית תבניות בית מטבח בישול אספקת עוגת קישוט כלים|תבניות לעוגות| - AliExpress
תבניות סיליקון לארטיקים:
צפה בקובץ המצורף 10014522.66US $ 30% OFF|סיליקון עובש שוקולד עובש סיליקון מאפה עובש אפיית תבניות עבור גלידת ארטיק עובש קרח קרם סיליקון עובש|מכונות גלידה| - AliExpress
צפה בקובץ המצורף 10014557.22US $ 30% OFF|עוגת תבניות סיליקון גלידת תבניות מזון בטוח להכנת קרטיב קרח לולי עובש שוקולד תבניות ארטיק תבניות סיליקון עובש|מכונות גלידה| - AliExpress
צפה בקובץ המצורף 10014572.24US $ 30% OFF|סיליקון ארטיק עובש סיליקון עובש שוקולד קרח קרם מקבלי עובש סיליקון תבניות או קרח קרם קרח עובש ארטיק מקלות|מכונות גלידה| - AliExpress
צפה בקובץ המצורף 10014592.14US $ 46% OFF|4/8 חור סיליקון קרח קרם צורות ארטיק תבניות DIY תוצרת בית קינוח מקפיא פירות מיץ קרח פופ קוביית יצרנית עובש עם מקלות|מכונות גלידה| - AliExpress
תבניות לקינוחים:
צפה בקובץ המצורף 10014612.52US $ 29% OFF|3D 6 חלל יהלומי אהבת סיליקון עוגת תבניות לב פונדנט לקשט כלים שוקולד מאפה תבניות מטבח אפיית אבזרים|תבניות לעוגות| - AliExpress
צפה בקובץ המצורף 10014622.17US $ 26% OFF|חצי כדור סיליקון סבון תבניות בישול עוגת קישוט כלים פודינג ריבת שוקולד פונדנט עובש כדור צורת ביסקוויט 1 pcs|תבניות לעוגות| - AliExpress
צפה בקובץ המצורף 10014631.77US $ 31% OFF|8 חורים סיליקון עוגת עובש אפיית מאפה שוקולד פודינג עובש DIY מאפין מוס קרח קרמים ביסקוויט עוגת עובש כלים|תבניות לעוגות| - AliExpress
צפה בקובץ המצורף 10014641.18US $ 30% OFF|סיליקון עובש 3D מקל צורת עבור שוקולד כמהין מוס עוגת קינוח עובש DIY אפיית תבניות מטבח אבזרים|תבניות לעוגות| - AliExpress
צפה בקובץ המצורף 10014655.09US $ 19% OFF|3D עוגת עובש אקראי צבע סיליקון מאפה שוקולד עובש בישול אפיית DIY אמנות מוס כלי|תבניות לעוגות| - AliExpress
זה מתאים לבלינצעס?כלי נח בטירוף לבלילה של פנקייקס,קאפקייקס וכד'!!בגדי נשים וגברים, קנה אופנה אונליין | SHEIN
מנעליים לבגדים, מציוד ספורט ועד אביזרים. את כל ההשראה לאופנה והטרנדים האחרונים תוכלו ב למצוא אונליין SHEINil.shein.com
מערבבים את כל החומרים בפנים ופשוט שופכים בקלות למחבת/תבנית.
ממליצה מאודדד
מאז שיש לי את הכלי הזה כשרוצים לפנק עם פנקייקס-זה ענין של דקות!וכמובן שהם יוצאים גם עגולים ואחידים...
צפה בקובץ המצורף 1003472
את בטוחה שצריך הגעלה?? שאלתי פעם על סכום שמחובר לפלסטיק ואמרו שמספיק טבילהאני מכורה לזה
מדגם מהיר - הכל מנסיון ומומלץ מאד
1. מחלק בצק מפלסטיק
מעולה ולא מצריך טבילה והגעלה
צפה בקובץ המצורף 1004038
ציוד אפייה כלים אחרים
Ontdek meer over ציוד אפייה כלים אחרים en onze allernieuwste כלי פיסול ועיצוב op SHEIN! Shop vandaag nog op SHEIN!il.shein.com
2. משקל מטבח
קטן וקומפקטי. עובד מצוין כבר תקופה.
צפה בקובץ המצורף 1004039
בגדי נשים וגברים, קנה אופנה אונליין | SHEIN
מנעליים לבגדים, מציוד ספורט ועד אביזרים. את כל ההשראה לאופנה והטרנדים האחרונים תוכלו ב למצוא אונליין SHEINil.shein.com
3. מוציא ליבת תפוח - Apple corer
צריך להגעיל ולטבול
צפה בקובץ המצורף 1004041
בגדי נשים וגברים, קנה אופנה אונליין | SHEIN
לדעתי כןזה מתאים לבלינצעס?
למה שמוציא את פנים התפוח, זה משולב עם פלסטיקלאיזה מהם את מתכוונת?
אני שאלתי ואמרו לי להגעיל.
אשרייךבהחלט!
אני משתמשת בזה במחבת פנקייקזה מתאים לבלינצעס?
הכלי הזה חוסך מיקסר?לדעתי כן
וואו רעיון!!
אבל כן יצטרכו לשטח במחבת (אם אוהבים דקים)
הכיף שאת שולטת על הכמות שיוצאת...
ממש חמוד.כלי נח בטירוף לבלילה של פנקייקס,קאפקייקס וכד'!!בגדי נשים וגברים, קנה אופנה אונליין | SHEIN
מערבבים את כל החומרים בפנים ופשוט שופכים בקלות למחבת/תבנית.
ממליצה מאודדד
מאז שיש לי את הכלי הזה כשרוצים לפנק עם פנקייקס-זה ענין של דקות!וכמובן שהם יוצאים גם עגולים ואחידים...
צפה בקובץ המצורף 1003472
ממש חמוד.
איך את מערבבת בפנים? עם כף\ מזלג?
באמת צריך לערבב עם מטרף תוך כדי שימת לב שלא נדבקו חומרים לדפנות.
אתמול בדיוק הכנתי פנקייקס אבל המטרף שלי נטרף...
השתמשתי במזלג ובאמת נשארו קצת גושים אבל בפנקייקס המוכנים לא הרגישו בכלל.
באמת מעצבן.@hbecker פצצה של אשכול! רעיון מעולה .
בקשר לסיליקון בתנור , מה שמרגיז אותי זה התבנית סיליקון שהופכת לגוון חום ונראית מלוכלכת, יש פיתרון לניקוי?
רעיון, אנסה בע''ה.לי התנקה יחסית יפה בכיבוס במכונת כביסה על 60 מעלות.
שמה מעט סבון כלים בתוך התוף
הניקוי טיפה מעצבן אבל לא מסובך@שדה אור , איך הניקוי של הכלי הזה?
הפייה בתחתית מתנקה בקלות, בלי להשאיר עקבות מהבלילה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: